Horoscopul zilei de duminică, 12 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 12 aprilie 2020


Horoscop 12 aprilie 2020, Berbec:

Ziua de duminică aduce momente de relaxare pentru Berbeci, în care armonia pare că umple din nou sufletele celor dragi. În toată agitația din jur ce a înlocuit normalitatea cu o viteză amețitoare, nativii(ele) din zodia Berbec, veritabili(e) copii(le) ai(le) zodiacului, găsesc motive de bucurie în cele mai mici lucruri. Folosește entuziasmul acesta pentru a-i(le) motiva și pe prietenii(ele) care au moralul la pământ.


Horoscop 12 aprilie 2020, Taur:

Taurii care stau bine pe plan financiar sunt sfătuiți să se abțină de la cumpărături extravagante, făcute mai mult din plictiseală decât din necesitate. Viitorul este plin de incertitudine, iar lucrurile ar putea să se înrăutățească la un moment dat. Păstrează economiile într-un loc sigur, în cazul în care vei avea nevoie de ele. Nu au intrat zilele în sac. Seara ar putea aduce vești bune cu privire la o persoană dragă.


Horoscop 12 aprilie 2020, Gemeni:

Gemenii ar putea învăța că sute de planuri sunt inutile, dacă nu se acționează la timp. Chiar și cele mai bune idei rămân la nivel de fantezie fără un prim pas. Prioritizează interesele și ia-o cu încredere pe un singur drum. Vei descoperi că în funcție de alegerea ta noi oportunități se vor deschide, iar drumul, deși lung, va fi plin de experiențe frumoase.


Horoscop 12 aprilie 2020, Rac:

Racii sunt sfătuiți să nu renunțe la dorințele lor chiar dacă piedici se arată la tot pasul. Procesul ar putea dura mai mult timp, însă cu ambiție și răbdare multă vei ajunge unde îți doreşti. Unele curse sunt de viteză, altele de anduranță. În orice caz, contează să ajungi la final. Între timp nu uita să-ți faci ordine în gânduri, mai ales dacă ai probleme care te macină.


Horoscop 12 aprilie 2020, Leu:

La fel ca untul de arahide și jeleu sau șuncă și brânză, tu și altcineva faceți astăzi o combinație bună, atât de bună, de fapt, că puteți fi șocat(ă). Stelele avertizează că această colaborare fără apropiere ar putea fi un lucru temporar, așa că doar pentru că lucrurile merg bine astăzi nu înseamnă neapărat că voi doi trebuie să formați o alianță sau un angajament permanent. Veți lucra bine împreună în viitor, dar nu veți fi o echipă grozavă pentru fiecare situație.


Horoscop 12 aprilie 2020, Fecioară:

Să o iei pe îndelete nu este o modalitate foarte eficientă de a face față problemelor acum, așa că puneți grijile deoparte. Orice cumpărături pe care le-ați face astăzi ar putea oferi o ameliorare temporară pentru nesiguranțele voastre, dar nu vor face nimic pentru a vindeca cauza de bază. Economisiți banii și, în schimb, faceți o plimbare, chemați un/o prieten(ă) sau faceți altceva care nu costă nimic. Veți obține mult mai multă valoare din asta.


Horoscop 12 aprilie 2020, Balanţă:

În ultimul timp ați mulțumit multă lume și ați avut un impact major fără să încercați chiar atât de mult, iar acest tip de efect supradimensionat va continua încă câteva zile. Este timpul să cereți câteva favoruri și să vedeți cine este dispus(ă) le facă pentru voi. Vei fi surprins fericit(ă) când vei vedea cine ridică mâna. Ai grijă să nu fii prea prietenos(asă) cu oamenii noi. Se prea poate să-i faci să creadă că flirtezi cu ei.


Horoscop 12 aprilie 2020, Scorpion:

Aceasta nu este ziua pentru a fi pasiv(ă) în legătură cu pasiunile tale! Ai dreptul să te gândești la orice este important pentru tine, oricât de controversat ar fi. Cui îi pasă dacă ceea ce spui stârnește o dezbatere sau nu? La urma urmei, nu ai fost niciodată unul(a) care să te ferești de o luptă, așa că de ce să începi să o faci acum? Ai dreptul să nu fii de acord cu oameni importanți, la fel cum ai dreptul să nu fii de acord cu cei(le) ca tine.


Horoscop 12 aprilie 2020, Săgetător:

Săgetătorul probabil va fi uimit astăzi de căldura cu care este tratat de oamenii din jurul său. Această căldură și înțelegere vine din partea oamenilor pe care alegi să-i ai în viața ta, a persoanelor pe care te simți mândru(ă) să le chemi prieteni(e). Ei(le) sunt acolo pentru dumneavoastră atunci când aveți nevoie de ajutorul lor și veți putea întotdeauna să contați pe ei(le) pentru sfatul înțelept, sprijinul neclintit și întărirea pozitivă de care aveți nevoie.


Horoscop 12 aprilie 2020, Capricorn:

Capricornul în 12 aprilie 2020 își pune câteva întrebări existențiale. Vă uitați în oglindă și vă dați seama că timpul pierdut nu se poate recupera, așa că poate cel mai bun moment pentru a face ceva în legătură cu planurile dumneavoastră este chiar acum. Inițiați planuri proprii și asigurați-vă că lucrurile pe care le faceți sunt cele pe care doriți să le faceți! Nu poți fi totul pentru toată lumea, deci îndeplinește-ți angajamentele actuale și apoi concentrează-te numai pentru tine.


Horoscop 12 aprilie 2020, Vărsător:

Vărsătorul are parte de o sesiune de învățare astăzi, poate pentru o profesie diferită sau o pasiune. Profitați din plin de această oportunitate, pentru că nu oricui îi este la îndemână să înceapă o activitate complet nouă. O modalitate excelentă de învățare este de a studia practicând acea activitate. Firește, dacă aveți prieteni(e) prin anturaj care cunosc profesia, cu atât mai bine. Ei(le) îți vor da și mai multe idei.


Horoscop 12 aprilie 2020, Peşti:

Peștii așteaptă răbdători o oportunitate romantică, însă aceasta pare să nu mai vină. Poate că este un moment bun pentru a începe să explorezi un nou hobby, interes sau o oportunitate de carieră la care te-ai gândit. Deschide-ți mintea la idei noi și încercați să ieșiți din zona de confort, s-ar putea să vă simțiți bine. Doar așteptând să se întâmple ceva, dar nefăcând nimic, nu o să reușiți mare lucru, recomandă horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS