Horoscopul sănătății, 24 februarie - 1 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 24 februarie - 1 martie 2020


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Berbec:

Prima zi a săptămânii se poate să nu te surprindă cu prea multă energie. Pare că nu ți-ai revenit în întregime după weekendul care s-a încheiat sau după zilele încărcate de săptămâna trecută. Dar în a doua zi a săptămânii intră Luna în semnul nașterii tale, unde stă până în data de 27 și de unde are grijă să îți trimită o infuzie binemeritată de energie și vitalitate. Profită de ea cum poți tu de bine.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Taur:

În intervalul de zile 25-27 februarie, cât Luna tranzitează casa subconștientului din horoscopul tău general, există riscul să te lezezi mai ușor decât de obicei. Nu ești o persoană căreia să îi sară țandăra prea repede, dar răbdarea ta are limite de data aceasta. Gândește-te ce anume te face să fii atât de reactiv(ă) la ce se întâmplă în jur. Exercițiile de gestionare a stresului îți pot fi de ajutor acum.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Gemeni:

Se poate ca weekendul să nu te surprindă într-o formă prea bună. În zilele de 29 februarie și 1 martie se deplasează Luna prin casa subconștientului din horoscopul tău general, scoțând în relief faptul că ai adunat destul de multă oboseală în ultimele zile. Așadar, este foarte important să îți rezervi timp pentru odihnă în aceste zile, indiferent de cât de aglomerat îți este programul social.






Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Rac:

Cu excepția zilei de 1 martie, atunci când Luna ajunge în casa subconștientului din horoscopul tău general, nu trebuie să îți faci probleme că aștrii vor interfera în vreun fel sau altul cu nivelul tău de energie ori cu starea ta de spirit. Bine ar fi totuși ca, în ultima zi a săptămânii, să te relaxezi în compania unor persoane pozitive, care te ajută să depășești eventualele fluctuații de dispoziție.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Leu:

Ziua de 29 februarie nu te surprinde într-o formă prea bună. Acest lucru se întâmplă fie din cauza oboselii care s-a adunat peste săptămână, fie faptului că depui efort fizic intens în această zi din pricina activităților casnice pe care le ai de derulat. Oricare ar fi situația, cert este că aștrii îți recomandă mai puțină solicitare pe acest plan, mai ales la nivelul articulațiilor și al spatelui.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Fecioară:

Aștrii sunt indulgenți cu tine săptămâna aceasta și nu îți creează niciun fel de neplăceri pe acest plan. Așadar, este de așteptat să te bucuri de un nivel de energie care îți este familiar și pe care știi cum să îl administrezi. Iar cum ești o persoană care se îngrijește atent de sănătatea sa, cu siguranță îți vei da seama cât ar fi bine să te odihnești și cum ți-ai putea îmbunătăți alimentația.






Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Balanţă:

Cu excepția zilei de 24 februarie, atunci când Luna se mai perindă încă prin casa sănătății din horoscopul tău general, această săptămână nu te întâmpină cu surprize pe acest plan. De reținut însă ar fi faptul că luni este recomandat să nu îți programezi sarcini de serviciu dificile, care implică să te aduni repede și să acționezi. Ia-o mai ușor, cu treburi care nu te solicită la fel de mult fizic sau mental.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Scorpion:

În intervalul de zile 25-27 februarie, Luna traversează casa sănătății fizice din astrograma ta solară, fapt pentru care s-ar putea ca, în mare parte din această săptămână, să ai de tras de pe urma durerilor de cap. De asemenea, ar fi bine ca în acest interval să nu îți programezi activități, profesionale sau în afara serviciului, care te supun unui risc mai ridicat decât de obicei de mici accidentări.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Săgetător:

Vineri și sâmbătă, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă în acest sfârșit de săptămână. Recomandarea principală a aștrilor este aceea de a încerca să faci mai multă mișcare și de a evita excesele de orice fel. Dacă ți se face poftă de ceva sau ai parte de unele tentații, nu te abține, dar impune-ți o măsură.






Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Capricorn:

Aștrii nu par a interfera săptămâna aceasta în vreun fel cu nivelul tău de energie ori cu starea de spirit de care ai parte. În ultima zi a săptămânii nu se recomandă activitățile care implică efort fizic susținut. Cu grad superior de risc în această zi este schiul, dar și alte sporturi sau îndeletniciri care implică segmentul membrelor.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Vărsător:

În cursul sau în preajma zilei de 1 martie, s-ar putea să primești o veste mai puțin bună care te va pune serios pe gânduri. La fel de posibil este să fie vorba despre un gest sau o vorbă care te răneşte destul de mult, deși în mod normal nu ești genul de persoană care să ia lucruri prea ușor în nume de rău. Înainte de a spune sau a face ceva, încearcă să te gândești de două ori.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Peşti:

Luni, dar și la mijlocul săptămânii, pari a fi într-o dispoziție foarte bună. Nu îți lipsește nici energia, nici starea de spirit necesară să te ocupi de toate provocările la care te supun aștrii săptămâna aceasta. Poate ar fi bine totuși să afișezi o atitudine mai practică uneori. Gândește-te care îți sunt obiectivele finale și nu te lăsa oprit(ă) de obstacolele care riscă să apară.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS