Recomandarea zilei de 23 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 23 februarie 2020


Recomandarea zilei de 23 februarie 2020, Berbec:

Nimic nu stă în calea unui Berbec îndrăgostit. Cei(le) aflaţi(te) într-o relaţie vor trece peste orice obstacole, iar cei(le) singuri(e) sunt predispuşi(se) la iubire şi vor face orice să o găsească.


Recomandarea zilei de 23 februarie 2020, Taur:

Taurii emană o energie foarte bună pentru cei(le) din jur şi vor fi, ca de obicei, în centrul atenţiei, iar cei(le) care vreţi să faceţi investiţii, aştrii vă sfătuiesc să mai aşteptaţi.


Recomandarea zilei de 23 februarie 2020, Gemeni:

Gemenii ar trebui să se detaşeze de tot ce le provoacă disconfort. Concentraţi-vă pe nevoile şi dorinţele voastre măcar în weekend.


Recomandarea zilei de 23 februarie 2020, Rac:

Racii pot relua astăzi legătura cu persoane cu care nu au mai vorbit de mult. Veţi clarifica aspecte importante, iar asta vă poate aduce surprize plăcute în a doua parte a zilei.


Recomandarea zilei de 23 februarie 2020, Leu:

Leii ar trebui să înceapă un proiect la care se gândesc în ultimul timp. Contextul este unul favorabil dacă nu uitaţi să vă folosiţi la maxim imaginaţia.






Recomandarea zilei de 23 februarie 2020, Fecioară:

Nativii(ele) Fecioară simt că este momentul pentru o schimbare. Sunteţi foarte bine pregătiţi(te) pe plan profesional aşa că fiţi curajoşi(ase).


Recomandarea zilei de 23 februarie 2020, Balanţă:

O atmosferă conflictuală le-ar putea acapara Balanţelor prima parte a zilei. Lucrurile se vor rezolva pe parcurs, dacă apelaţi la raţiunea caracteristică vouă.


Recomandarea zilei de 23 februarie 2020, Scorpion:

Scorpionii sunt foarte bine aspectaţi pe plan financiar aşa că astăzi vor rezolva orice probleme legate de bani şi iubirea se va strecura printre activităţi încă de dimineaţă.


Recomandarea zilei de 23 februarie 2020, Săgetător:

Pentru Săgetători, distracţia este nelipsită, iar pentru cei(le) care lucrează astăzi, comunicarea se ridică la cote înalte mai ales în relaţia cu superiorii.


Recomandarea zilei de 23 februarie 2020, Capricorn:

Nativii(ele) Capricorn vor resimţi toate orele de muncă, aşa că aştrii vă recomandă să amânaţi orice activitate obositoare şi să vă odihniţi.






Recomandarea zilei de 23 februarie 2020, Vărsător:

Vărsătorii care aşteaptă o veste importantă legată de serviciu o vor primi. Indiferent de răspuns, nu uitaţi de cei(le) dragi.


Recomandarea zilei de 23 februarie 2020, Peşti:

Peştii au şanse mari să plece într-o excursie memorabilă. Asta dacă nu lăsaţi micile neînţelegeri cu partenerul(a) de viaţă să vă strice buna dispoziţie.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS