Recomandarea zilei de 6 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 6 martie 2020


Recomandarea zilei de 6 martie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestui semn adoră orice provocare cu partenerii(ele) săi(ale), dar nu toate dezacordurile cer un duel în adevăratul sens al cuvântului. Dacă în cele din urmă luptați doar de dragul de a lupta, veți pierde în orice fel.


Recomandarea zilei de 6 martie 2020, Taur:

Un/o nativ(ă) născut(ă) in această zodie care este romantic(ă) își va lăsa întotdeauna partenerul(a) să știe că este iubit(ă). Atenție însă la echilibrul dintre gesturile dulci și atenția sufocantă! Ai încredere că dacă îi oferi partenerului(ei) tău(ale) spațiu pentru a îţi duce dorul, el(a) o va face.


Recomandarea zilei de 6 martie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestui semn se pot pierde cu ușurință în conversații constante cu partenerul(a). Dar chiar și cea mai interesantă persoană din lume îşi va pierde strălucirea până la urmă. Pentru a păstra flacăra iubirii aprinsă, fii deschis(ă) la noi experienţe şi sentimente!






Recomandarea zilei de 6 martie 2020, Rac:

Racii doresc securitate în tot ceea ce fac, inclusiv în problemele inimii. Dar a învăța să ai încredere că partenerul(a) tău(a) este cu adevărat acolo pentru tine îți va permite să primești, de fapt, dragostea acestuia într-un mod benefic pentru amândoi. Trebuie doar să vă deschideți carapacea.


Recomandarea zilei de 6 martie 2020, Leu:

Ești conducătorul(area) propriei vieți, dar într-o relație exersează să joci din când în când şi rolul secundar. Partenerul(a) tău(a) trebuie să știe că îi vezi strălucirea la fel de mult cum o vede el(a) pe a ta.


Recomandarea zilei de 6 martie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) născută(e) in această zodie sunt cunoscute pentru că sunt dure cu ei(le) înşişi(sele), dar sunt adesea la fel de dure şi în relaţiile de iubire. Dacă vrei ca partenerul(a) tău(a) să știe cât de mult îl/o iubești, învață să accepți defectele.






Recomandarea zilei de 6 martie 2020, Balanţă:

Nu permiteți ca nevoile dumneavoastră să învingă dorințele și pasiunile reale. Dacă aveți chef de un răsfăţ culinar, urmaţi-vă micile plăceri ale vieţii şi trăiți clipa.


Recomandarea zilei de 6 martie 2020, Scorpion:

Memoria ta este bună și îţi vei aminti foarte clar micile nemulţumiri din relaţia de cuplu şi toate momentele de tensiune alimentate de diferența de opinii. Bucură-te de ceea ce îţi oferă viaţa şi fi optimist(ă)!


Recomandarea zilei de 6 martie 2020, Săgetător:

Nativii(ele) acestui semn sunt cinstiți(te), iar a fi veridic(ă) este esențial pentru orice parteneriat bun. Fii atent(ă) la mesajul pe care îl transmiţi, dar nu uita şi că ceea ce spui este la fel de important ca modul în care spui!






Recomandarea zilei de 6 martie 2020, Capricorn:

Marele lucru despre acești nativi(e) este că își iau angajamentele în serios. Dar uneori este necesar să vă ușurați partea de muncă în relaţie și să vă bucurați de bucuria pură a acesteia.


Recomandarea zilei de 6 martie 2020, Vărsător:

Ca semn al geniului, Vărsătorii(arele) pot fi foarte stăruitori(are) atunci când cred că au dreptate cu privire la ceva. Cu toate acestea, în dragoste, trebuie să fii deschis(ă) pentru punctul de vedere al partenerului(ei) tău(ale).


Recomandarea zilei de 6 martie 2020, Peşti:

Nativii(ele) născută(e) in această zodie pot da dovadă de sacrificiu de sine pentru cei(le) pe care îi/le iubesc. Dar s-ar putea să te alegi cu resentimente dacă cedezi prea des și nu pui niciodată piciorul în prag. Relațiile sunt toate pentru a dărui și a primi, iar uneori trebuie să primeşti ceva mai mult.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS