Horoscopul zilei de vineri, 20 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: vineri, 20 martie 2020


Horoscop 20 martie 2020, Berbec:

Veselie mare în familia Berbecilor. Se poate să aflaţi o veste extraordinară din partea unei rude apropiate, iar noua informaţie vă va schimba categoric viaţa de acum încolo. Profitaţi de momentele frumoase în compania celor dragi, sărbătoriţi noutăţile şi puneţi la punct planurile pentru viitor.


Horoscop 20 martie 2020, Taur:

Aștrii anunţă veşti bune din punct de vedere emoţional pentru Tauri. Deschideţi-vă inima în faţa acelei persoane care a dat dovadă de încredere, fidelitate şi mai ales respect pentru voi. S-ar putea să începeţi o frumoasă poveste de dragoste cu o persoană apropiată de sufletul vostru.


Horoscop 20 martie 2020, Gemeni:

Nimeni şi nimic nu-i sperie pe nativii(ele) Gemeni când vine vorba de iubire. Sunt genul de persoane curioase, care vor să vadă, să afle, să cunoască toate dedesubturile unui om, mai ales dacă au drag faţă de acesta. În această zi îşi vor canaliza de altfel energia asupra sufletului lor pereche şi asupra aspectelor pozitive care îi/le leagă de aceştia(stea).






Horoscop 20 martie 2020, Rac:

Racii sunt foarte suspicioși și, chiar, răzbunători. Se prea poate ca cineva foarte apropiat, rudă, prieten(ă), chiar partenerul(a) de viață, să facă ceva ce te va scoate din sărite. Nu este cazul să-ți pierzi controlul sau să încerci să răspunzi cu aceeași monedă. Lasă timpul să rezolve totul. Aștrii te sfătuiesc să te concentrezi pe lucrurile care contează cu adevărat, pe proiectele pe care le ai în derulare și care te vor ajuta să obții beneficii materiale substanțiale.


Horoscop 20 martie 2020, Leu:

Leii ar putea trăi emoţii foarte puternice astăzi. O veste primită la primele ore ale dimineții te va afecta foarte mult, însă nu intra în panică. Uită-te în jur și vei realiza că există probleme mult mai grave decât asta. Se prea poate să iei decizii neinspirate, aşa că mare atenţie la serviciu. În plan sentimental, acordă mai multă atenţie persoanei iubite.


Horoscop 20 martie 2020, Fecioară:

Fecioarele trebuie să riște dacă vor să fie fericite în dragoste. În cazul în care ți-e teamă să începi o relație sau să ieși dintr-o căsnicie, este timpul să îţi asumi ce simţi. Aștrii îți recomandă să te concentrezi mai mult pe chestiunile sufletești. Este foarte important să-ți găsești liniștea, așa că încearcă să rezolvi problemele sentimentale cât mai repede.






Horoscop 20 martie 2020, Balanţă:

Balanțele ar putea descoperi, cu surprindere, că a sta toată ziua în pat nu este tocmai plăcut, mai ales atunci când energia e la cote înalte iar soarele de primăvară aduce tentații dintre cele mai irezistibile. Însă nu e totul pierdut - imaginația nu cunoaște limite, acum ai ocazia să faci lucruri pe care le-ai dorit dintotdeauna, însă pe care le-ai trecut pe plan secund, din cauza agitației de zi cu zi.


Horoscop 20 martie 2020, Scorpion:

Scorpionii ar putea primi o veste excelentă, însă care trebuie ținută la secret, cel puțin pentru moment. Încearcă să nu te lași pradă emoțiilor și să oferi informații prețioase unor persoane care nu au nici de-a face cu această poveste, ba chiar ar putea să o submineze. Discreția este cuvântul cheie, în special dacă vestea are legătură cu sfera dragostei.


Horoscop 20 martie 2020, Săgetător:

Săgetătorii care duc mici bătălii cu colegii(ele) de serviciu sau chiar partenerul(a) de viață ar face bine să cadă la pace, pentru că altfel riscă să-și irosească toată energia fără a obține ceva concret. Lasă lucrurile așa cum sunt și nu încerca să mai schimbi comportamente, pentru că te vei lupta cu morile de vânt. În schimb, modul în care îi/le percepi pe cei(le) din jur ține doar de tine.






Horoscop 20 martie 2020, Capricorn:

O energie proaspătă idealistă vă înconjoară și vă oferă speranță. De asemenea, ești înconjurat(ă) de oameni care te prețuiesc și ar trebui să începi să te bazezi pe ei mai mult decât ai făcut-o până acum. Sunt în viața ta pentru că vor să fie acolo, așa că lasă-i să te ajute! Aceștia vor juca un rol esențial în a vă ajuta să vă transformați perspectiva într-una mai plină de optimism.


Horoscop 20 martie 2020, Vărsător:

Asigurați-vă că primiți călduros noi membri(e) în grupul vostru. Știi prea bine cum este să fii noul(a) copil(ă) din bloc, așa că înțelegi puterea pe care un simplu zâmbet o poate avea. Poziționându-te ca fiind deschis(ă) și fericit(ă) să îi/le vezi, vei fi văzut(ă) ca un/o lider(ă) în grup, cineva ale cărui cuvinte au greutate. E o lecție pentru a afla cum crearea de prietenii(e) poate ajuta la prevenirea conflictelor în viitor.


Horoscop 20 martie 2020, Peşti:

Ziua ar putea începe incredibil de ușor, iar un cadou dulce poate ateriza în poala ta. Rezistați la nevoia de a vă relaxa prea curând, totuși, pentru că ar putea fi foarte multe lucruri venite din exterior spre tine. Acordă atenție și ia notă de plângerile pe care le au oamenii, dar nu te lăsa atras(ă) în nicio dramă. Schimbarea nu se poate întâmpla peste noapte, așa că spuneți-le tinerilor(elor) că va trebui să aștepte rândul lor, ca toți(ate) ceilalți(lelalte).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS