Recomandarea zilei de 24 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 24 februarie 2020


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Berbec:

O persoană din anturajul Berbecilor va avea nevoie de cineva pe care să se poată baza. Sunteţi cu adevărat prieteni(e) dacă îl/o ascultaţi şi îi oferiţi un umăr pe care să plângă.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Taur:

Taurii, de cele mai multe ori, sunt persoane tăcute dacă nu consideră necesară intervenţia lor. Astăzi însă, veţi vorbi neîncetat şi vă veţi simţi să împărtăşiţi toate criticile.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Gemeni:

După ce vor termina cu treburile de ordin profesional, Gemenii se vor ocupa şi de viaţa lor personală. Familia va fi pe primul loc, aşa că pregătiţi şi câteva surprize.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Rac:

Relaţia de iubire a Racilor are momentele ei bune. Astăzi este important să nu lăsaţi o mică dispută să stea în calea viitorului vostru.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Leu:

Leii se vor simţi mândri şi au de ce. Totul vă merge strună la serviciu, însă, nu vă umflaţi în pene şi nu uitaţi de bunul simţ. Iar laudele excesive încercaţi să le temperaţi.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Fecioară:

Fecioarele nu ar trebui să se suprasolicite. Păstraţi-vă energia pentru sectorul sentimental, dar şi creativ, unde pot apărea surprize plăcute.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Balanţă:

Sunt şanse foarte mari ca Balanţele să întâlnească o persoană cu care să rezoneze pe plan emoţional aşa cum nu li s-a întâmplat de mult timp. Vă puteţi îndrăgosti la prima vedere, iar aştrii vă susţin.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Scorpion:

Fiecare persoană are o abilitate, iar Scorpionii demonstrează că sunt buni în a acţiona, fără prea multe discuţii. Nu sunteţi persoana vorbăreaţă de care ceilalţi(lelalte) au nevoie, dar veţi duce totul la bun sfârşit.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Săgetător:

Chiar dacă astăzi Săgetătorii sunt înclinaţi mai mult către relaxare şi delectarea simţurilor, aştrii le recomandă să ducă până capăt şi cu multă responsabilitate, proiectele începute.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt foarte receptivi la nevoile celor dragi şi dornici de a ajută. Nu scăpaţi totuşi din vedere aspectele practice în toate demersurile financiare care implică familia.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Vărsător:

Iar Vărsătorii, cu toate că ştiu să citească repede o persoană, este posibil ca azi să se înşele. Aştrii vă sfătuiesc să nu luaţi decizii bazate pe sentimente, fără a le trece şi prin filtrul raţiunii.


Recomandarea zilei de 24 februarie 2020, Peşti:

O zi foarte productivă pentru nativii(ele) care îşi termină sarcinile la timp. Este momentul pe care Peştii îl aşteptau de foarte mult timp. E ziua în care vă veţi pune ordine în viaţă şi în gânduri şi veţi clarifica toate neînţelegerile cu prietenii(ele).
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS