Horoscopul zilei de sâmbătă, 7 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: sâmbătă, 7 martie 2020


Horoscop 7 martie 2020, Berbec:

Aceşti(ste) nativi(e) au şansa de a pune bazele unei afaceri pe cont propriu. Aveţi încredere în forţele voastre, cereţi sfaturi şi ajutor doar persoanelor de încredere şi nu lăsaţi vorbele rele şi invidia altor persoane să vă ţină pe loc. Dacă voi simţiţi că puteţi atinge succesul, mergeţi tot înainte, capul sus, iar veştile bune nu vor înceta să apară.


Horoscop 7 martie 2020, Taur:

Cei(le) aflaţi(te) sub acest semn zodiacal pot spera la o vacanţă, dar ea nu va veni în viitorul apropiat. Indicat este să vă axaţi asupra acelor sarcini şi proiecte importante care nu merită amânare, iar mai apoi să vă planificaţi timpul liber pentru distracţii ori alte activităţi. Spre seară veţi primi o vizită surpriză, una plăcută de această dată.


Horoscop 7 martie 2020, Gemeni:

Gemenii vor participa la un eveniment important, fie alături de familie sau cu prietenii(ele) ori colegii(ele) de serviciu. Asiguraţi-vă că felul în care vă veţi îmbrăca, apariţia voastră va fi în concordanţă cu tematica petrecerii ori cu nivelul de eleganţă impus. În caz contrar, s-ar putea să atrageţi toate privirile şi nu în mod pozitiv.


Horoscop 7 martie 2020, Rac:

Nativii(ele) Rac au toate şansele de a da lovitura în plan profesional. Aveţi încredere în voi, în capacitatea voastră de a crea lucruri formidabile, iar în curând şi cei(le) din jur vor vedea potenţialul de care daţi dovadă. Pasiunea îşi va spune cuvântul, succesul este extrem de aproape de voi.


Horoscop 7 martie 2020, Leu:

Pregătiți sau nu, Leii vor avea de luat unele decizii importante, în special pe plan sentimental. O persoană așteaptă un semn clar că relația va trece la următorul nivel, iar timpul pentru a acționa este scurt. Ascultă-ți instinctul și nu te lăsa pradă îndoielilor. O greșeală este preferabilă inacțiunii.


Horoscop 7 martie 2020, Fecioară:

Cu energia la cote înalte și spiritul de aventură ce le caracterizează, Fecioarele vor reuși cu ușurință să transforme un grup ce părea apatic într-unul gata de distracție. Așa că înarmează-te cu un zâmbet pe cât de larg pe atât de misterios pentru că lucruri extraordinare sunt pe punctul de a se întâmpla. Cele mai norocoase dintre Fecioare ar putea chiar să-și cunoască sufletul-pereche.


Horoscop 7 martie 2020, Balanţă:

Creativitatea Balanțelor este neîntrecut și foarte apreciată, însă nu va aduce rezultate dacă nu există spiritul de sacrificiu. Încearcă să depui tot efortul de care ești capabil(ă) pentru a-ți îndeplini cea mai arzătoare dorință și nu uita să te bucuri de fiecare pas. Combinația de entuziasm, inteligență și seriozitate este greu de atins, dar merită cu vârf și îndesat. Și nu uita să renunți la îndoieli, nu te ajută cu nimic în acest moment.


Horoscop 7 martie 2020, Scorpion:

Scorpionii simt nevoia unor schimbări de imagine sau de comportament, în așteptarea verii și a distracției. Dacă vrei să faci lucruri considerate extravagante și te simți bine în pielea ta mergi înainte. Nu asculta de gurile rele pentru că nu ai nimic de aflat. Important este să faci lucrurile care îți aduc bucurie și încredere în forțele proprii.


Horoscop 7 martie 2020, Săgetător:

Săgetătorul îşi doreşte foarte mult să fugă în natură, însă pare că nimeni din grupul vostru de prieteni(e) nu este interesat de acest lucru. În loc să încercaţi să convingeţi mai multe persoane, ar fi mai bine să vă alegeţi o persoană care vă place foarte mult, pe care să o invitaţi la un picnic. Nimic nu se compară cu o zi relaxantă în natură, în compania unei persoane alături de care vă place foarte mult să fiţi.


Horoscop 7 martie 2020, Capricorn:

Pentru Capricorn, conversațiile întâmplătoare de azi nu sunt deloc ceea ce par. Asigurați-vă că orice mică discuție pe care o aveți astăzi este foarte scurtă şi la obiect, altfel tot ce spuneţi poate fi interpretat şi nu în avantajul vostru. Spre seară veţi avea o surpriză foarte plăcută de la o persoană dragă, care vă aduce la cunoştinţă anumite lucruri neştiute până acum. O relaţie foarte interesantă se înfiripă, dacă vă doriţi acest lucru.


Horoscop 7 martie 2020, Vărsător:

Vărsătorul trebuie să fie foarte atent azi, pentru că lipsa interesului pentru o activitate casnică lasă de dorit. Deşi este o activitate cu care sunteţi deja foarte obişnuit(ă), o mică greşeală poate declanşa probleme mari. Aşadar, aveţi grijă astăzi la micile evenimente care vă pot distrage atenţia de la ce faceţi.


Horoscop 7 martie 2020, Peşti:

Peştii trebuie întotdeauna să încerce să înțeleagă pe deplin fiecare detaliu al unei idei, înainte de a o pune în practică, mai ales acum, când orice risc de asumare este foarte important. Încercarea de a sorta toate detaliile ar putea să vă copleșească și să vă ofere prea multe motive pentru a renunţa, însă trebuie să îţi aduni toate puterile şi să nu renunţi. Nu numai că vei ateriza pe picioare, dar vei avea şi un bonus neaşteptat.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS