Recomandarea zilei de 28 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 28 martie 2020


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Berbec:

Astăzi ești foarte sensibil(ă) la reacțiile și comentariile celor din jur. Înainte să te superi, asigură-te că ceea ce îți spun ei(le) este adevărat. În fond, nu te pot afecta ceilalți(lelalte) decât dacă îi/le lași tu.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Taur:

Ești foarte atent(ă) la ceilalți(lelalte) astăzi, mai ales la sentimentele lor. Empatizezi cu toată lumea și toți(ate) vin să îți povestească câte în lună și în stele. Ai grijă să nu te plictisești.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Gemeni:

Astăzi termini un lucru foarte dificil, un lucru care mult timp ți-a dat bătăi de cap. Felicitări, acum poți să te relaxezi și să te gândești la viitoarele planuri.






Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Rac:

Ești pus față în față cu o situație mai puțin plăcută și reacționezi impulsiv. Nu te enerva, nu plânge, încearcă să fii cât de calm(ă) poți. Va trece și asta.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Leu:

Ai un vis măreț, dar în ultima perioadă întâmpini multe obstacole. Ai grijă, nu renunța la ceea ce îți dorești, acestea sunt doar încercări.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Fecioară:

Întâmpini niște situații dificile în relația cu persoana iubită. Te sfătuim să rezolvi aceste mici probleme cu calm și înțelepciune. Așa este cel mai bine pentru amândoi.






Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Balanţă:

Fie că aștepți musafiri(e), fie că te bucură vremea, vrei să faci cât mai multă curățenie astăzi. Arunci, sortezi, așezi – ești pus(ă) pe fapte mari. Ai grijă însă să arunci doar ce este al tău, ceilalți(lelalte) nu ar fi prea bucuroși(ase) dacă nu și-ar găsi lucrurile de care au nevoie.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Scorpion:

Ți se pare doar ție sau colega ta nouă de muncă este foarte amuzantă, urmărește aceleași seriale ca tine și mai și iubește cafeaua? Ți se aprind călcâiele după ea. Ai grijă însă să nu te îndrăgostești prea repede, fii sigur că merită astfel va trebui să îți aduni din nou inima de pe jos.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Săgetător:

Îți e dragă familia ta, normal, dar uneori, când te afli în mijlocul atâtor oameni, te simți copleșit(ă). Dacă te mai și analizează și te întreabă foarte multe lucruri, nu îți mai place deloc. Te sfătuim să pui niște limite, dar într-o manieră prietenoasă. Poate așa o vor lăsa mai moale.






Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Capricorn:

La locul de muncă s-ar putea să primești numai cuvinte de laudă. În sfârșit, munca ta este apreciată. Atenție însă să nu ți se urce la cap aceste laude!


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Vărsător:

Se anunță o sumă importantă de bani pentru tine. Fie că vreo rudă și-a amintit de tine, fie că primești un bonus la locul de muncă, cert este că vei sta bine financiar. Ai grijă să nu cheltui totul în prima zi.


Recomandarea zilei de 28 martie 2020, Peşti:

Este timpul să te întorci acasă. Poate fi vorba de o reuniune de familie sau o ieșire cu niște rude. Du-te și bucură-te de aceste clipe, familia este foarte importantă!







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS