Horoscopul sănătății, 2-8 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 2-8 martie 2020


Horoscop 2-8 martie 2020, Berbec:

În data de 8 martie, Luna poposește în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că ultima zi a acestei săptămâni ar trebui dedicată odihnei și refacerii. Judecând după aspectele astrale din restul zilelor, se arată o săptămână destul de grea care implică să îți conservi energia cât de bine poți, dar în weekend este obligatoriu să îți programezi o zi în care să te îngrijești mai mult.


Horoscop 2-8 martie 2020, Taur:

În ziua de 5 a lunii intră Venus tocmai în semnul nașterii tale, moment numai bun să te concentrezi mai mult asupra imaginii tale și asupra aspectului fizic. Unele mici modificări aduse garderobei te vor ajuta să îți recapeți sau să îți îmbunătățești încrederea de sine, ceea ce îți permite să dezvolți o perspectivă optimistă asupra vieții și a lumii în general.


Horoscop 2-8 martie 2020, Gemeni:

Cu Venus în casa subconștientului din 5 încolo, s-ar putea să îți fugă destul de des gândul la foste relații, dar mai ales la una în particular. Ori poate te raportezi mai des la situații complicate din trecut experimentate cu actualul(a) partener(ă). În orice caz, cert este că trebuie să vezi cum poți folosi trecutul pentru a naviga mai eficient situații din prezent. Nu îl lăsa să te acapareze pur și simplu.






Horoscop 2-8 martie 2020, Rac:

Mercur se întoarce în data de 4 a lunii în casa transformărilor din horoscopul tău general, indiciu că mijlocul acestei săptămâni ar putea veni la pachet cu evenimente în plan relațional care vor avea un impact emoțional destul de puternic asupra ta. Ține cont că aceste întâmplări caută să te învețe ceva despre tine și despre nivelul de implicare de care ar trebui să dai dovadă în relații.


Horoscop 2-8 martie 2020, Leu:

În zilele de 4 și 5 martie, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei. Din acest motiv, se recomandă ca, la mijlocul săptămânii, să eviți mediile în care circulă energii negative. Se poate putea să fii afectat(ă) de vibrația mai puțin pozitivă a celor din jur mai ușor și mai repede decât de obicei.


Horoscop 2-8 martie 2020, Fecioară:

În zilele de 6 și 7 martie, Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, indiciu că sfârșitul de săptămână te găsește destul de epuizat(ă) mental după zilele trecute. Nu este de mirare așadar dacă faci mai greu față angajamentelor sociale vinerea și sâmbăta aceasta. Încearcă mai degrabă să nu îți aglomerezi prea mult agenda cu întâlniri în aceste zile de weekend.






Horoscop 2-8 martie 2020, Balanţă:

În data de 5 Venus poposește în casa transformărilor din horoscopul tău general, fapt pentru care se deschide o perioadă mai complexă în plan relațional. Se prea poate să se nască tot felul de intrigi sau situații care își vor pune puternic amprenta asupra stării tale emoționale. Ideea este să nu faci compromisuri pe care, privindu-le retrospectiv, vei ajunge să le regreți în viitor.


Horoscop 2-8 martie 2020, Scorpion:

În cursul sau în preajma zilei de 3, se poate ca nivelul tău de energie să fie destul de scăzut. În plus, dacă lucrezi în domenii cu grad ridicat de risc de accidentări, se recomandă să fii mai atent(ă) decât de obicei. Altfel, s-ar putea să te trezești în unele situații nu tocmai favorabile sănătății tale. Construiește-ți o strategie de muncă mai sigură pe viitor.


Horoscop 2-8 martie 2020, Săgetător:

Venus ajunge joia aceasta în casa sănătății din horoscopul tău general, ceea ce te va ajuta să îți îmbunătățești nivelul de energie în perioada următoare. Dar ține cont de faptul că este nevoie de o rutină mai atentă pentru ca diferența să se vadă. Gândește-te ce modificări ar fi cel mai bine să aduci la nivelul stilului de viață și alimentație pentru a avea parte de mai multă vitalitate.






Horoscop 2-8 martie 2020, Capricorn:

În zilele de 2 și 3 martie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te lași foarte ușor influențat(ă) de energiile din jurul tău. Bine ar fi să te ții departe de cele negative, deeoarece nivelul tău de energie și productivitatea de care dai dovadă sunt extrem de strâns legate de vibrațiile cu care intri în contact. Fii selectiv(ă) cu cei(le) cu care te întreții.


Horoscop 2-8 martie 2020, Vărsător:

În zilele de 4 și 5 martie, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, fapt pentru care mijlocul de săptămânii nu te va găsi într-o formă prea bună. S-ar putea ajunge în situația în care ești prea obosit(ă) pentru a sesiza oportunități sau situații în care este nevoie de viteză de reacție. Așadar, este foarte important să îți faci timp pentru odihnă, mentală, dar și fizică.


Horoscop 2-8 martie 2020, Peşti:

În data de 5 martie, Mercur începe să retrogradeze prin casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te pierzi printre gânduri în a doua parte a acestei săptămâni. Se întâmplă adeseori atunci să te raportezi la trecut într-o manieră care nu îți este productivă în prezent. Caută să te gândești cum te poate ajuta introspecția în viitor.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS