Horoscopul sănătății, 10-16 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 10-16 februarie 2020


Horoscop 10-16 februarie 2020, Berbec:

Pe parcursul zilelor de 10 și 11 februarie, Luna tranzitează casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că la începutul acestei săptămâni ar trebui să fii mai atent(ă) la stilul tău de viață și alimentație. Suntem în plin sezonul virozelor respiratorii, iar sistemul tău imunitar ar putea fi greu încercat în această perioadă.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Taur:

În zilele de 12 şi 13, Luna traversează casa sănătății din horoscopul tău general, iar având în vedere semnul Balanței care tronează peste acest sector în astrograma ta solară, am putea deduce faptul că ai putea tinde să fii destul de delăsător(oare) cu stilul tău de viață și alimentație. Aceasta nu constituie o veste bună, mai ales dacă ești în convalescență sau urmezi o dietă mai strictă.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Gemeni:

În plin weekend, Luna se hotărăște să tranziteze casa sănătății din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ai putea avea de-a face cu o sensibilitate mai mare în aceste zile la virusurile care circulă în mediu sau poate că ai mai puțină energie decât ți-ai fi dorit. Într-una din aceste zile, este foarte important să îți rezervi suficient timp pentru odihnă și relaxare.






Horoscop 10-16 februarie 2020, Rac:

Cu excepția zilei de 16 februarie, atunci când Luna poposește în casa sănătății fizice din astrograma ta solară, nu ar trebui să ai motive de griji în ceea ce privește acest aspect. Iar în ultima zi a acestei săptămâni, ar fi indicat să eviți activitățile care te supun la riscuri de (mici) accidentări la nivelul picioarelor. De asemenea, încearcă să te ții departe de excesele de orice fel.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Leu:

Marte ajunge duminica aceasta tocmai în casa sănătății din horoscopul tău general, iar cum se află într-o poziție de demnitate esențială în acest sector, cu siguranță îi vei simți influența din ultima zi a săptămânii încolo. De menționat ar fi faptul că poate produce dureri acute la nivelul spatelui sau al încheieturilor, deci dacă te știi cu probleme, îngrijește-te ceva mai mult.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Fecioară:

În zilele de 12 şi 13, Luna se deplasează tocmai prin semnul nașterii tale, indiciu că începi săptămâna cu dreptul, încrezător(oare) în capacitatea ta de a duce la bun sfârșit tot ceea ce ți-ai propus. Totuși, este extrem de important să îți conservi nivelul de energie pe cât posibil, mai ales pentru că te așteaptă unele provocări destul de mari în plan profesional către sfârșitul acestei săptămâni.






Horoscop 10-16 februarie 2020, Balanţă:

În zilele de 10 și 11 februarie, Luna se mișcă prin casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce te-ar putea face destul de critic(ă) cu tine însuți(ăți) și cu cei din jurul tău. De miercuri încolo, lucrurile stau ceva mai bine, în sensul că primești un suflu nou de energie care te ajută să abordezi cu mai mult avânt activitățile pe care le ai înscrise în agenda zilei. Ești pe drumul cel bun.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Scorpion:

La mijlocul acestei săptămâni, nu pari a fi într-o formă prea bună, iar acest lucru s-ar putea datora unor probleme de natură sentimentală sau relațională, în orice caz, care te frământă destul de mult. Pe weekend însă îți revii pentru că Luna ajunge în semnul nașterii tale și îți oferă un plus de energie și, cel mai important, de bună dispoziție pentru întregul sfârșit de săptămână.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Săgetător:

În mai tot sfârșitul de săptămână, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce ți-ar putea dejuca planurile avute pe weekend în plan social. S-ar putea să nu prea ai chef deloc de ieșit și să preferi să stai mai bine acasă, cu gândurile tale. Dar nu este deloc bine să te afunzi într-o stare negativă, melancolică.






Horoscop 10-16 februarie 2020, Capricorn:

Cu excepția zilei de 16, atunci când Luna poposește în casa subconștientului din astrograma ta solară, nu ar trebui ca aceste sector să te întâmpine cu provocări în această săptămână. Dar este important să îți aranjezi programul din weekend în așa manieră încât să ai timp pentru odihnă duminică și să nu te epuizezi fizic cu totul felul de activități și treburi rămase restante.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Vărsător:

Marte ajunge duminica aceasta în casa subconștientului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că vei avea mult și bine de luptat de la sfârşitul acestei săptămâni încolo cu unele temeri și frustrări care riscă se apară în peisaj destul de agresiv. Se cer procesate aceste stări, cu atât mai mult cu cât interferează cu viața și alegerile pe care le faci acum, în prezent, în relație cu diverse lucruri.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Peşti:

Mai toate zilele lucrătoare ale acestei săptămâni, mai ales din a doua sa parte, ar putea veni la pachet cu evenimente care au un impact puternic la nivel emoțional. În felul acesta, nu ar trebui să te mire dacă starea ta de spirit fluctuează destul de mult, ceea ce face dificil să menții o stare de echilibru la nivel sufletesc. Încearcă să te agăți de ceea ce este stabil în viața ta.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS