Horoscopul zilei de marți, 31 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: marți, 31 martie 2020


Horoscop 31 martie 2020, Berbec:

Berbecii au şansa de a recâştiga încrederea unei persoane pe care au supărat-o în urmă cu ceva timp. Oferiţi-vă scuzele, demonstraţi că meritaţi iertare, fiţi sinceri(e) şi optimişti(ste). În cele din urmă veţi restabili pacea şi liniştea în sufletul vostru, cât şi în relaţia voastră, fie de dragoste, fie de prietenie.


Horoscop 31 martie 2020, Taur:

Taurii trebuie să înţeleagă că nu întotdeauna ceea ce îşi doresc se poate îndeplini doar printr-o bătaie de palme. Aveţi nevoie de multă muncă, depuneţi efort şi nu renunţaţi nici măcar atunci când rezultatele par să fie împotriva voastră. În final s-ar putea să ieşiţi cu succesul în braţe.


Horoscop 31 martie 2020, Gemeni:

Nativii(ele) acestei zodii poartă o mare iubire unei persoane apropiate lor. În ultima perioadă aţi dat semne destule, acum este timpul să vedeţi dacă destinul este de partea voastră. S-ar putea să primiţi o veste mare spre seară. Cine ştie, poate iubirea vă este împărtăşită asemenea, iar o frumoasă poveste de dragoste este pe cale să înceapă.






Horoscop 31 martie 2020, Rac:

Racii au parte de o zi liniştită în cadrul familiei, mai ales alături de câteva rude în vârstă. Aveţi ocazia să depănaţi amintiri, să povestiţi despre vremurile trecute şi să învăţaţi şi asimilaţi sfaturi preţioase de viitor. Vă veţi reîncărca bateriile şi împrospăta mintea. Vă aşteaptă o săptămână plină de experienţe surprinzătoare.


Horoscop 31 martie 2020, Leu:

Nativii(ele) acestei zodii sunt sfătuiți(te) să evite cheltuielile inutile și, dacă este posibil, chiar să pună ceva bani deoparte, indiferent de sumă. Lucrurile se pot schimba de la o oră la alta și nu există nicio garanție că situația de criză se va termina în scurt timp. Pregătirea face diferența în astfel de momente, iar Leii au toate calitățile necesare pentru a se ridica la nivelul așteptărilor.


Horoscop 31 martie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) acestei zodii nu trebuie să-și irosească toată energia încă din a doua zi a săptămânii, mai ales dacă nu apar urgențe sau situații speciale. Va fi nevoie de ajutorul lor încă multă vreme, așa că un ritm scăzut, dar constant, este preferabil unui sprint epuizant. Mare grijă și la semnalele pe care le transmite corpul, dacă ceva pare a fi în neregulă s-ar putea impune schimbări în program sau regimul alimentar!






Horoscop 31 martie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) acestei zodii nu trebuie să se implice în conflictele altora sau în discuții cu persoane care dramatizează orice problemă. Înconjoară-te de cei(le) dragi, chiar dacă virtual și păstrează-ți energia și optimismul pentru cauzele care chiar contează. Unii(ele) ar fi în stare să discute în contradictoriu zile la rând, doar de dragul orgoliului, nu te lăsa prins(ă) în plasă.


Horoscop 31 martie 2020, Scorpion:

Scorpionii sunt în centrul atenţiei. Ai o energie uriaşă și vrei să schimbi lumea. Din păcate, în scurt timp, vei realiza că unii oameni nu merită schimbaţi. Nu fii dezamăgit(ă) și încearcă să-ți canalizezi energia pentru un scop nobil. La final, o să descoperi că efortul tău a meritat pe deplin. Crede cu tărie în ceea ce gândești, iar totul va fi bine. Seara va trece în tăcere, alături de familie.


Horoscop 31 martie 2020, Săgetător:

Pentru Săgetători, ziua de 31 martie poate fi începutul unei mari schimbări. Fie că este vorba despre profesie sau despre viața personală, simți că meriți mai mult. Oamenii din jur vor încerca să te scoată de pe traiectorie și să-ți schimbe părerea despre anumite persoane sau situații. Sfatul aștrilor este să ai încredere în tine, în puterile tale și în ceea ce crezi. Doar așa vei obține ce-ți dorești.






Horoscop 31 martie 2020, Capricorn:

În ultima zi a lunii martie, Capricornii ar putea da puțină atenție calității vieții de acasă. Ați putea face ordine, unele schimbări în locuință sau să încercați să reparați unele lucruri. V-ar putea da o senzație de confort și de relaxare. În relația cu familia, puteți arăta celor dragi cât de importanți(te) sunt pentru voi și să petreceți mai mult timp cu ei(le).


Horoscop 31 martie 2020, Vărsător:

Pentru Vărsători, în plan profesional, nu e un moment potrivit amânării planurilor și proiectele. Mai degrabă ați putea face efortul de a le încheia la termen sau mai repede. Iar rezultatele s-ar putea transforma în beneficii. Din punct de vedere financiar e o perioadă prielnică pentru a obține câștiguri și de a face investiții profitabile.


Horoscop 31 martie 2020, Peşti:

Peștii ar putea avea parte de vești-surpriză astăzi. Ar putea fi vorba despre o informație de la locul de muncă, ce vă va aduce satisfacție sau poate de un semn de la un/o vechi(e) prieten(ă), cu care nu ați mai conversat de multă vreme. În plan sentimental, ați putea fi puși(se) în fața unor decizii importante. Discuțiile sincere, deschise, vor fi de mare folos, recomandă horoscop-urania.org.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS