Recomandarea zilei de 18 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 18 martie 2020


Recomandarea zilei de 18 martie 2020, Berbec:

Pentru ziua de azi, nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să nu se implice în treburi serioase. Vor fi cuprinși(se) de stres, panică, termene-limită, dar și de stări de nervozitate, iar acest lucru le va crea foarte multe probleme.


Recomandarea zilei de 18 martie 2020, Taur:

Astăzi, nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să coboare cu picioarele pe pământ. Ziua de azi le aduce o stare foarte bună. Vor fi foarte veseli(e), joviali(e), plini(e) de viață și cu chef de a face lucruri pentru ei(le).


Recomandarea zilei de 18 martie 2020, Gemeni:

Recomandarea pentru ziua de astăzi pentru Gemeni este să fie punctuali. Nu sunt chiar nativii(ele) care ajung mereu la timp și au întotdeauna probleme din această cauză.






Recomandarea zilei de 18 martie 2020, Rac:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să se distreze astăzi. Lucruri frumoase se pot întâmpla astăzi dacă vor ieși din casă și se vor simți bine.


Recomandarea zilei de 18 martie 2020, Leu:

Astăzi, nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să se folosească de atuurile lor principale. Ziua de azi va fi o adevărată provocare pentru nativii(ele) Leu, iar singura metodă prin care pot răzbate este să se folosească de ceea ce au ei(le) mai special.


Recomandarea zilei de 18 martie 2020, Fecioară:

Astăzi, nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să-și păstreze calmul pe parcursul întregii zile. Nu va fi deloc ușor să facă față tuturor evenimentelor care vor avea loc pe parcursul întregii zile, dar există totuși o modalitate, iar aceasta este calmul.






Recomandarea zilei de 18 martie 2020, Balanţă:

Astăzi, nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să nu recurgă la gesturi extreme. Le va fi destul de greu să facă acest lucru, deoarece nervii lor vor fi întinși la maximum pe parcursul zile, dar, dacă vor reuși, vor răzbi mult mai ușor.


Recomandarea zilei de 18 martie 2020, Scorpion:

Pentru ziua de astăzi, nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să asculte de cei mai bătrâni. Cum sunt firi impulsive, astăzi le va fi destul de greu să privească situațiile în mod obiectiv și vor trebui să ceară ajutorul celor cu mai multă experiență.


Recomandarea zilei de 18 martie 2020, Săgetător:

Sfatul de care Săgetătorii au parte astăzi este să aibă grijă la sănătate. Au cam neglijat-o în ultimul timp și, de ceva vreme, aceasta le-a atras atenția că ceva nu este așa cum ar trebui să fie.






Recomandarea zilei de 18 martie 2020, Capricorn:

Astăzi, nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să fie înțelepți(te). Ziua de astăzi se anunță a fi una plină de evenimente care le vor pune răbdarea nativilor(elor) la încercare.


Recomandarea zilei de 18 martie 2020, Vărsător:

Astăzi, nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să închidă ochii la faptele celor din jur, deoarece nu sunt atât de grave pe cât cred ei(le). Din păcate, starea de nervi cu care au avut de-a face zilele acestea i-a/le-a făcut să fie mult mai irascibili(e).


Recomandarea zilei de 18 martie 2020, Peşti:

Sfatul de care Peștii au parte astăzi este să nu pună la suflet tot ceea ce aud, deoarece majoritatea lucrurilor nu sunt chiar ceea ce par a fi. Fie că se vor a fi manipulați(te), fie că se vor a fi încercați(te), nativii(ele) acestei zodii se vor confrunta cu mai multe situații ce nu le vor fi deloc pe plac și vor fi tentați(te) să creadă orice cuvânt pe care îl aud.







Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS