Horoscopul banilor și al carierei, 2-8 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și al carierei, 24 februarie - 1 martie 2020


Horoscop 2-8 martie 2020, Berbec:

Mercur se întoarce în data de 4 a lunii în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, indiciu că unele inițiative abandonate sau care au involuat îți solicită din nou atenția. Unele circumstanțe se schimbă și creează noi ocazii în ceea ce le privește. Vei avea mult de muncă până să le repui pe calea cea bună, dar în cele din urmă, vei reuși să îți dai seama ce e de făcut în privința lor.


Horoscop 2-8 martie 2020, Taur:

Mercur revine în ziua de 4 martie în casa carierei din astrograma ta solară, fapt pentru care se observă în a doua parte a acestei săptămâni un interes mai mare pe care îl acorzi modului în care administrezi responsabilitățile care îți revin la serviciu. În plus, te înțelegi mai bine cu șefii/ele, indiciu că scad destul de mult șansele de a ajunge la discuții în contradictoriu cu superiorii.


Horoscop 2-8 martie 2020, Gemeni:

Din 4 încolo, Mercur se deplasează în sens aparent invers prin casa astrologică asociată cu procesele birocratice, călătoriile și examenele, indiciu că întreprinderile de acest gen ar putea necesita mai multă planificare și atenție din partea ta. Se pot strecura amânări sau erori care pot îngreuna asemenea activități, dar ține cont că pe unele dintre ele le poți evita relativ ușor.






Horoscop 2-8 martie 2020, Rac:

În plan relațional, același Mercur poate aduce neînțelegeri sau chiar conflicte pe seama banilor între tine și partenerul(a) de viață și/sau afaceri. Pe de altă parte, intrarea lui Venus din 5 a lunii în casa proiectelor vă ajută să vă armonizați proiectele, astfel încât să reușiți să conlucrați eficient în vederea realizării obiectivelor comune. Încearcă să afișezi mai multă transparență în raport cu banii.


Horoscop 2-8 martie 2020, Leu:

Mercur revine în data de 4 martie în casa relaționării din horoscopul tău general, urmând ca in 5 să își facă apariția Venus în casa carierei. Așa se face că te descurci bine în a-ți gestiona treburile la serviciu și a comunica cu superiorii, dar s-ar putea să îți vină destul de greu să te înțelegi cu anumiți(te) colegi(e) de muncă, clienți(te) sau colaboratori(are). Asigură-te că investești mai multă energie în acea direcție.


Horoscop 2-8 martie 2020, Fecioară:

Prezența lui Mercur retrograd în casa muncii nu este tocmai una de bun augur, mai ales dacă ne gândim la faptul că afectează felul în care comunici cu colegii(ele) de muncă și te achiți de treburile de la serviciu. Încearcă să nu lași anumite treburi nediscutate, pe principiul că sunt de la sine înțelese și evită să fii superficial(ă) la locul de muncă. În felul acesta eviți problemele.






Horoscop 2-8 martie 2020, Balanţă:

În plan profesional, aceeași Venus dă naștere unor discuții importante despre bani. În cazul unor nativi(e) ai(le) semnului, s-ar putea ca săptămâna aceasta să se ducă unele negocieri importante cu privire la unele colaborări viitoare. În circumstanțe ca acestea, trebuie să se arate adaptabili(e), dar nu într-atât încât să renunțe la ceea ce li se cuvine de fapt de pe urma acestor parteneriate.


Horoscop 2-8 martie 2020, Scorpion:

Venus ajunge în ziua de 5 martie în casa relaționării din horoscopul tău general, ajutându-te să interacționezi mai ușor și mai productiv cu colegii(ele) de muncă, dar și cu clienții(tele) și colaboratorii(arele), potențiali(e) sau cu care derulezi deja activități profesionale. În mare, vă înțelegeți extrem de bine, dar vor exista situații în care ți-ar putea fi dificil să ajungi la un consens cu aceștia(stea).


Horoscop 2-8 martie 2020, Săgetător:

Aceeași Venus își face simțită influența și în plan profesional, acolo unde te ajută să te înțelegi mai bine cu colegii(ele) de muncă deoarece armonizează atmosfera de la birou. Pe de altă parte, tinde să te facă mai refractar(ă) la tehnici noi de muncă sau alte metode de lucru care nu îți sunt familiare. Dar până la urmă, este vorba despre o tendință pe care o poți vedea și corecta la timp.






Horoscop 2-8 martie 2020, Capricorn:

Mercur tranzitează retrograd din 4 încolo casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, motiv pentru care ar fi bine să ții o evidență mai clară a câștigurilor și cheltuielilor de săptămâna aceasta. Altfel, există posibilitatea să apară unele goluri în buget pe care nu ți le poți explica prea ușor. Gândește-te așadar cum anume ai putea evita situații ca acestea.


Horoscop 2-8 martie 2020, Vărsător:

Dacă la mijlocul săptămânii volumul tău de muncă crește destul de mult, felul în care comunici este de importanță maximă. Dar cum Mercur retrogradează în semnul nașterii tale, este de înțeles dacă te-ai putea confrunta cu unele rateuri pe acest plan. În consecință, dacă trebuie să îi transmiți cuiva ceva important, folosește cuvinte clare, simple și nu utiliza în exces telefonul.


Horoscop 2-8 martie 2020, Peşti:

Venus poposește în ziua de 5 martie în casa comunicării din horoscopul tău general, ceea ce te poate ajuta să îți calculezi mai bine șansele de reușită în cadrul negocierilor, dar și să folosești strategiile care se potrivesc cel mai bine interlocutorilor(arelor) tăi(ale). Trebuie doar să îți dai seama când este cazul să lași de la tine și când ar fi mai bine să ții cu dinții de ceea ce îți dorești să obții.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS