Recomandarea zilei de 11 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 11 februarie 2020


Recomandarea zilei de 11 februarie 2020, Berbec:

Pentru Berbeci plaja şi soarele se strecoară în orice gând. Dar pentru că vremea nu vă ajută, puteţi apela la alte metode de relaxare, important este să găsiţi o modalitate prin care să scăpaţi de stres.


Recomandarea zilei de 11 februarie 2020, Taur:

Taurii au şi ei nevoie de echilibru, însă, tind să fie agitaţi şi nervoşi astăzi. Nici colegii(ele) sau superiorii nu vă ajută, aşa că singura variantă ar fi să vă controlaţi mai bine reacţiile.


Recomandarea zilei de 11 februarie 2020, Gemeni:

Planul sentimental are multe surprize pentru Gemeni. În special pentru cei(le) aflaţi(te) într-o relaţie. Puteţi primi o veste neaşteptată din partea persoanei iubite sau din contră, chiar voi să îi propuneţi ceva interesant.


Recomandarea zilei de 11 februarie 2020, Rac:

Racii nu sunt în apelor lor astăzi, iar asta se poate răsfrânge asupra celor dragi. Încercaţi să vă temperaţi impulsurile, pentru că s-ar putea ca mâine să regretaţi anumite cuvinte.


Recomandarea zilei de 11 februarie 2020, Leu:

Pentru Lei, pasiunea am putea spune că este greu de stăpânit. Atât cea care implică serviciul, dar mai ales planul sentimental. Sunteţi inventivi(e), ceea ce este excelent, însă nu vă avântaţi în promisiuni de durată.


Recomandarea zilei de 11 februarie 2020, Fecioară:

Şi Fecioarele stau foarte bine la capitolul iubire, dar la ele dragostea poate fi uşor platonică. Încercaţi să condimentaţi lucrurile cu surprize pentru partenerul(a) vostru(astră).


Recomandarea zilei de 11 februarie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) Balanţă trebuie să aibă grijă la cheltuieli, dar mai ales la investiţii. Nu este un mod bun de a vă începe săptămâna, pentru că s-ar putea să le regretaţi pe parcurs.


Recomandarea zilei de 11 februarie 2020, Scorpion:

Nici Scorpionii nu au noroc pe plan financiar, aşa că evitaţi magazinele. În schimb, creativitatea se ridică la cote maxime aşa că o puteţi folosi fără limite la locul de muncă.


Recomandarea zilei de 11 februarie 2020, Săgetător:

Săgetătorii au şi ei planuri excelente pentru care trebuie să muncească din greu. Sfatul aştrilor este să nu vă lăsaţi convinşi(se) de cei(le) care vă spun că nu puteţi să le duceţi la bun sfârşit.


Recomandarea zilei de 11 februarie 2020, Capricorn:

Iar Capricornii debordează de energie bună, ceea ce înseamnă că vor trece uşor peste orice veste negativă. Fiţi optimişti(ste), iar ziua va trece mai repede decât vă închipuiţi.


Recomandarea zilei de 11 februarie 2020, Vărsător:

În ceea ce îi priveşte pe Vărsători orgoliul ar putea fi singura piedică de care trebuie să treacă ca să ajungă la inima persoanei iubite. Aşa că sfatul aştrilor este să îl lăsaţi acasă măcar astăzi.


Recomandarea zilei de 11 februarie 2020, Peşti:

Nativii(ele) Peşti se pot confrunta cu diverse probleme pe care nu le-au rezolvat la momentul potrivit. Niciodată nu este prea târziu, dar astăzi ar trebui să începeţi să căutaţi soluţii.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS