Horoscopul sănătății, 17-23 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 17-23 februarie 2020


Horoscop 17-23 februarie 2020, Berbec:

Cam pe tot parcursul acestei săptămâni se întâmplă să fii într-o dispoziție meditativă și introspectivă, fapt care se datorează unor trei factori importanți: intrarea lui Mercur în retrogradare de luni, ingresul Soarelui de miercuri, respectiv Luna Nouă de duminică, toate în casa subconștientului din horoscopul tău general. Încearcă totuși să nu devii melancolic(ă).


Horoscop 17-23 februarie 2020, Taur:

În acest sfârșit de săptămână, s-ar putea ca starea ta de spirit să fluctueze destul de mult. Spre exemplu, vineri ar putea părea că nici nu a trecut peste tine o săptămână grea, în care ai avut mult de tras. Duminică însă, s-ar putea să cazi lat(ă), indiciu că poate ai tras de tine puțin cam mult. Încearcă să eviți acest scenariu acordându-ți mai mult timp pentru odihnă în acele zile.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Gemeni:

Până duminică, starea ta de spirit pare a fi destul de echilibrată, în sensul în care nu fluctuează mult pe parcursul zilelor acestei săptămâni. În ultima zi a săptămânii, pe de altă parte, se prea poate ca lucrurile să o ia pe o pantă descendentă. Acest lucru se întâmplă din cauza unor temeri legate de viitor sau legate de modul în care evoluează în prezent unele relații importante pentru tine.






Horoscop 17-23 februarie 2020, Rac:

Retrogradarea lui Mercur, ingresul Soarelui și Luna Nouă se perfectează toate în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că debutează o perioadă de câteva zile în care vei avea parte de multe evenimente care aduc cu sine lecții importante de viață. Trebuie să dovedești empatie, toleranță și să încerci să îi/le asculți mai mult pe ceilalți(lelalte) pentru a învăța despre tine.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Leu:

În cazul tău, retrogradarea lui Mercur, ingresul Soarelui și Luna Nouă se desăvârșesc într-o casă din astrograma ta solară asociată cu transformările, indiciu că zilele acestea ar putea avea loc evenimente cu impact emoțional suficient de puternic încât să conducă la unele reverberații serioase la nivel sufletesc. Nu ar fi rău să dedici mai mult timp meditației și introspecției.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Fecioară:

De joi până sâmbătă, Luna se deplasează prin casa sănătății din horoscopul tău general, moment numai bun să te gândești în programul cărei zile din acest sfârșit de săptămână îți dedici timp ție, odihnei și refacerii de care ai atâta nevoie. Zilele de dinainte se anunță a fi suficient de stresante și solicitante încât vei avea nevoie negreșit de somn și mai multă atenție la alimentație.






Horoscop 17-23 februarie 2020, Balanţă:

Retrogradarea lui Mercur, ingresul Soarelui și Luna Nouă își fac simțite toate influența în casa sănătății din astrograma ta solară, indiciu că organismul tău este asaltat de aștrii pe mai multe fronturi. Imunității tale s-ar putea să îi fie mai dificil să facă față virusurilor de sezon sau afecțiunilor la care ești predispus(ă) conform istoricului tău medical. Ajută-l cu niște suplimente.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Scorpion:

Încearcă ca duminică să nu îți impui un program de timp liber prea aglomerat sau care presupune un efort fizic prea mare. Crește riscul accidentărilor, iar dacă îți propui să faci activități cu grad mare de risc de accidentări, se poate să nu fii suficient de atent(ă) pentru a le evita. Străduiește-te așadar să ai mai multă grijă de tine în acest sfârșit de săptămână.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Săgetător:

Aștrii nu sunt prea preocupați de acest sector al vieții tale, ceea ce poate să constituie un semn bun pentru tine. Dar ține cont că, în acest context, depinde doar de tine cum anume te vei simți în această săptămână. Încearcă așadar să îți conservi nivelul de energie de luni odihnindu-te suficient și oferindu-ți nutrienții de care ai nevoie consumând mese echilibrate.






Horoscop 17-23 februarie 2020, Capricorn:

În zilele de 17 şi 18, Luna tranzitează semnul nașterii tale, motiv pentru care începutul săptămânii vine cu un nivel ridicat de energie pentru tine. S-ar putea totuși ca următoarele zile să nu te surprindă la fel de plin(ă) de vitalitate, indiciu că este important pentru tine să îți faci timp pentru repaus și odihnă. Oricât de ocupat(ă) ai fi, trebuie să te gândești că pauzele îți sunt necesare acum.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Vărsător:

Luni, marţi şi miercuri, s-ar putea să nu fii în cea mai bună formă, din cauza tranzitului Lunii din horoscopul tău general. Starea ta de spirit se îmbunătățește destul de mult joi și vineri, atunci când astrul selenar intră în semnul nașterii tale. Încearcă să te ții departe de mediile negative ori de persoanele care îți pot exacerba dispoziția proastă atunci.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Peşti:

Retrogradarea lui Mercur, ingresul Soarelui și Luna Nouă se perfectează toate săptămâna aceasta în semnul nașterii tale, ceea ce înseamnă nu doar că debutează sezonul astrologic al zilei tale de naștere, ci și o perioadă de noi începuturi în plan personal. Aceasta este cea mai bună perioadă pentru a începe cure de slăbire, pentru a schimba ceva la imaginea ta sau la garderobă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS