Recomandarea zilei de 16 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 16 februarie 2020


Recomandarea zilei de 16 februarie 2020, Berbec:

Pentru BERBECI astăzi este recomandat riscul. La început ar putea părea o idee complet nepotrivită, însă, aştrii vă susţin să încercaţi ceva nou fie pe plan profesional, fie pe plan sentimental.


Recomandarea zilei de 16 februarie 2020, Taur:

În schimb, în ceea ce îi/le priveşte pe nativii(ele) TAUR, va fi una din multele zile fructuoase din punct de vedere financiar. Iar asta vine la pachet cu o ascensiune în carieră, chiar dacă duminica este zi de odihnă.


Recomandarea zilei de 16 februarie 2020, Gemeni:

GEMENII ar fi cazul să se pună pe primul loc. La serviciu aţi făcut totul ca la carte, iar grija pentru cei(le) dragi nu a lipsit. Acum este rândul celorlalţi(te) să vă răsfeţe, aşa că faceţi ceva relaxant.


Recomandarea zilei de 16 februarie 2020, Rac:

RACII preferă să facă totul cu precauţie şi să verifice de două ori atât contractele cât şi oamenii cu care semnează. Aştrii vă sfătuiesc să vă încredeţi în instinctul vostru şi să nu îi/le ascultaţi pe cei(le) din jur.


Recomandarea zilei de 16 februarie 2020, Leu:

Nu este niciun secret că LEII sunt uşor competitivi. Mai ales când vine vorba de munca lor şi de lipsa recunoaşterii ei. Încercaţi astăzi să fiţi mai temperaţi(te).






Recomandarea zilei de 16 februarie 2020, Fecioară:

FECIOARELE primesc ajutor din partea planetei Marte care le accentuează curajul. Astfel, veţi avea forţa necesară să vă afirmaţi şi să luptaţi pentru dorinţele voastre.


Recomandarea zilei de 16 februarie 2020, Balanţă:

Dragostea pluteşte în aer pentru nativii(ele) BALANŢĂ. Conexiunea cu persoana iubită devine din ce în ce mai profundă, iar relaţia ar putea trece la un alt nivel, mai repede decât aţi crede.


Recomandarea zilei de 16 februarie 2020, Scorpion:

Nativii(ele) SCORPION vor fi mai focusaţi(te) decât în mod normal. Este o zi foarte bună să vă stabiliţi obiective importante şi mai ales să faceţi o listă cu plusuri şi minusuri ca să vedeţi ce ar trebui schimbat.


Recomandarea zilei de 16 februarie 2020, Săgetător:

Pentru SĂGETĂTORII care intenţionează să-şi planifice o vacanţă, astăzi este ziua potrivită. Măcar alegeţi locul şi persoanele pe care vreţi să le cooptaţi.


Recomandarea zilei de 16 februarie 2020, Capricorn:

Iar CAPRICORNII debordează de creativitate şi îi/le vor inspira chiar şi pe colegi(e). Îndrăzniţi să vă exprimaţi ideile, care, pot fi luate drept reper într-un proiect important.






Recomandarea zilei de 16 februarie 2020, Vărsător:

Însă începem cu VĂRSĂTORII care sunt la un pas de a-şi atinge idealurile prin abilităţile care îi favorizează. Puneţi accent pe latura psihologică, pe intuiţie, dar mai ales pe calităţile artistice.


Recomandarea zilei de 16 februarie 2020, Peşti:

PEŞTII ar trebui să aibă mai multă grijă de ei. În ultimul timp aţi spus da oricărei provocări, iar asta poate deveni extenuant. Chiar dacă cei(le) din jur s-ar putea supăra din cauza unui răspuns negativ, nu vă temeţi să-l oferiţi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS