Horoscopul zilei de luni, 30 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: luni, 30 martie 2020


Horoscop 30 martie 2020, Berbec:

Te plictisești puțin de modul tău obișnuit de a face lucrurile, așa că s-ar putea să aveți o șansă de a ieși din tipar. Ziua de luni ar putea să vă aducă suficientă inspirație pentru a face lucrurile interesante și pentru a vă ține interesul ridicat. Chiar dacă nu aveți prea multe opțiuni de a vă distra din interiorul locuinței, se poate găsi oricând ceva plăcut de făcut, oricât de restrânse ar fi alegerile aflate la dispoziție. Oricum ar fi, este foarte posibil ca astăzi să obțineți un rezultat surpriză, în urma alegerilor pe care le faceți.


Horoscop 30 martie 2020, Taur:

A fi agresiv(ă) nu este același lucru cu a fi nepoliticos(asă), așa că nu ezitați să-i trageți la răspundere pe cei(le) care simțiți că, astăzi, vă trag în jos. Aveți abilitatea necesară de a lansa o provocare fără ca aceasta să fie considerată o insultă. Aveți încredere în voi, pentru că asta trebuie ca să treceți cu bine de orice blocaj. În schimb, oamenii au nevoie să fie avertizați că nu aveți dispoziția necesară ca ei să vă stea tot timpul în cale.


Horoscop 30 martie 2020, Gemeni:

Pentru Gemeni este un moment bun să îmbrățișeze gândurile pozitive. Există multă energie pozitivă în aer și trebuie doar să vă încărcați cu ea. Astfel ajungeți să oferiți câte o mână de ajutor în stânga și în dreapta, iar aceste acțiuni vă fac ziua mai bună. Evitați gândirea negativă și astfel dorințele voastre au mari șanse să prindă viață. La sfârșitul zilei, când trageți linie, ideal ar fi să vă mulțumiți cu ceea ce ați obținut.


Horoscop 30 martie 2020, Rac:

Racii au partea astăzi de o zi extrem de încărcată. Aveți multe activități în plan, iar o parte dintre acestea includ decizii luate într-o fracțiune de secundă și multe surprize. Intensitatea evenimentelor s-ar putea să-și spună cuvântul, iar pe finalul zilei, Racii să se simtă din punct de vedere fizic. Însă nu există balsam mai bun pentru răni decât o seară liniștită petrecută în compania persoanei iubite.


Horoscop 30 martie 2020, Leu:

Nativii(ele) din Leu manifestă o curiozitate ieșită din comun, despre viața altei persoane, iar asta s-ar putea să nu vă aducă beneficii, dacă interesul dumneavoastră în acea persoană nu este de natură romantică. Nimănui nu-i place ca altcineva să-și bage nasul în viața sa, doar de curiozitate, așa că aveți nevoie de un scop foarte precis. În plus, încrederea nativă pe care o aveți vă ajută foarte mult în demersurile personale.


Horoscop 30 martie 2020, Fecioară:

Fecioara încearcă să convingă pe cineva să fie de acord cu ea, însă amintiți-vă că oamenilor le place să aibă propriile convingeri și nu să le fie impuse. Nu le place să se simtă forțați. Evitați să fiți combativ(ă), arătându-le că puteți vedea lucrurile din perspectiva lor. Dacă ei cred cu adevărat că acționați în interesul lor, vor avea încredere mai multă și vă vor asculta mai mult.


Horoscop 30 martie 2020, Balanţă:

Balanța este într-o evaluare a relațiilor tale în acest moment și este posibil ca acest accent să te ajute să depășești un obstacol major în viața personală, dar nu este momentul să renunți la o persoană și să presupui că asta va rezolva totul. Mai ai ceva de făcut, așa că nu te grăbi să iei decizii care în loc să te ajute, te pun în mai mare dificultate.


Horoscop 30 martie 2020, Scorpion:

Scorpionul are nevoie de o mare cantitate de energie, de care ai nevoie pentru a evita un conflict. Dacă începe o ceartă în casă sau se produce vreun conflict verbal la muncă, trebuie doar să vă opriți și să încercați să vă calmați. S-ar putea să nu fie altceva decât un episod amuzant despre care poți vorbi mai târziu cu prietenii(ele). Încercați doar să gândiți cea mai bună situație. Și chiar dacă lucrurile ajung să nu meargă foarte bine, nu vă faceți griji. Atât timp cât nu vă implicați în lucruri care nu vă privesc, totul va fi bine.


Horoscop 30 martie 2020, Săgetător:

Toate tipurile de oameni diferiți ar putea fi atrași de tine astăzi, unii care vă încântă, unii care vă surprind și unii care chiar vă pot enerva. Dar o popularitate imensă este de așteptat atunci când ai la fel de mult farmec și strălucire cum ai tu astăzi! Simpla ta prezență oferă plăcere celorlalți oameni, așa că nu fiți surprinși(se) dacă sunteți urmăriți(te) de cei(le) din jur.


Horoscop 30 martie 2020, Capricorn:

Dumneavoastră și un/o prieten(ă) aveți o apreciere reciprocă în ultima vreme, amintindu-vă cât de minunați(te) sunteți și vă depășiți unul(a) pe celălalt(alaltă) în complimente. Ele îți hrănesc ego-ul, îl hrănești pe al lui/ei și nu trebuie să îți faci griji dacă un/o prieten(ă) este gelos(asă) pe tine! Văzând cât de mândru(ă) este, te va ajuta să abordezi acele provocări dure din viața ta.


Horoscop 30 martie 2020, Vărsător:

Puternica carismă magnetică a cuiva te poate captiva astăzi, dar ai grijă să nu te distragă de la recunoașterea altruismului lui/ei! Puteți învăța o mulțime de lucruri de la această persoană și ar trebui să o lăsați să vă inspire, pentru a vă implica mai mult în propriile voastre fapte. Vei ieși dintr-o fază foarte interiorizată și acum ești gata să îți împărtășești timpul și ideile cu alții(tele). Să te simți mai conectat(ă) cu alte persoane este important acum, așa că ia în considerare voluntariatul.


Horoscop 30 martie 2020, Peşti:

Dacă sunteți confuz(ă) cu privire la o decizie mare, trebuie să obțineți mai multe informații. Este foarte simplu. Este nevoie de soare pentru a topi ceața și este nevoie de detalii pentru a face imaginea pe care o privești mai clară. Faceți tot ce aveți de făcut pentru a înțelege mai bine opțiunile care vă stau înainte. Puneți întrebările corecte tuturor oamenilor potriviți. Faceți un grafic. Sortează lucrurile în ordine alfabetică. Faceți tot ce trebuie pentru a ști acest lucru.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS