Recomandarea zilei de 16 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 16 martie 2020


Recomandarea zilei de 16 martie 2020, Berbec:

Cu determinarea și hotărârea de care daţi dovadă puteți muta munții din loc. Totuși, ar trebui să nu uitați cât de importantă este organizarea și întocmirea unui plan înainte de trece la acțiune. Dacă veţi combina cele două elemente, veţi fi cu un pas mai aproape de succes.


Recomandarea zilei de 16 martie 2020, Taur:

S-ar putea să vă așteptați ca alții(tele) să vă trateze aşa cum îi/le tratați, iar acest lucru ar fi valabil într-o lume perfectă, dar nu funcționează întotdeauna aici. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că nu ar trebui să iubiţi cu întreaga voastră ființă.


Recomandarea zilei de 16 martie 2020, Gemeni:

Aveţi tendința să cântăriţi și alte opinii prea mult cu privire la modul în care alegeţi să vă trăiţi viața. Amintiți-vă că numai voi puteți decide cum doriți să trăiți. Nimeni nu știe ceea ce vă face fericiţi(te), așa că urmaţi-vă mereu inima, chiar dacă ceilalți(lelalte) nu vă înţeleg viziunea.






Recomandarea zilei de 16 martie 2020, Rac:

Nu îi/le puteţi învinui pe ceilalți(lelalte) și nu îi/le puteţi forța să vadă lucrurile în felul vostru. De asemenea, trebuie să vă uitaţi la punctele voastre forte și să vedeţi cum vă puteţi ajuta să navigaţi pe mări învolburate. Folosiţi-vă sensibilitatea ca forță, deoarece lumea are nevoie de inima voastră plină de compasiune.


Recomandarea zilei de 16 martie 2020, Leu:

Leii au tendința de a-și compara viața cu ceilalți(lelalte) sau își doresc ca viața lor să arate puțin diferit. Învăţaţi să vă iubiţi viața acum și îmbunătăţiţi-vă pe măsură ce vă bucuraţi de viaţă. Stabiliți-vă obiectivele și mergeți după ele cu optimism.


Recomandarea zilei de 16 martie 2020, Fecioară:

Aveţi tendința de a pune oamenii pe un piedestal destul de ușor și puteți cădea victime jocurilor lor. Aveți o inimă mare, dar nu lăsați oamenii să profite de asta. Nu uitați să setați granițe și, dacă cineva nu le poate respectă, arătați-le ușa.






Recomandarea zilei de 16 martie 2020, Balanţă:

Puteți trece de la un lucru la altul destul de repede, deoarece mintea voastră se simte ca un iepuraş energizant care rulează la viteză maximă constant. Învăţaţi să vă bucuraţi de liniște un pic. Efortul pe care îl depuneți acum va aduce roade cu siguranță mai târziu.


Recomandarea zilei de 16 martie 2020, Scorpion:

Aveţi o creativitate înnăscută care vă poate duce departe în viață. Cu toate acestea, uneori așteptați în prealabil aprobarea altor oameni, în loc să mergeţi înainte și să aveţi încredere în propriile instincte și ceea ce vă face fericiţi(te).


Recomandarea zilei de 16 martie 2020, Săgetător:

Aveți o personalitate aventuroasă, dar puteți fi destul de uşor dezamăgiţi(te) atunci când lucrurile nu merg cum aţi plănuit. Nu uitați să vă urmaţi întotdeauna instinctul și să folosiți blocajele ca ocazie pentru a vă bucura de priveliște de pe o nouă cale.






Recomandarea zilei de 16 martie 2020, Capricorn:

Nu trebuie să vă grăbiți pentru a vă atinge obiectivele. De fapt, vă puteți bucura de marile victorii când vă opriți să mirosiți trandafirii apăruţi în calea voastră și să tratați viața mai degrabă ca o aventură decât ca o cursă.


Recomandarea zilei de 16 martie 2020, Vărsător:

Vă place să trăiţi în nori, dar trebuie să reveniţi uneori la realitate și să vă ocupaţi de problemele din viața reală. Puteți obține ceea ce vă doriți în viață, dar trebuie să învățați să faceți față problemelor mai puțin distractive.


Recomandarea zilei de 16 martie 2020, Peşti:

Aveţi un simț uimitor al intuiției, deci de ce nu o ascultați mai des? Dacă ceva nu vi se pare corect, atunci asigurați-vă că aţi făcut tot ce ţine de voi şi să vă ascultați instinctele. Cu cât le ignoraţi mai mult, cu atât problema sau situația vor deveni mai grave.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS