Recomandarea zilei de 25 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 25 februarie 2020


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Berbec:

Nativii(ele) Berbec au tendinţa să cheltuiască foarte mult, iar planul financiar va suferi. Dacă sunteţi convinşi(se) că investiţia merită, atunci nu ezitaţi să o faceţi.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Taur:

Taurii nu duc lipsă de oportunităţi pe plan profesional, iar asta se va vedea şi astăzi. Şi tocmai pentru că avansarea la serviciu este iminentă şi timpul liber ar putea avea de suferit, aşa că analizaţi ofertele cu atenţie!


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii au noroc la capitolul bani. Par să vină din toate părţile, iar ideile pe care încă nu le-aţi pus în practică ar putea prinde contur. Mare atenţie, însă, cu cine vă asociaţi!


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Rac:

Nativii(ele) Rac, în schimb, stau foarte bine pe plan sentimental. Dacă nu v-aţi găsit încă jumătatea, astăzi ar putea fi momentul ideal. Important este să nu îl treceţi cu vederea.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Leu:

Leii pot face o mutare cheie la serviciu şi să ocupe un post pe care şi l-au dorit de mult. Atenţie, asta implică şi perfecţionarea unor abilităţi pe care nici nu ştiaţi că le aveţi, aşa că, fiţi sigur(ă) înainte să spuneţi DA!


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Fecioară:

Actele şi cheltuielile imprevizibile le pot da de furcă Fecioarelor. Aţi putea trece prin situaţii care vă vor transforma ziua într-un „du-te, vino” continuu, iar secretul este răbdarea.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Balanţă:

Tot la răbdare trebuie să apeleze şi Balanţele. Un/o coleg(ă) vă poate pune la încercare, fie că vorbim de locul de muncă sau de şcoală, iar tendinţa voastră este să fiţi impulsivi(e), atitudine care ar putea crea un conflict.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Scorpion:

Scorpionii au lăsat pe ultima sută de metri cheltuielile de rutină, iar acum abia mai fac faţă. Aştrii anunţă o perioadă favorabilă aspectului financiar, însă, la capitolul organizare trebuie să mai lucraţi.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Săgetător:

Săgetătorii sunt foarte bine aspectaţi la capitolul renovare. Faceţi schimbări prin locuinţă, vopsiţi, cumpăraţi mobilă nouă, important este să îi oferiţi casei un nou aspect, oricât de mică ar părea schimbarea.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Capricorn:

Nativii(ele) Capricorn sunt foarte darnici(e) cu magazinele. Mai ales dacă vorbim de gadgeturile pe care vi le doreaţi de multă vreme. Există riscul de a rămâne fără bani în cont, însă, veţi satisfăcuţi(te) de achiziţia voastră.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Vărsător:

Iar Vărsătorii au nevoie urgent de un plan de economii pentru că sunt printre favoriţii care primesc sume consistente, mai ales din proiectele în care nu au avut încredere.


Recomandarea zilei de 25 februarie 2020, Peşti:

Dragostea îi/le vizitează doar pe câţiva(teva) dintre nativi(e), însă, banii par să cadă din cer pentru alţii(tele). Este o zi perfectă pentru Peşti să ceară o mărire de salariu. Iar dacă nu vi se recunosc meritele, poate vă gândiţi la o reorientare în carieră.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS