Horoscopul zilei de luni, 16 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 16 martie 2020


Horoscop 16 martie 2020, Berbec:

Berbecii încep săptămâna puși pe fapte mari, în special pe plan profesional. E un moment favorabil pentru a începe un proiect nou sau de a rezolva probleme lăsate în planul secund. Profită de această perioadă pentru a pune lucrurile în ordine, îți vei mulțumi în scurt timp. Mare atenție la starea de spirit a celor dragi, s-ar putea ca unii(ele) să poarte o povară pe umeri! Poate poți da o mână de ajutor.


Horoscop 16 martie 2020, Taur:

Nu ar fi rău să faci puțină mișcare. Iar pentru asta nu trebuie neapărat să părăsești locuința. Sunt destule metode prin care te poți menține în formă în confortul propriei case. Dacă simți și nevoia unei achiziții în acest sens nu ezita. Orice investiție în sănătatea ta se va întoarce înzecit.


Horoscop 16 martie 2020, Gemeni:

Gemenii ar face bine să fie pregătiți pentru acțiune, pentru că s-ar putea ivi situații cu adevărat neprevăzute pe plan sentimental. O întâlnire cu o persoană pe cât de misterioasă, pe atât de atrăgătoare, le pune inima pe jar, iar timp de pierdut nu e. Cine nu face primul pas va trebui să se împace cu ideea că s-ar putea să nu mai vadă niciodată această apariție electrizantă.


Horoscop 16 martie 2020, Rac:

Racii ar trebui să fie deschiși la orice idee nouă, chiar dacă sunt specialiști în domeniul lor de activitate. Atunci când imaginația se împletește cu experiența se nasc lucruri speciale, care pot schimba destine. Și, dacă simți că ai tras concluziile necesare, nu ezita să preiei conducerea și să aduni oamenii în jurul tău.


Horoscop 16 martie 2020, Leu:

Ați putea avea o zi foarte distractivă astăzi, plină de relaxare și de râs. Acordați-vă timp pentru a vă bucura și lăsați deoparte orice muncă serioasă pentru o perioadă, dacă puteți. Optează pentru a te bucura de timpul petrecut cu prietenii(ele), în loc să te angajezi în studiu și vei rămâne energizat(ă) și zâmbind toată ziua.


Horoscop 16 martie 2020, Fecioară:

Astăzi, o discuție cu cineva amuzant vă poate deschide mintea către un mod cu totul nou de gândire, dar nu vă va schimba ideile despre ceea ce este corect și ceea ce este greșit. Ești înțelept(aptă) să iei în considerare opiniile, perspectivele și punctele de vedere ale altor persoane, dar în final trebuie să faci alegerea potrivită pentru tine.


Horoscop 16 martie 2020, Balanţă:

Fiecare relație implică un echilibru de putere, dar este important să nu confundați echilibrarea puterii cu lupta pentru control. Nu orice compromis înseamnă că cineva renunță la ceea ce dorește de dragul a ceea ce altcineva dorește. Când tu, un/o prieten(ă) sau partenerul(a) tău(a) sunteți în divergență, nu presupuneți că câștigătorul ia totul. Puteți ajunge la un acord cu privire la ceea ce doriți amândoi.


Horoscop 16 martie 2020, Scorpion:

Acesta este genul de zi pe care îl iubește partea introvertită a personalității tale! S-ar putea să te confrunți cu combinația perfectă de program flexibil, energie pozitivă și dorință de relaxare. Nu trebuie să distrați pe nimeni altcineva, să le anticipați nevoile sau să încercați să fiți sociabili(e) atunci când nu simțiți asta. În schimb, petreceți cât mai mult timp doriți singur(e). Fiind de unul(a) singur(ă), vă va permite să faceți orice doriți să faceți, oricând doriți să o faceți.


Horoscop 16 martie 2020, Săgetător:

Pentru nativii(ele) din Săgetător, astăzi, există probabilitatea de a avea un rol foarte important în conducerea unui proiect, în a duce la capăt o muncă pe care o derulați în echipă. E un moment favorabil pentru a arăta ce știți și ce puteți face. Iar rezultatele bune vor avea și răsplată. În viața privată ar putea fi puțină aglomerație: e posibil să aveți mai multe solicitări de la apropiați(te). E bine, totuși, să știți că aveți așa de mulți prieteni(e)!


Horoscop 16 martie 2020, Capricorn:

Astăzi, pentru Capricorni, poate ar fi timpul să nu se mai gândească atât de mult la ceea ce trebuie să spună. Poate ar fi timpul să deveniți spontani(e) și să nu mai măsurați pas cu pas ce faceți. Uneori, e bine să acționați rapid și să vă bazați pe instinctul vostru. Astăzi, asta v-ar putea fi de folos nu doar în profesiune, ci și în dragoste.


Horoscop 16 martie 2020, Vărsător:

Vărsătorii ar trebui să mai ia și în calcul că nu pot mulțumi pe toată lumea. Chiar dacă aveți inima mare, încercând să-i/le ajutați pe toți(ate) cei(le) care vă cer ajutorul ar putea să vă aglomereze și să vă întârzie cu problemele pe care le aveți voi de rezolvat. Ar fi mai bine dacă ați da mai multă atenție și propriei persoane și obiectivelor pe care le aveți. Doar așa puteți face pasul înainte!


Horoscop 16 martie 2020, Peşti:

Cei(le) din zodia Pești ar trebui să știe că nu se pot amâna la nesfârșit schimbările care sunt inevitabile. Cu încredere și calm, puteți face alegerea potrivită pentru ca viitorul să sune bine. În viața personală, veți putea simți că prietenii(ele) vă sunt aproape și vă puteți baza pe ei(le) la nevoie. Sfaturile lor ar putea fi de foarte mare preț!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS