Recomandarea zilei de 19 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 19 martie 2020


Recomandarea zilei de 19 martie 2020, Berbec:

Recomandarea zilei pentru aceşti(ste) nativi(e) este să nu se certe astăzi. Va fi o zi plină pentru ei(le), iar lucrurile o pot lua razna foarte uşor. Tocmai din acest motiv, bine ar fi să îşi păstreze cumpătul şi să evite, pe cât posibil, o ceartă.


Recomandarea zilei de 19 martie 2020, Taur:

Pentru ziua de 19 martie, aceşti(ste) nativi(e) sunt sfătuiţi(te) să se deconecteze de la grijile pe care le au în fiecare zi şi să îşi acorde puţin timp şi lor. Au avut parte de o perioadă aglomerată şi au nevoie să îşi reîncarce bateriile.


Recomandarea zilei de 19 martie 2020, Gemeni:

Recomandarea zilei pentru aceşti(ste) nativi(e) este să se încreadă mai mult în forţele proprii. Sunt firi puternice, ştiu ceea ce vor să facă, ştiu ce vor de la viaţă şi au un plan foarte bine stabilit.






Recomandarea zilei de 19 martie 2020, Rac:

Aceşti(ste) nativi(e) sunt sfătuiţi(te) să fie mai vocali(e). Racii trebuie să înceapă să spună mai des ceea ce gândesc şi să nu se mai lase conduși, manipulați de ceea ce spun cei(le) din jur.


Recomandarea zilei de 19 martie 2020, Leu:

Recomandarea zilei pentru Lei este să revină cu picioarele pe pământ. O stare de euforie i-a cuprins, veștile bune şi-au făcut apariţia în viaţa lor şi nu mai sunt atât de ancorați în realitate.


Recomandarea zilei de 19 martie 2020, Fecioară:

Sfatul dat acestor nativi(e) este să petreacă timp cu cei(le) dragi. Din cauza planurilor în care s-au implicat, Fecioarele nu au mai acordat atât de mult timp şi atenţie persoanelor dragi, celor din familie.






Recomandarea zilei de 19 martie 2020, Balanţă:

Sfatul pe care aceşti(ste) nativi(e) îl primesc este să facă ceea ce îşi doreau de mult timp. Dorințele Balanţelor au fost puse pe locul al doilea, au fost amânate, unele chiar eliminate din viaţa lor, deoarece mereu a intervenit câte ceva.


Recomandarea zilei de 19 martie 2020, Scorpion:

Aceşti(ste) nativi(e) sunt sfătuiţi(te) să îşi aloce timp pentru a se gândi la lucrurile cu care au de-a face în fiecare zi. De ceva vreme, s-au întâmplat foarte multe lucruri în viaţa Scorpionilor, au avut parte de lucruri, dar şi de veşti neplăcute.


Recomandarea zilei de 19 martie 2020, Săgetător:

Sfatul de care aceşti(ste) nativi(e) au parte astăzi este să prindă curaj. Aveau de spus foarte multe lucruri, dar acest lucru nu s-a întâmplat, deoarece emoţiile şi frica şi-au făcut loc.






Recomandarea zilei de 19 martie 2020, Capricorn:

Pentru ziua de astăzi, aceşti(ste) nativi(e) sunt sfătuiţi(te) să fie foarte atenţi(te) cu lucrurile pe care le vor spune şi le vor face. Starea de nervozitate pe care o vor avea de-a lungul zilei de 19 martie îi/le poate face să spună şi să facă lucruri ce nu îi vor pune într-o lumină prea bună.


Recomandarea zilei de 19 martie 2020, Vărsător:

Sfatul zilei pentru aceşti(ste) nativi(e) este să aibă grijă la cei(le) din jur. Lucrurile nu sunt ceea ce par a fi şi, dacă şi astăzi vor fi la fel de vigilenți ca de obicei, vor putea evita situaţii ce pot fi în defavoarea lor.


Recomandarea zilei de 19 martie 2020, Peşti:

Aceşti(ste) nativi(e) sunt sfătuiţi(te) să ceară sfaturi celor din jur. Pe Peşti îi aşteaptă o perioadă destul de complicată, o perioadă foarte grea şi, pentru a reuşi, au nevoie de sfaturile, dar şi de părerile celor din jur.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS