Horoscopul sănătății, 23-29 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 23-29 martie 2020


Horoscop 23-29 martie 2020, Berbec:

În data de 24 se formează fenomenul de Lună Nouă în semnul nașterii tale, moment numai bun să te gândești la metode prin care să te dezvolți pe plan personal, în raport cu alte persoane și cu privire la propria percepție față de sine. Te-ar ajuta foarte mult la nivelul de stimă de sine să te ocupi mai îndeaproape de aspectul tău fizic și de echilibrul emoțional în care te afli.


Horoscop 23-29 martie 2020, Taur:

Luna Nouă din ziua de 24 se perfectează în casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care se poate să fii mai reactiv(ă) decât de obicei. Asigură-te că îți treci orice gând din aceste zile prin filtrul rațiunii, căci în caz contrar există posibilitatea să spui sau să faci lucruri pe care ai putea ajunge să le regreți cândva mai târziu. Încearcă să fii la fel de răbdător(oare) ca de obicei.


Horoscop 23-29 martie 2020, Gemeni:

În perioada 26-28 martie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care se poate ca o parte din weekend să nu te surprindă într-o dispoziție prea bună. Dar pe de altă parte, nici nu există motive pentru care să fii pe bună dreptate supărat(ă). Așadar, se poate spune mai degrabă că ești indispus(ă) și ceva mai abătut(ă) decât în mod obișnuit.






Horoscop 23-29 martie 2020, Rac:

Luna ajunge în data de 29 în casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu că în ultima zi a acestei săptămâni ai putea să cultivi tot felul de gânduri, iar multe dintre ele s-ar putea să nu fie tocmai pozitive. Încearcă să nu te raportezi la trecut decât dacă vrei să procesezi anumite evenimente de atunci pentru a putea învăța ceva de pe urma acestora.


Horoscop 23-29 martie 2020, Leu:

Luna Nouă din ziua de 24 se formează în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, iar scopul acestei lunații este acela de a te impulsiona să aduci unele modificări sistemului tău de valori, principii și credințe. În această săptămână, ar putea avea loc evenimente care te surprind și care îți arată că lucrurile nu sunt întotdeauna așa cum par la început și că trebuie să iei atitudine.


Horoscop 23-29 martie 2020, Fecioară:

În data de 24 se formează un fenomen de Lună Nouă în casa transformărilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că au loc în această săptămână evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să determine unele schimbări de atitudine în raport cu cei(le) din jurul tău. Dar acestea nu vor avea loc decât după ce procesezi ceea ce ți s-a întâmplat în raport cu ei(le).






Horoscop 23-29 martie 2020, Balanţă:

În intervalul cuprins între zilele de 26 și 28, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi bine să nu te expui riscurilor în aceste zile. Ce-i drept, ai putea fi tentat(ă) pentru că este sfârșitul de săptămână, dar aștrii îți transmit că sistemul tău imunitar s-ar putea să nu fie în cea mai bună formă în acele zile.


Horoscop 23-29 martie 2020, Scorpion:

Luna Nouă din 24 a lunii se formează în casa sănătății din horoscopul tău general, lucru care ar putea indica faptul că există riscul să te confrunți cu probleme de sănătate la nivelul capului în aceste zile. Ele variază de la simple dureri la migrene în adevăratul sens al cuvântului, dar se prea poate chiar să te alegi cu unele răni ale acestui segment de corp. Protejează-te ceva mai mult.


Horoscop 23-29 martie 2020, Săgetător:

În intervalul cuprins între zilele de 26 și 28, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul tău general, indiciu că nu ți se recomandă ca, în acest sfârșit de săptămână, să te expui la riscuri inutile. Evită mai bine locurile aglomerate, gătește acasă și încearcă să îți iei metode de precauție pentru a te feri de pericole. Până la urmă, nu trebuie decât să dai dovadă de o atitudine prevăzătoare.






Horoscop 23-29 martie 2020, Capricorn:

În data de 29 martie, Luna ajunge în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care se poate ca ultima zi a acestei săptămâni să nu te găsească în cea mai bună formă. Încearcă așadar să îți dedici mai mult timp odihnei în această zi, cu atât mai mult dacă ai neglijat somnul în restul zilelor. Ai nevoie de un repaus ca acesta pentru a te reface complet până lunea viitoare.


Horoscop 23-29 martie 2020, Vărsător:

Luna Nouă din 24 se formează în casa comunicării, semn cum că reacțiile primite din partea celorlalți(te) sunt foarte importante pentru tine. Ele te poate ajuta să îți rafinezi direcția de evoluție în următoarea perioadă, deci dacă nu realizezi la ce anume ar fi indicat să lucrezi, poate ar fi bine să vorbești cu cineva apropiat despre acest lucru. S-ar putea să primești unele sfaturi valoroase.


Horoscop 23-29 martie 2020, Peşti:

În ziua de 23 martie, Luna se mai află încă în semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă că începi săptămâna cu dreptul. Ai energie, ești entuziast(ă) în legătură cu perspectivele acestei săptămâni, dar ai mare grijă să îți gestionezi atent forțele. Altfel, s-ar putea să le disipezi fără a realiza mare lucru. Dozează-ți-le cu mare atenție și te vei bucura de ele și în weekend.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS