Horoscopul zilei de vineri, 6 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 6 martie 2020


Horoscop 6 martie 2020, Berbec:

Berbecii au nevoie de o pauză, de o vacanţă. Deconectaţi-vă, închideţi-vă telefonul, nu mai răspundeţi la apeluri, mai ales dacă aveţi ziua liberă şi nu sunteţi obligaţi(te) să mergeţi la serviciu. Relaxaţi-vă, profitaţi de câteva momente de singurătate, mai ales pentru a vă reîncărca bateriile pentru o nouă perioadă de muncă.


Horoscop 6 martie 2020, Taur:

Taurii au norocul de a câştiga o sumă considerabilă de bani în această zi, ori în viitorul apropiat. S-ar putea ca o rudă de origine să vă lase o moştenire, ori un/o şef(ă) care să observe potenţialul pe care îl aveţi să vă propună pentru a avansa în plan profesional. Bucuraţi-vă de schimbările care au loc astăzi.


Horoscop 6 martie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestui semn trebuie să ia o decizie rapidă în dragoste, căci altfel vor ajunge să sufere multă vreme. Vorbiţi deschis despre ceea ce simţiţi, cereţi explicaţii, discutaţi însă cu tact, fiţi calmi(e), înţelegători(are). Uneori lucrurile nu sfârşesc aşa cum ne dorim, însă din orice întâmplare avem ce învăţa.






Horoscop 6 martie 2020, Rac:

Racii au speranţa regăsirii unei vechi iubiri. Lăsaţi în urmă trecutul, căci destinul îşi va spune în final cuvântul. Vorbiţi despre problemele voastre, cereţi ajutorul unui(ei) specialist(e) în cazul în care vă este greu să vă deschideţi sufletul, să vă descărcaţi în faţa celor dragi. Toate se vor rezolva mai devreme sau mai târziu.


Horoscop 6 martie 2020, Leu:

Nativii(ele) acestui semn vor avea parte de o ocazie unică, în acest final de săptămână. S-ar putea să primească o invitație la un eveniment special, să cunoască o persoană cu adevărat încântătoare sau, pe plan profesional, să pune mâna pe o sumă de bani numai bună de îndeplinit dorințe. În orice caz, oportunitatea nu trebuie scăpată printre degete. Ascultă-ți instinctul și acţionează cu încredere.


Horoscop 6 martie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) acestui semn sunt cu moralul la cote maxime, iar asta datorită unei idei ce are potențialul de a le aduce câștiguri frumoase. Dacă pornești la drum, alege cu grijă camarazii(dele) și asigură-te că îți înțeleg viziunea. Fecioarele gândesc lucruri cu adevărat mari; nu accepta compromisuri care să-ți taie elanul, chiar dacă ele vin din partea unor persoane bine intenționate.






Horoscop 6 martie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii sunt pe punctul de a face schimbări profunde, care să le afecteze viața în următorii ani. Dacă instinctul îți spune că este momentul potrivit, acționează cu fermitate și nu lăsa îndoielile să te oprească din drum. Astfel de decizii nu sunt niciodată lipsite de încărcătură emoțională, așadar nu aștepta ca toate lucrurile să fie roz, pentru că nu se va întâmpla niciodată. Cu cât e mai mare riscul, cu atât e mai mare câștigul.


Horoscop 6 martie 2020, Scorpion:

Nativii(ele) acestui semn ar putea învăța pe propria piele că o decizie greșită este mai bună decât o decizie amânată. Unele lucruri vin și trec cu o viteză amețitoare, iar cine nu prinde ocazia din zbor rămâne cu regrete, în loc de amintiri. Peste ani vei rămâne doar cu ceea ce ai îndrăznit să faci, nu cu lucrurile de care te-ai ferit și pe care nu ai avut oportunitatea de a le trăi.


Horoscop 6 martie 2020, Săgetător:

Pentru Săgetător, comunicarea înseamnă mai mult decât orice astăzi. Observațiile nonverbale vor fi mult mai importante decât cele verbale astăzi, așa că țineți-vă urechile și ochii deschiși. Având în vedere că lucrurile pot scăpa de sub control foarte uşor, nu pierdeţi nicio clipă din vedere că orice gest poate însemna ceva, mai ales când este vorba despre o situaţie importantă.






Horoscop 6 martie 2020, Capricorn:

Capricornul are nevoie de câteva vise noi. Maxim de plictisit şi cu foarte puţină voinţă, va trebui să-şi schimbe mentalitatea către vizualizarea unui viitor luminos. Poate locul de muncă perfect pe care îl doriți, persoana pe care o doriți și viața pe care o doriți! Și nu îndrăzniți să pierdeți timpul îngrijorându-vă că veți eșua.


Horoscop 6 martie 2020, Vărsător:

Viaţa publică a Vărsătorului urmează să ia o turnură neaşteptată, după ce va fi propus pentru o funcţie de conducere. O coincidență ciudată v-ar putea oferi oportunitatea mult așteptată, de a vă afla în fața unei mulțimi sau a unei camere de luat vederi. O mulțime de oameni noi vin în viața ta, deci este o sincronizare excelentă. Puterea ta crește, așa că profită la maxim!


Horoscop 6 martie 2020, Peşti:

Nativii(ele) acestui semn au fost întotdeauna ascultători(are) buni(e), dar astăzi abilitatea voastră de umăr pe care plânge toată lumea va fi pusă la grea încercare. Un/o prieten(ă) trist(ă) solicită din nou sfatul tău și, de data aceasta, s-ar putea să nu ai chef să te implici. Cu toate acestea, ajutându-l să își proceseze sentimentele, îți vei dezvolta abilitățile tale de comunicare și îţi vei menţine imaginea de bun(ă) prieten(ă).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS