Recomandarea zilei de 3 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 3 martie 2020


Recomandarea zilei de 3 martie 2020, Berbec:

Recomandarea de care Berbecii au parte astăzi este să își vadă de treaba lor. Nu este deloc o zi bună pentru discuții serioase cu colegii(ele), pentru implicarea în proiecte mari și nici pentru asumarea responsabilităților. Așa că, Berbecii sunt sfătuiți să nu se implice în niciun fel de activitate ce necesită concentrare și implicare, deoarece ziua de 3 martie nu va fi de partea lor.


Recomandarea zilei de 3 martie 2020, Taur:

Astăzi, Taurii sunt sfătuiți să nu uite de promisiunile pe care le-au făcut. Deși a trecut ceva timp de când le-au făcut, persoanele către care au fost făcute nu au uitat și vor ca ceea ce Taurii au spus să fie și respectat. Așadar, pentru ziua de astăzi, Taurii sunt sfătuiți să facă tot posibilul pentru a materializa ceea ce au spus, deoarece trebuie să își respecte cuvântul dat.


Recomandarea zilei de 3 martie 2020, Gemeni:

Astăzi, Gemenii sunt sfătuiți să apeleze la intuiție. Nimic nu îi va ajuta astăzi mai mult decât ceea ce simt. Dacă vor ca lucrurile să meargă bine, ca totul să fie ca la carte și să nu întâmpine dificultăți, tot ceea ce au de făcut este să se bazeze foarte mult pe intuiție. Cu siguranță, dacă vor face acest lucru, este imposibil să greșească, să nu facă ceva bine, deoarece vor vedea că ceea ce simt să facă este mult mai sigur decât ceea ce li se spune să facă.


Recomandarea zilei de 3 martie 2020, Rac:

Recomandarea de care Racii au parte astăzi este acela de a nu mai pune răul înainte. Cu siguranță că se vor lovi și de incidente, de evenimente mai puțin plăcute, dar acest lucru nu trebuie să îi descurajeze. Dacă vor să facă față întregii zile și dacă vor să ducă toate sarcinile la bun sfârșit, Racii sunt sfătuiți să nu mai pună răul înainte, ci să vadă partea bună a lucrurilor și să încerce ori de câte ori trebuie.


Recomandarea zilei de 3 martie 2020, Leu:

Astăzi, Leii sunt sfătuiți să nu mai cadă în capcanele întinse de persoanele din jurul lor. Lumea încearcă să îi/le ducă pe acești(ste) nativi(e) cu zăhărelul, să îi/le păcălească în legătură cu diferite aspecte sau fapte. Din cauza persuasivității acestora, unii(ele) nativi(e) au căzut în capcana întinsă de cei(le) care au vrut să le facă rău, iar lucrurile nu au ieșit foarte bine. Pentru a evita astfel de situații, Leii sunt sfătuiți să nu mai cadă în astfel de capcane și să nu se mai lase păcăliți atât de ușor, deoarece, în consecință, se pot întâmpla multe lucruri.






Recomandarea zilei de 3 martie 2020, Fecioară:

Recomandarea de care Fecioarele au parte astăzi este să încerce să fie mai vorbărețe. Fie că vor trebui să se apere într-un anumit conflict, fie că vor cunoaște persoane noi, fie că este vorba de o ofertă ce li se propune, acești(ste) nativi9e) sunt sfătuiți(te) să nu mai fie tăcuți(te) și să înceapă să vorbească, deoarece anumite lucruri depind de ceea ce vor spune astăzi. Chiar dacă va fi destul de greu pentru unii(ele) nativi(e), dacă vor ține cont de acest sfat, vor vedea ce întorsătură bună vor lua lucrurile.


Recomandarea zilei de 3 martie 2020, Balanţă:

Sfatul pe care Balanțele îl primesc astăzi este să nu facă prea multe compromisuri. De dragul persoanelor mai apropiate, al persoanelor la care țin, Balanțele pot începe să facă diferite compromisuri, chiar dacă situația nu o cere. Sunt sfătuite să nu mai facă acest lucru, deoarece oamenii pot începe să profite de bunătatea lor și nu vor avea nicio garanție că toate compromisurile pe care le-au făcut chiar își aveau rostul.


Recomandarea zilei de 3 martie 2020, Scorpion:

Pentru ziua de astăzi, Scorpionii sunt sfătuiți să se abțină de la orice comentariu. Oamenii răi vor încerca să le bage bețe în roate, alții vor încerca să îi tragă de limbă în legătură cu diferite subiecte, iar alte persoane vor încerca să îi/le provoace la discuții, doar pentru a vedea ce au de spus. Pentru a evita situațiile neplăcute, Scorpionii sunt sfătuiți să se abțină de la orice comentariu și să îi/le lase pe ceilalți(lelalte) să vorbească.


Recomandarea zilei de 3 martie 2020, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii sunt sfătuiți să fie cât de calmi pot. Situațiile cu care se vor confrunta le vor da multe bătăi de cap, iar acești(ste) nativi(e) nu au chiar cele mai calme reacții. Pot avea foarte mult de suferit dacă nu își păstrează calmul și sunt sfătuiți(te) să nu se enerveze, deoarece lucrurile pot degenera foarte ușor și tot ei(le) sunt cei(le) care vor avea de suferit.


Recomandarea zilei de 3 martie 2020, Capricorn:

Sfatul pe care Capricornii îl primesc pentru ziua de astăzi este să ia parte la discuțiile importante. Ziua de 3 martie se anunță a fi una favorabilă pentru luarea unor decizii majore, așa că, la locul de muncă, șeful(a) va decide că este momentul pentru discuții serioase cu angajații(tele). Acești(ste) nativi(e) sunt sfătuiți(te) să ia parte la discuții, deoarece noțiunile despre care se va vorbi astăzi nu trebuie ratate și pot influența modul lor de lucru.






Recomandarea zilei de 3 martie 2020, Vărsător:

Vărsătorii sunt sfătuiți să lase de la ei. Chiar dacă au dreptate, chiar dacă nu, nativii(ele) sunt sfătuiți(te) să lase de la ei(le), deoarece ziua de 3 martie nu este una potrivită pentru discuții sau a-și face dreptate. Aștrii sunt sceptici în ceea ce privește șansa lor de reușită, iar drept consecință, lucrurile pot lua o întorsătură destul de urâtă. Cel mai bine ar fi să lase de la ei(le), mai ales că subiectul discuțiilor nu merită o importanță foarte mare.


Recomandarea zilei de 3 martie 2020, Peşti:

Pentru ziua de 3 martie, Peștii sunt sfătuiți să își ia treaba mult mai în serios. Cu toții știm că Peștii nu sunt chiar genul de persoane care se implică sută la sută la locul de muncă și, de fiecare dată când pot pleca mai repede de la program, nu ezită să o facă. Însă, astăzi nu este una dintre acele zile și trebuie să ia treaba cât de în serios pot. Pentru a nu avea parte de probleme serviciu și a se asigura că totul va merge bine de aici înainte, sunt sfătuiți să se implice așa cum nu au mai făcut-o niciodată.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS