11-27 Aprilie 2020: Planeta Mercur a intrat în zodia Berbec

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
11-27 Aprilie 2020: Planeta Mercur intră în zodia Berbec


Berbec:

Mintea şi creierul vostru sunt în formă bună cu Mercur tranzitând zodia voastră, deci nu vă pierdeţi timpul cu jocuri de şah sau table. Da, Mercur vă ajută logica şi memoria dar nu aveţi nevoie de asta pentru că voi aveţi oricum ţinere de minte bună, logică bună şi abilităţi analitice de excepţie. În schimb, folosiţi aceste calităţi întărite de Mercur ca să scrieţi ceva deosebit, un articol, un eseu. Inventaţi un produs nou mai bun sau îmbunătăţiţi-vă un stil de lucru. Trebuie să alegeţi şi să decideţi care sarcină este mai importantă pentru voi, apoi focalizaţi-vă atenţia, cu intensitate, pe aceasta!


Taur:

Aceste trei săptămâni cu Mercur în Berbec vă sunt esenţiale ca să gândiţi pentru voi inşivă(sevă). Sunteţi nişte persoane curajoase care nu concep să fie jucăria nimănui, fie el(a) şef(ă), părinţi, partener(ă). Voi ştiţi să vă iubiţi şi să vă cunoaşteţi prea bine, aveţi multe avantaje, deci dacă acţionaţi conform cu ce gândiţi voi vă va fi cel mai bine, nu conform aşteptărilor altora. Aşa veţi avea o stare mai bună de împlinire şi veţi câştiga şi respectul altora. Deci, acţionaţi ca lupii singuratici! Este cea mai bună opţiune pentru voi în acest tranzit.


Gemeni:

Începând cu 11 aprilie, Mercur este în Berbec iar pentru voi asta înseamnă că ideile vă devin mai neconvenţionale dar nici că vă pasă prea mult despre ce gândesc alţii(tele). Cu adevărat, gânditul în afara zonei de previzibil şi cunoscut poate fi cheia voastră pentru succes. Voi ieşiţi cu un rând în afara mulţimii, vă evidenţiaţi şi acceptaţi că este inevitabil să mai faceţi şi greşeli. Nu e o problemă pentru voi şi asta e foarte bine. Greşelile nu vă descurajează, ştiţi că sunt inevitabile explorării vieţii. Le luaţi ca pe nişte lecţii de viaţă şi viitoarele voastre proiecte de succes vor veni mai uşor şi cu multe lecţii învăţate. Aşadar, tot înainte şi creaţi-vă propriul drum!






Rac:

Începând cu 11 aprilie, când Mercur intră în Berbec, cariera voastră vă solicită mai multă comunicare decât de obicei. Mercur în Berbec are tendinţa să exprime în mod abrupt orice sentiment. Dar în cazul vostru, fiind vorba de sectorul muncii, trebuie să scoateţi din ecuaţie emoţiile de la locul de muncă. Afacerile sunt afaceri şi voi puteţi să aveţi control asupra emoţiilor în timpul negocierilor profesionale sau diverselor evenimente sociale. Este de asemenea important să gestionaţi conflictele cu diplomaţie. Menţineţi respectul întotdeauna şi indiferent de circumstanţe – a respecta punctele de vedere ale altor oameni este important în toate relaţiile interpersonale.


Leu:

Cu Mercur în Berbec, iată că veţi avea parte de multă energie jucăuşă şi mai puţin serioasă. Voi sunteţi oricum mereu jucăuşi(e) şi plăcuţi(te) ca şi companie, pentru că găsiţi umor în aproape orice. Naturaleţea vă ajută să obţineţi mai repede succesul şi să aveţi mai mulţi(te) prieteni(e). Acum însă veţi beneficia de mai multă energie, deci aveţi grijă doar să nu forţaţi şi să împingeţi lucrurile dincolo de o limită cu ce spuneţi. Nu faceţi glume care pot leza alte persoane, ironii deplasate la care doar unii(ele) râd şi voi păreţi aroganţi(te). Nu vă dovediţi fără empatie, doar pentru că voi sunteţi puşi(se) pe glume, cu oamenii ce trec prin experienţe dificile de viaţă, prin boli, divorţ sau probleme în carieră.


Fecioară:

Din 11 aprilie, cu Mercur tranzitând Berbecul, voi deveniţi mai serioşi(ase) decât de obicei şi vă focalizaţi mai mult pe subiecte serioase. Vorbiţi cu partenerul(a), cu cel(a) mai bun(ă) prieten(ă), cu oamenii foarte apropiaţi vouă despre situaţia voastră financiară, despre ce v-aţi propus în carieră şi despre problemele voastre în relaţii sentimentale. Pe de altă parte, acest tranzit vă face să fiţi foarte pricepuţi(te) privind finanţele altor oameni. Oferiţi sfaturi financiare bune iar ideile voastre de afaceri pot aduce profit serios.






Balanţă:

Pentru voi, în acest tranzit al lui Mercur în Berbec este esenţial să comunicaţi mai bine cu partenerul(a) vostru(astră). Mercur vă ajută să deveniţi nişte ascultători(are) mult mai buni(e) decât eraţi. Vă opriţi din vorbit, vă opriţi din gândit despre lucrurile pe care voi vreţi să le spuneţi şi ascultaţi cu adevărat cu mintea şi inima deschisă ce are un/o partener(ă) de spus. Plasaţi-vă mai des în pantofii altor oameni. Astfel veţi reţine mai multe nume şi mai multe detalii şi veţi înţelege mai bine oamenii. Veţi ţine minte şi despre evenimentele importante despre care vă vorbeşte partenerul(a). El/ea chiar va observa că îl/o ascultaţi. Unul din multele avantaje de a deveni un/o bun(ă) ascultător(are) este că şi partenerul(a) vostru(astră) vă va asculta mai mult şi va avea mai mare încredere în voi.


Scorpion:

Voi aveţi nevoie să vă organizaţi mai bine viaţa. Cu Mercur în Berbec trei săptămâni, veţi reuşi să faceţi şi să menţineţi planuri bune de organizare. Veţi stabili termene limită, stabili obiective şi, cel mai important şi fără efort, vă veţi ţine de ele. Un lucru însă aveţi de făcut dacă vreţi să fiţi organizaţi(te) – la muncă dar şi acasă – este musai să păstraţi doar ceea ce aveţi nevoie. Dar posesiunile şi lucrurile materiale chiar şi cele mici sunt de importanţă mare pentru un Scorpion, deci vă e dificil să aruncaţi ceea ce chiar ar trebui să aruncaţi. Dar trebuie să încercaţi – renunţând la ce e vechi veţi crea mai mult spaţiu pentru lucrurile viitoare cumpărate.


Săgetător:

În acest tranzit al lui Mercur în Berbec de 3 săptămâni, voi sunteţi calmi(e). Astfel, toată lumea vă va aprecia. Oamenii consideră femeile şi bărbaţii Săgetători speciali(e) pentru că şi ei(le) îi fac pe oameni să se simtă speciali. Vă manifestaţi interesul pentru vieţile altora, deci mulţi(te) care fac diverse treburi se simt apreciaţi(te) de interesul vostru. Acum este o perioadă foarte bună să socializaţi cu calm şi fără niciun interes, să vă faceţi prieteni(e) noi sau să reluaţi contactul cu cei(le) vechi.






Capricorn:

Majoritatea Capricornilor sunt persoane orientate pe carieră. Dar acum, cu Mercur în Berbec până pe 27 aprilie, veţi fi brusc interesaţi(te) de zona de familie a vieţii voastre. Veţi avea parte de activităţi orientate pe viaţa de familie şi de acasă; mese în familie, timp petrecut cu copiii şi soţul/soţia, mult timp cu cei(le) dragi. Desigur că fiecare membru(ă) al/a familiei se va simţi fericit(ă) pentru că familia ca întreg este fericită ca urmare a acestei implicări pe care o aveţi în viaţa lor.


Vărsător:

Vor apărea modificări neașteptate, ceea ce vă va împinge să vă deplasați și să multiplicați contactele. Noi idei sunt adăugate reflecțiilor voastre iar circumstanțele vă vor fi foarte favorabile. Schimburile intelectuale susținute vă vor ajuta în anumite opinii, dar vă veți răzgândi atunci când este necesar. Veți avea multe oportunități de a vă deplasa, a discuta sau a polemiza în mod spontan. Această briză proaspătă de libertate individuală nu vă poate servi decât interesele și vă poate pune într-o stare de spirit excelentă timp de câteva săptămâni. Puteți face afaceri inspirate în toate domeniile și puteți întâlni o mulțime de oameni interesanți, utilizând la maxim capacitatea voastră excepțională de adaptabilitate și accesând acest nou joc plin de viaţă.


Peşti:

În acest tranzit al lui Mercur în Berbec, veţi petrece mai mult din timpul vostru curent cu munca. Dar acesta nu este neapărat o veste proastă pentru că tranzitul vă facilitează o stare de bună amiciţie cu colegii(ele) de muncă. Aceştia(stea) vă ştiu la nivel personal, deci sunt mici şanse de neînţelegeri şi vă simţiţi confortabil cu ei(le) la serviciu. Totuşi, nu vă lăsaţi duşi(se) de val. Întotdeauna ţineţi minte că, indiferent cât de bun(ă) prieten(ă) devii cu cineva în domeniul profesional, tot trebuie să menţii lucrurile la nivel profesional mereu. În caz contrar, sunteţi prea expuşi(se), mai ales când cineva pe care îl/o consideraţi prieten(ă) se dovedeşte că nu este chiar cum credeaţi voi până la urmă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS