Horoscopul zilei de vineri, 10 aprilie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 10 aprilie 2020


Horoscop 10 aprilie 2020, Berbec:

Berbecii nu ar trebui să mai caute fericirea în acțiunile celor din jur. Adevărul este că poți atinge o stare de mulțumire și satisfacție personală doar prin propriile decizii și fapte. Depinde doar de tine să găsești oportunități acolo unde alții văd doar probleme și să nu lași circumstanțele de zi cu zi să te doboare. Intră în weekend cu entuziasmul la cote maxime, vei avea numai de câștigat.


Horoscop 10 aprilie 2020, Taur:

Taurii ar putea descoperi că iubirea trece prin cele mai groase ziduri și nu știe de izolare. Atunci când două suflete își vorbesc, distanța devine relativă. Așa că nu aștepta momentul prielnic pentru a spune ceea ce simți - pentru că s-ar putea să îl trăiești chiar în aceste clipe.


Horoscop 10 aprilie 2020, Gemeni:

Gemenii se simt de parcă ar sta într-o cușcă și nu e de mirare. Obișnuiți să cutreiere lumea în lung și-n lat, situația aceasta li se pare de-a dreptul obositoare și chiar inutilă. Însă, pentru moment, circumstanțele sunt nefavorabile pentru socializare, cel puțin față în față. Încearcă să privești lucrurile altfel și să-ți găsești noi activități. Nativii(ele) din Gemeni sunt recunoscuți(te) pentru faptul că au milioane de idei, însă mai deloc timp pentru ei(le). Alege una și dă-i formă.


Horoscop 10 aprilie 2020, Rac:

Un detaliu aparent nesemnificativ le-ar putea da ziua peste cap Racilor. Există zile bune, zile rele și altele bizare. Nu trebuie să te stresezi prea mult, mai ales dacă rezolvarea problemei nu depinde de tine. Ar fi de preferat să îți iei câteva clipe de răgaz și să ai grijă de tine. Și, pe cât posibil, încearcă să-ți îndeplinești o mică dorință, ceva ce e la îndemână. Asta va schimba complet atmosfera.


Horoscop 10 aprilie 2020, Leu:

S-ar putea să simți că tragi cu dinții pentru ca un/ prieten(ă) să se alăture celei mai recente idei ale tale, dar va merita tot efortul depus. Acesta(asta) trebuie să fie informat(ă) despre ce trebuie să faci și va fi flatat(ă) de atenția ta. Ești gata să fii mai spontan(ă), iar câțiva(teva) dintre prietenii(ele) tăi(ale) trebuie într-adevăr să fie și mai impulsivi(e). Câteva cuvinte încurajatoare vor fi tot ce trebuie! Apelați la imaginațiile lor și pictați o imagine a celui mai bun final.


Horoscop 10 aprilie 2020, Fecioară:

Deși ziua nu va oferi nicio realizare excepțională, cu siguranță ar putea stabili baza pentru așa ceva. Gândiți-vă la acest lucru ca la o ultimă rundă de audiții în care sunteți sigur(e) că veți trece la următoarea etapă în orice competiție vă aflați. Deși va trebui să așteptați un pic mai mult timp pentru acest final dulce, plin de satisfacții, ar trebui să te mângâie faptul că ai ajuns acolo unde ești prin muncă asiduă și onestitate.


Horoscop 10 aprilie 2020, Balanţă:

Acordă o atenție deosebită feedback-ului pe care îl dai astăzi.Trebuie să fie extrem de perceptiv și extrem de precis. Cu cât pare mai detaliat, cu atât va avea un impact mai mare. Este timpul să fii un pic mai receptiv(ă) și un pic mai puțin dornic(ă) să îți arăți independența. Când urmezi îndrumarea altcuiva în mod corect, la momentul potrivit, poți avea o mare răsplată! Astăzi este momentul potrivit, așa că ascultați și aveți grijă.


Horoscop 10 aprilie 2020, Scorpion:

Planificarea poate fi foarte distractivă pentru tine astăzi, mai ales dacă detaliile sunt mici. Datele, numele, orele și alte fapte flutură astăzi în jurul tău, dar le vei schimba cu ușurință. Aceasta este ziua perfectă pentru a merge mai departe în viitoarele planuri de călătorie, întâlnire sau petrecere, deoarece vei primi în sfârșit toate informațiile de care ai nevoie de la toți oamenii implicați. Răspunsurile abundă. Tot ce trebuie să faci este să petreci puțin timp în plus pentru a le găsi.


Horoscop 10 aprilie 2020, Săgetător:

Săgetătorii să se pregătească sufletește, pentru că ar putea primi vești extraordinare. Aștrii par că s-au aliniat, în cele din urmă, iar în sfera dragostei se întâmplă lucruri cât pentru un an. Nu ezita să dai frâu liber sentimentelor, dar pregătește și o centură de siguranță, în cazul în care situația scapă de sub control. Ceea ce e foarte posibil, în toată furtuna de emoții.


Horoscop 10 aprilie 2020, Capricorn:

Capricornii care se confruntă cu o situație dificilă ar face bine să se pregătească temeinic. Cunoaște-ți adversarul(a), fie el(a) persoană sau problemă, în cele mai mici detalii, anticipează fiecare mișcare posibilă și acționează ferm. Asigură-te că procedezi cât de bine se poate indiferent de circumstanțe și nu vei avea nimic să își reproșezi.


Horoscop 10 aprilie 2020, Vărsător:

Vărsătorii nu trebuie să-și piardă energia în confruntări inutile sau discuții în contradictoriu. Nimeni nu te poate provoca, dacă nu accepți să îți pierzi timpul de dragul orgoliului. Lasă-i(le) să creadă ce vor și ocupă-te de lucrurile care chiar contează. O vorbă caldă pentru cei(le) dragi este mai importantă decât orice victorie.


Horoscop 10 aprilie 2020, Peşti:

Peștii au toate motivele să fie încrezători, pentru că situația este pe punctul de a se schimba radical, în bine. Problemele se vor risipi cu aceeași viteză cu care și-au făcut apariția, luând cu ele și confuzia din ultimele zile. Așa că păstrează-ți entuziasmul și molipsește-i(le) pe cei(le) din jur. Un zâmbet poate cuceri orice obstacol, recomandă horoscop-urania.org.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS