Horoscopul zilei de duminică, 15 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscop zilnic adevărat: duminică, 15 martie 2020


Horoscop 15 martie 2020, Berbec:

Berbecii care resimt o stare de oboseală sau de slăbiciune ar face bine să se odihnească și să nu își împingă organismul la limită. O masă bună, un film alături de cei(le) dragi sau câteva ore petrecute în pat ar putea face minuni pentru starea de spirit. Astfel, nativii(ele) din Berbec vor avea ocazia să înceapă săptămâna cu un nivel ridicat de energie. Seara ar putea aduce o veste pe cât de bună, pe atât de neașteptată, de la un/o membru(ă) al/a familiei.


Horoscop 15 martie 2020, Taur:

Taurii care au inima pe jar ar trebuie să nu pună mare preț pe aspectul fizic sau modul în care se îmbracă. Ceea ce transmiți prin cuvinte și priviri contează mult mai mult, așa că profită de ocazie și îndrăznește să propui o ieșire. Dacă un eventual refuz te pune pe gânduri, amintește-ți că nu ai chiar nimic de pierdut.


Horoscop 15 martie 2020, Gemeni:

Oricât și-ar dori, Gemenii nu pot controla părerea celor din jur și nici împiedica gurile rele. Așa că cea mai bună soluție este să continui pe drumul tău și să nu lași pe nimeni să te oprească. Tu știi ce îți dorești cu adevărat și care sunt mijloacele prin care vei ajunge acolo. În momentul în care îți vei vedea visul împlinit, nimic altceva nu va mai conta.


Horoscop 15 martie 2020, Rac:

Racii ar putea scăpa un mesaj subtil, însă extrem de important, transmis de o persoană din cercul apropiat. Așa că încearcă să fii atent(ă) la detalii, pentru că de multe ori adevărul trebuie citit „printre rânduri”. În special dacă este important și destinat unei singure persoane. Astfel, vei putea reacționa în cel mai potrivit mod.


Horoscop 15 martie 2020, Leu:

Coordonarea cu unul(a0 dintre prietenii(ele) tăi(ale) pentru o ieșire împreună ar putea necesita mult timp. Este posibil ca unul(a) dintre voi să nu aibă chef și să prefere ca totul să fie lăsat în aer. Dar, fiind impulsiv(ă), puteți lipsi de unele activități care au nevoie de programare în avans. Așa că rămâne pe altădată, doar să nu uitați să aflați din timp când.


Horoscop 15 martie 2020, Fecioară:

Lucruri provocatoare intelectual vor avea mult sens pentru tine astăzi, așa că este o zi bună pentru a aborda un proiect sau o carte care te-a enervat. Veți avea o aptitudine excelentă pentru a înțelege idei complicate în sfera filozofiei, politicii și economiei. Dacă sunteți testat(ă) sau provocat(ă) în oricare dintre aceste zone astăzi, așteptați-vă ca lucrurile să meargă foarte bine.


Horoscop 15 martie 2020, Balanţă:

Cineva care nu este tocmai persoana ta preferată ar putea fi puternic implicat(ă) în viața ta astăzi și trebuie să profiți din plin. E prea târziu să încerci să lucrezi fără el(a). În primul rând, trebuie să lăsați deoparte orice râcă pe care o țineți împotriva acestei persoane. Sunt prea multe în joc pentru a fi consumat(ă) de problemele personale pe care le ai împotriva lui/ei. Oferă-i respectul pe care îl merită, oricât de dureros ar fi asta.


Horoscop 15 martie 2020, Scorpion:

Nu există nimic mai rău ca un secret care să provoace o mulțime de drame. Dacă nu credeți că sunteți pregătit(ă) pentru toate dramele, ar fi cel mai bine să difuzați informația tuturor simultan sau deloc. Nu este vorba despre faptul că nu poți avea încredere în oamenii din jurul tău, ci doar că acum nu îi poți pune în situația de a avea informații atât de dure fără să facă ceva cu ele.


Horoscop 15 martie 2020, Săgetător:

Astăzi, Săgetătorii ar putea ține cont de celebra zicală „graba strică treaba”. Ar fi bine să nu vă grăbiți în ceea ce intenționați să faceți, pentru că riscați să greșiți și să o luați de la capăt. Încercați să acționați cu calm și calculat. Dacă veți da atenție la detalii, rezultatele ar putea fi chiar mai bune decât vă așteptați și veți avea de câștigat.


Horoscop 15 martie 2020, Capricorn:

Noi oportunități pot apărea astăzi pentru Capricorni, fie în afaceri, dar și în dragoste. Vă puteți baza pe instinctul vostru pentru a face alegerea cea mai bună. V-ați putea bucura astfel de noi achiziții importante. Iar în dragoste, puteți face pasul înainte pentru a avea o seară romantică, într-o companie foarte plăcută.


Horoscop 15 martie 2020, Vărsător:

Pentru cei(le) din zodia Vărsător, astăzi, sfaturile apropiaților(telor) sau ale persoanelor cu experiență pot fi de mare folos. Dacă aveți nelămuriri în ceea ce faceți, nu ezitați să puneți întrebări celor din anturajul vostru. Tot astăzi, vă puteți folosi de timpul liber pentru a fi alături mai mult de familie. E un moment favorabil, de asemenea, pentru a da uitării unele conflicte vechi și a strânge din nou relația cu cei(le) apropiați(te).


Horoscop 15 martie 2020, Peşti:

Creativitatea și energia de care dau dovadă îi/le va pune astăzi pe nativii(ele) din Pești în postura de a rezolva orice problemă și nu doar pentru ei(le), ci și pentru cei(le) din anturaj. Chiar dacă instinctul vostru se dovedește așa de redutabil în a găsi soluții, ar fi bine să vă bucurați și de timpul liber. O ieșire cu prietenii(ele) sau cu persoana iubită ar putea fi cea mai bună rețetă pentru a petrece momente plăcute!
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS