Horoscopul zilei de duminică, 29 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 29 martie 2020


Horoscop 29 martie 2020, Berbec:

Ambiția este o forță pozitivă și puternică, dar riscă să le dea viața peste cap nativilor(elor) din zodia Berbec. Unele lucruri nu pot fi schimbate indiferent de efortul depus. Încearcă să iei un răgaz și să te detașezi preț de câteva clipe de toate agitația. Privește lucrurile în ansamblu și stabilește clar prioritățile pentru viitor. Când situația va reveni la normal vei avea posibilitate sa îți duci visele la îndeplinire.


Horoscop 29 martie 2020, Taur:

Taurii trebuie să păstreze o atitudine optimistă, chiar dacă veștile rele vin din toate părțile. În fiecare problemă există o mică oportunitate, ține doar de tine să o găsești și să profiți de ea. Ai grijă de propria sănătate și nu uita să îi/le încurajezi pe cei(le) dragi, câteva cuvinte pot reda speranța chiar și în cele mai negre situații.


Horoscop 29 martie 2020, Gemeni:

Gemenii ar putea descoperi că singurătatea este chiar un avantaj, mai ales dacă nu se lasă copleșiți de emoții. Departe de agitație dorințe și aspirații trecute pe plan secund, în rutina de zi cu zi, au acum ocazia de a veni din nou în prim plan. Dă frâu liber imaginației și fă lucrurile pas cu pas, chiar dacă simți că le vrei pe toate din prima zi. Drumul este mai important și mai frumos decât scopul în sine.


Horoscop 29 martie 2020, Rac:

Înainte de a încerca să schimbe lumea, Racii ar face bine să își pună micile obiceiuri în ordine. Un program bine stabilit, mese sănătoase și puțină activitate fizică, în confortul propriei locuințe, sunt fundația pe care se construiește totul. În perioade intense din punct de vedere emoțional o rutină sănătoasă este un aliat de neprețuit.


Horoscop 29 martie 2020, Leu:

Nativii(ele) din Leu găsesc astăzi numeroase lucruri pozitive, chiar și atunci când nu aveți o dispoziție foarte bună. Aceste aspecte vă încurajează în activitățile pe care le desfășurați și s-ar putea chiar să vă fie de folos pe viitor. Însă, având în vedere că aceste semnale pozitive vin chiar de la cei(le) din jurul dumneavoastră, este foarte important să le acordați acestor persoane o atenție deosebită și ajutor, atunci când vor avea nevoie.


Horoscop 29 martie 2020, Fecioară:

Fecioara își va da seama că cineva din anturajul său obține ceea ce își dorește apelând la partea sa analitică, însă își arogă toate meritele, lăudându-se în fața altor persoane cu mintea sa ascuțită, când, de fapt, tu eşti adevăratul(a) strateg(ă). Nu e tocmai indicat să reacționezi public la aceste lucruri, mai bine discuţi cu persoana respectivă în privat.


Horoscop 29 martie 2020, Balanţă:

Balanța își face unele probleme azi despre vârsta sau aspectul său fizic. Este un lucru foarte bun să-ți analizezi starea de sănătate și să iei măsuri, dacă unele aspecte te nemulțumesc. Nu e cazul să privești cu negativism aceste lucruri, pentru că o grijă în plus față de tine nu îți poate face decât bine.


Horoscop 29 martie 2020, Scorpion:

Scorpionul se lansează într-o afacere care poate fi profitabilă, însă doar dacă se înconjoară cu oameni care vor să facă performanță. Fiți atenți(te) la modul în care abordați situația și încercați să nu lăsați emoțiile să vă conducă. Un cuvânt bine plasat la momentul potrivit va însemna mai mult decât orice. Dacă îți folosești mintea, vei obține mai multe, în loc să excluzi din start orice variante.


Horoscop 29 martie 2020, Săgetător:

Armonia există în mai multe locuri, nu doar în ​​cântece și oriunde apare, este frumoasă. Mai multe voci care cântă aceeași melodie sunt mult mai frumoase atunci când una sau două dintre aceste voci cântă note diferite. Pur și simplu, a spune că toată lumea spune exact același lucru în același ton nu este suficient și tu recunoşti asta. Dacă încurajezi astăzi individualitatea, poți fi o parte din ceva frumos și memorabil.


Horoscop 29 martie 2020, Capricorn:

Ați putea face o mulțime de conexiuni astăzi și fiecare dintre ele ar putea să planteze o sămânță în viața voastră. Există un potențial puternic pentru o nouă oportunitate de carieră, deși poate dura săptămâni, dacă nu chiar luni, pentru a rodi. Persoana care vă place cel mai mult ar putea deveni mult mai prietenoasă, dar este posibil să nu fie din motivul pentru care credeți. Este important să vă lăsați natura să vă îndrume astăzi, deoarece vă va ajuta să știți cu cine trebuie să vă întâlniți cel mai mult și să vă asigurați că sunteți prezentat(ă).


Horoscop 29 martie 2020, Vărsător:

Privește cu sinceritate lumea din jurul tău și vezi adevărul legat de unde ești tu. Să vezi suferința altora poate să fie dureros, dar compasiunea va fi cea care învinge. Ești inspirat(ă) să faci ceva. Inima ta te va împinge să te implici în a-ți ajuta comunitatea să devină un loc mai sigur, mai primitor și să nu fii surprins(ă) dacă te întâlnești cu un spirit înrudit în mijlocul acestui val de altruism.


Horoscop 29 martie 2020, Peşti:

Un amestec nevinovat între câțiva(teva) prieteni(e) se transformă într-un bulgăre care se rostogolește. Dacă nu ești atent(ă), ai putea fi prins(ă) în avalanșă. Fii foarte atent(ă) să nu dai impresia că ai ales de partea cui ești, chiar dacă simți cu tărie că o persoană este nedreptățită. Trebuie să dai impresia de obiectivitate, chiar dacă nu te simți obiectiv(ă).
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS