19 aprilie 2020: Soarele intră în zodia Taur

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
19 aprilie 2020: Soarele intră în zodia Taur


Berbec:

Îmbrăţişaţi lucrurile care urmează pentru a schimba modul în care vă vedeţi viața. Acceptaţi ceea ce se întâmplă, trăiţi acum și alegeţi să apreciaţi fiecare lucru mărunt care vă poate face fericiţi(te).


Taur:

Permiteţi energiilor pozitive din sufletul vostru să fie eliberate în această lume și să copleșească oamenii dragi cu optimism, cu poftă de viață și, cel mai important, cu iubire. Sunteţi nişte îngeri păzitori pentru membrii(ele) familiei în această perioadă.


Gemeni:

Nu vă daţi bătuţi(te), luptaţi pentru ceea ce vă doriţi. Îndrăzniţi să credeţi în visurile voastre, să vă puneţi în aplicare planurile și să nu renunţaţi până când nu veţi ajunge să fiţi fericiţi(te) cu locul în care sunteţi.






Rac:

Toate evenimentele cerești care au loc în aceste momente ne pregătesc pentru ceva și mai mare. Cu cât acceptați mai ușor și mai repede ceea ce se întâmplă, cu atât veţi putea vedea viitorul în toată splendoarea lui.


Leu:

Încetiniţi și lucraţi să schimbaţi lucrurile astfel încât trecutul să nu se mai repete. Încercaţi să vă îndreptaţi atenția asupra lucrurilor care vă fac fericiţi(te).


Fecioară:

Este momentul să renunţaţi la așteptări cu privire la viitor pentru că totul este incert. În schimb, îndreptaţi-vă atenția asupra momentului prezent, singurul care există și, cel mai important, singurul care contează.






Balanţă:

Cu toții(ate) suntem în această situație și, cu cât înţelegeţi asta mai repede, cu atât veţi accepta că nu stă în puterea voastră să schimbaţi ceva. Învăţaţi, în schimb, să fiţi recunoscători(are) pentru lucrurile mărunte și frumoase care vă bucură acum.


Scorpion:

Nu uitaţi că totul se întâmplă cu un motiv. Faceţi un pas în spate și permiteţi-i Universului să își joace cartea. Trăiţi și alegeţi fericirea clipă de clipă chiar dacă totul pare pe dos.


Săgetător:

Învăţaţi din greșelile făcute și din lecțiile primite de la Univers până acum. Mergeţi mai departe cu viața voastră, urmaţi-vă visurile și, bineînțeles, bucuraţi-vă de acest drum.






Capricorn:

Este o perioadă dificilă, însă asta nu înseamnă că așa va fi de acum înainte întreaga voastră viață. Încercaţi să apreciaţi lucrurile mărunte din viața voastră, să fiţi recunoscători(are) pentru fiecare moment frumos și să fiţi fericiţi(te) cu ce aveţi.


Vărsător:

Înconjuraţi-vă de oamenii dragi vouă; iubiţi, fiţi fericiţi(te), trăiţi și bucuraţi-vă de viață. În aceste momente aveţi nevoie să vă spuneţi clipă de clipă că totul va fi bine.


Peşti:

Nu mai trăiţi în trecut. Toate lucrurile care s-au întâmplat v-au ajutat să ajungeţi unde sunteţi acum. Va fi bine, trebuie doar să mai aveţi puțină răbdare.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS