Recomandarea zilei de 26 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 26 februarie 2020


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Berbec:

Berbecii nu vor să le arate celor din jur că au inimă, ci preferă să adopte o atitudine rece ca să nu fie dezamăgiţi pe viitor. Partea bună este că cei(le) dragi vă cunosc şi vor trece cu vederea.


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Taur:

Taurii pun tot sufletul în ceea ce fac, mai ales la serviciu. Iar rezultatele nu vor întârzia dacă aveţi şi o echipă pe care vă puteţi baza.


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Gemeni:

Viaţa sentimentală a Gemenilor va cunoaşte astăzi o evoluţie. Veţi simţi că ajungeţi mai repede la o etapă la care poate nici nu v-aţi gândit până acum, important este să fiţi siguri(e) că asta vă doriţi.


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Rac:

Racii vor avea parte de multe oscilaţii atât pe plan financiar, cât şi social. Asta înseamnă că trebuie să cheltuiţi cu grijă şi să vă măsuraţi cuvintele indiferent dacă vorbiţi cu un/o coleg(ă), un/o şef(ă) sau un/o prieten(ă).


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Leu:

Leii în schimb, sunt printre favoriţii zilei şi nu ar trebui să acorde atenţie părţii goale a paharului. Gândiţi pozitiv şi bucuraţi-vă de micile succese.






Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) Fecioară pot adopta o atitudine uşor egoistă dacă asta înseamnă să profite de o şansă pe care o aşteptau de mult. Ceilalţi(lelalte) nu s-ar gândi de două ori, aşa că nici voi nu ar trebui să vă lăsaţi mai prejos.


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Balanţă:

Balanţele vor fi vrăjite de dragostea care le bate la uşă încă de dimineaţă. Nu doar inima vă va fi furată ci şi raţiunea, aşa că mare grijă să nu luaţi decizii pripite!


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Scorpion:

În schimb Scorpionii nu au atât de mult noroc. Ba dimpotrivă s-ar putea să treceţi prin clipe neplăcute provocate de partener(ă). Însă pe plan financiar totul vă merge strună!


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Săgetător:

Săgetătorii se vor remarca printr-o atitudine severă care îi va ajuta să îşi atingă scopurile. Amabilitatea şi indulgenţa nu vă ajută astăzi, aşa că rămâneţi la varianta dură.


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Capricorn:

Capricornii trebuie să dovedească că sunt stăpâni pe situațiile neprevăzute de la serviciu, iar asta implică şi puţin teatru. Dacă nu ştiţi ceva, încercaţi să vă eschivaţi până înţelegeţi datele problemei, însă, nu renunţaţi.






Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Vărsător:

Iar Vărsătorii nu suportă ideea că unii oameni îşi risipesc timpul şi resursele necorespunzător. Partea bună este că vă au pe voi, aşa că puteţi să vă asumaţi rolul de sfătuitor(are).


Recomandarea zilei de 26 februarie 2020, Peşti:

Planul social ar putea să îi/le propulseze pe unii(ele) nativi(e) într-o direcţie cu totul nouă. Peştii pot participa la un eveniment emoţionant care le scoate la iveală latura sensibilă. Astăzi este recomandat să spuneţi ce simţiţi şi să nu vă ascundeţi sentimentele.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS