Horoscopul sănătății, 16-22 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 16-22 martie 2020


Horoscop 16-22 martie 2020, Berbec:

Săptămâna începe cu intrarea lui Mercur în semnul Peștilor, căruia îi corespunde casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care se poate să îți auzi mai ușor vocea interioară în această săptămână. Cât privește energia de care te bucuri, în ziua de 20 martie intră Soarele în horoscopul tău general, marcând debutul sezonul tău aniversar și al unei perioade pline de vitalitate.


Horoscop 16-22 martie 2020, Taur:

Soarele ajunge în data de 20 în casa subconștientului din horoscopul tău general, semn cum că că începe o perioadă în care ești mai reactiv(ă) decât de obicei la stimuli pe care altfel i-ai fi trecut cu vederea. Ești o persoană calmă și așezată de cele mai multe ori, dar din acest weekend începând, sesizezi că te calcă pe nervi anumite lucruri care nu te deranjau în mod normal.


Horoscop 16-22 martie 2020, Gemeni:

Saturn poposește în ziua de 22 în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, fapt pentru care se poate să fii mai critic(ă) cu tine însuți(ăți) în următoarea perioadă. Sau poate doar nu mai ești dispus(ă) să faci compromisuri atât de ușor în raport cu unele valori și principii care contează mult pentru tine. Ai grijă totuși să nu duci în extremă această atitudine.






Horoscop 16-22 martie 2020, Rac:

În cazul tău, tranzitul lui Saturn prin casa transformărilor început duminică poate aduce unele situații complicate în raport cu persoanele cu care derulezi afaceri sau cu care ești implicat(ă) într-o relație. Situațiile-limită în care te va pune în relație cu aceștia(stea) te pot afecta emoțional suficient de mult încât să determine schimbări importante de raportare în relațiile cu aceștia(stea).


Horoscop 16-22 martie 2020, Leu:

Mercur poposește în data de 18 într-o casă importantă din astrograma ta solară asociată cu relațiile, ceea ce ar putea să te facă mai sensibil(ă) în raport cu ceilalți(lelalte). Vestea bună este însă că în ziua de 20 ajunge și Soarele în casa filozofiei de viață, ceea ce îți conferă o atitudine de învingător(oare) și îți cultivă optimisul. Așadar, te așteaptă totuși fluctuații de dispoziție.


Horoscop 16-22 martie 2020, Fecioară:

Saturn ajunge în data de 22 în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că debutează atunci o perioadă în care trebuie să fii mai atent(ă) cu stilul tău de viață și alimentație. Deoarece ești o persoană atentă la nevoile propriului organism, este de așteptat să nu ai prea mult de pătimit de pe urma acestui tranzit care poate fi greu de dus de alți(te) nativi(e).






Horoscop 16-22 martie 2020, Balanţă:

S-ar putea ca nivelul tău de energie să fie destul de redus în următoarele zile. Bine ar fi să eviți, cel puțin o perioadă, activitățile istovitoare din punct de vedere fizic. Altfel, s-ar putea ca gradul tău de vitalitate să scadă și mai mult în perioada care urmează.


Horoscop 16-22 martie 2020, Scorpion:

Soarele își începe din data de 20 tranzitul prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că vei fi mai predispus(ă) decât de obicei la dureri de cap sau probleme care vizează acest segment de corp. De dorit ar fi să eviți situațiile de stres care ar putea mări șansele de a te confrunta cu neplăceri de ordin medical la acest nivel.


Horoscop 16-22 martie 2020, Săgetător:

Saturn poposește în ziua de 22 în casa comunicării din horoscopul tău general, indiciu că răspunsurile primite din partea celorlalți(te) pot lua forma de critică mai des decât până acum. Dar există o sămânță de adevăr în ceea ce îți spun, motiv pentru care ar trebui să acorzi mai multă atenție observațiilor pe care ți le fac. S-ar putea să te ajute să te dezvolți pe plan personal.






Horoscop 16-22 martie 2020, Capricorn:

Luna tranzitează din 16 până în 19 semnul nașterii tale, motiv pentru care prima parte a acestei săptămâni te surprinde plin(ă) de energie și extrem de tonic(ă). Străduiește-te totuși să nu îți folosești toate resursele încă de atunci, pentru că altfel există riscul de a rămâne la sfârșitul săptămânii fără pic de vlagă. Găsește-ți timp să te odihnești și să te refaci.


Horoscop 16-22 martie 2020, Vărsător:

Saturn poposește în data de 22 în semnul nașterii tale, indiciu că în perioada următoare, nivelul tău de energie se va stabiliza la un nivel mai scăzut decât cel cu care ești obișnuit(ă). În consecință, este foarte important să îți faci mai mult timp pentru odihnă. Adu modificările necesare stilului tău de viață, pentru a te asigura că dormi suficient și la orele potrivite.


Horoscop 16-22 martie 2020, Peşti:

Saturn în ziua de 22 în casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt pentru care este de așteptat ca, în perioada următoare, să fii mai predispus(ă) la a cultiva tipare de gândire negative. De dorit ar fi să nu persiști prea mult în medii care au astfel de vibrații. Altfel, s-ar putea să te confrunți cu unele temeri sau frustrări destul de puternice.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS