8 aprilie 2020: Super Lună Plină numită şi „Luna Roz”

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
8 aprilie 2020: Super Lună Plină numită şi „Luna Roz”


În general, SuperLuna este cu aproximativ 7% mai mare și 15% mai luminoasă decât Luna Plină tipică. Este o perioadă grea, însă și asta va trece și totul va reveni la normal.


Berbec:

Nu vă fie teamă de ce se întâmplă. Totul va trece. Învăţaţi să vă concentraţi pe lucrurile mărunte care vă pot descreți fruntea și vă pot pune zâmbetul pe buze.


Taur:

Profitaţi de această perioadă și îndreptați-vă atenția asupra voastră. Timpul liber pe care îl aveţi poate fi folosit pentru a face toate acele lucruri pe care înainte vă doreaţi să le faceţi însă nu aveaţi cum pentru că eraţi mult prea ocupaţi(te).


Gemeni:

Hrăniţi-vă sufletul cu iubire și liniște. Găsiţi în fiecare zi câteva lucruri mărunte pentru care să fiţi recunoscători(are). Sunteţi sănătoşi(ase) și asta este tot ce contează în aceste momente.






Rac:

Număraţi-vă binecuvântările. Nu îi mai permiteţi minții voastre să zboare pe tărâmuri întunecate. Nu uitaţi că voi sunteţi stăpânii(ele) gândurilor voastre, concentraţi-vă pe lucrurile pozitive.


Leu:

Aveţi încredere că mâine va fi mai bine. Aveţi încredere că și această perioadă va trece. Aveţi încredere că în scurt timp veţi putea zâmbi cu inima și cu sufletul.


Fecioară:

Permiteţi-i Universului să vă ocrotească sufletul. Faceţi un pas în spate și învăţaţi să nu mai grăbiţi lucrurile. Profitaţi de această perioadă pentru a vă redescoperi.






Balanţă:

Aştrii sunt de partea voastră și vă ajută să vă faceţi ordine pe plan emoțional. Aceasta este o perioadă foarte bună pentru a înțelege mai bine ce se întâmplă cu voi și a vă pune în ordine gândurile și sentimentele.


Scorpion:

Comunicarea vă ajută foarte mult în această perioadă. Nu vă detaşaţi complet de oamenii din jurul vostru, ci din contră - păstraţi o legătură cât mai puternică cu ei în această perioadă.


Săgetător:

Spuneţi ce aveţi pe suflet. Nu mai păstraţi totul doar pentru voi. În această perioadă este important să fiţi sinceri(e) și să vorbiţi despre toate emoțiile pe care le simţiţi.






Capricorn:

Nu vă pierdeţi speranța. Îndreptați-vă atenția asupra lucrurilor care vă ajută să mergeţi mai departe și spuneţi-vă că în curând totul se va rezolva. În fiecare zi găsiţi cel puțin un motiv pentru care să zâmbiţi.


Vărsător:

Spuneţi-i partenerului(ei) de cuplu prin ce treceţi. Vorbiţi deschis despre stările și emoțiile voastre, fiţi sinceri(e) și veţi vedea că vă va fi mult mai bine. Nu are sens să duceţi această povară grea singuri(e).


Peşti:

Este momentul să credeţi în voi, să vă luaţi inima în dinți și să faceţi acele schimbări de care înainte vă era atât de teamă. Acum, mai mult ca niciodată, trebuie să îndrăzniţi să ieşiţi din zona de confort și să vă urmaţi visurile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS