Recomandarea zilei de 29 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 29 martie 2020


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Berbec:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să zâmbească de dimineaţă, deoarece doar aşa vor putea trece peste fiecare piedică a acestei zile. Chiar dacă uneori viaţa nu este neapărat ușoară, aceasta este frumoasă şi trebuie trăită la intensitate maximă.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Taur:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) de aştrii să ofere mai multă încredere persoanelor din jurul lor, deoarece s-ar putea să tragă concluzii pripite şi să regrete mai târziu. Chiar dacă niciodată nu este bine să ne avântăm fără a ne lua măsuri de precauție, Taurii exagerează şi uită să aprecieze pe deplin oamenii care merită cu adevărat grija, atenţia şi încrederea lor.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) ca astăzi să gătească în propria bucătărie şi să renunţe la mesele în oraş alături de prieteni(e). Este mult mai sănătos să gătească acasă şi să folosească ingrediente cât mai naturale, deoarece nu se ştie niciodată ce ascunde un preparat servit în oraş.






Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Rac:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să se apuce de treabă şi să nu mai amâne ceea ce au de făcut. Chiar dacă pană la urmă aceştia(stea) ies la lumină din orice problemă în care s-ar afla, este bine să nu mai lase totul pe ultima sută de metri şi să se responsabilizeze.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Leu:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să se odihnească şi să îşi rezerve întreaga zi pentru filme şi popcorn. Deşi pare plictisitor pentru alte persoane, Leii au nevoie de mai multă odihnă şi de momente petrecute în compania propriei persoane.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să îşi schimbe stilul de viaţă şi să înceapă totul prin stabilirea unor ore fixe la care să ia masa. Acesta va fi primul pas spre o remodelare corporală de vis, iar rezultatele nu vor întârzia să apară.






Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să meargă la o plimbare pentru a mai face puţină mişcare. Deoarece Balanţele au un program foarte încărcat, nu mai au timp de sală şi de programe de slăbit.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Scorpion:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să nu se mai grăbească în a trage concluzii şi să aibă mai multă răbdare. Concluziile trase în momente tensionate nu sunt neapărat şi cele mai bune, de aceea este nevoie de o stăpânire de sine mult mai puternică şi de o schimbare a propriului comportament impulsiv, care de cele mai multe ori rănește persoanele din jurul lor.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Săgetător:

Fiind firi mai sensibile, este indicat ca nativii(ele) acestei zodii să prevină o răceală decât să ajungă în punctul în care vor fi nevoiți(te) să dea banii pe pastile şi să se plimbe pe la diferite cabinete medicale.






Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Capricorn:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să fie mai darnici(e) şi să nu uite de unde au plecat. Pentru că acum sunt realizați, Capricornii au tendinţa de a călca pe oameni, uitând că, la rândul lor, au fost ajutați de oamenii cu inimă mare şi nu au fost lăsaţi singuri.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Vărsător:

Vărsătorii simt nevoia să se detașeze de toți factorii de stres care-i înconjoară, indiferent că aceștia sunt legați de activități casnice ori profesionale.


Recomandarea zilei de 29 martie 2020, Peşti:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiţi(te) să finalizeze cât mai curând proiectele pe care le au de făcut, deoarece există şansa să trebuiască să le trimită înainte de termenul stabilit iniţial.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS