Horoscopul dragostei, 17-23 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 17-23 februarie 2020


Horoscop 17-23 februarie 2020, Berbec:

În intervalul de zile 20-22 februarie, Luna traversează casa vieții sociale din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că te bucuri de mai multă popularitate în rândul prietenilor(elor). Așa se face că nu îți vor lipsi în acest sfârșit de săptămână angajamentele sociale, dar dacă există cineva în viața ta, este important să îți faci timp - de calitate mai ales - și cu persoana iubită, respectiv cu cei(le) mici.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Taur:

Efectul acestei lunații se face simțit și în plan social, acolo unde faci cunoștință cu tot felul de lume nouă. În primă fază, toți(ate) aceia(lea) cu care formezi acum relații de prietenie ți-ar putea părea persoane care merită atenția și loialitatea ta, dar în zilele care urmează, s-ar putea să ți se demonstreze că nu chiar toți(ate) pot să îți ofere reciprocitate. Păstrează-i(le) în viața ta pe cei(le) care au această abilitate.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Gemeni:

Din punct de vedere relațional, zilele de 18 și 19 nu se arată a fi prea grozave. Planează în atmosferă riscul unor tensiuni între tine și persoana iubită și se prea poate ca ele să aibă ceva în comun cu felul în care unul dintre voi sau poate chiar amândoi, v-ați administrat finanțele. Se cere să comunicați mai mult și mai deschis pe această temă unul(a) cu celălalt(alaltă) în viitor.






Horoscop 17-23 februarie 2020, Rac:

În zilele de 18 şi 19 februarie, Luna se deplasează prin casa cuplului din horoscopul tău general, atrăgându-ți atenția asupra faptului că trebuie să vezi de relația cu cel(a) drag(ă) atunci. Poate au loc evenimente pe acest plan care necesită intervenția ta, astfel încât să nu conducă la probleme mai târziu. Vorbește cu partenerul(a), ține-te la curent cu opiniile sale și cu lucrurile prin care trece și va fi bine.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Leu:

În intervalul de zile 20-22 februarie, Luna se deplasează prin casa cuplului din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că o bună parte a acestui sfârșit de săptămână ar trebui dedicată timpului de calitate petrecut cu persoana iubită. Iar dacă nu ați prea avut vreme de voi în ultimele zile, necesitatea de a sta împreună este cu atât mai mare. În felul acesta, vă și reîncărcați bateriile mai bine.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Fecioară:

Aceleași evenimente astrale comportă efecte și în plan sentimental, în sensul în care te bucuri de mai mult romantism în cuplu și de multă înțelegere din partea persoanei iubite. Acest lucru nu înseamnă însă că se anulează riscul unor neînțelegeri cauzate de lipsa de comunicare directă pe teme care necesită un aport mai mare de deschidere din partea amândurora. Nu îți fie teamă de adevăr.






Horoscop 17-23 februarie 2020, Balanţă:

În intervalul de zile 20-22, Luna se mișcă prin casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, motiv numai bun să petreci mai mult timp alături de partener(ă) și cei(le) mici. Cu toate că poate programul nu îți permite să faci prea multe lucruri, vei vedea că și puținul timp liber pe care îl ai la dispoziție poate face diferența în felul în care gestionați unele situații de familie ce necesită implicare.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Scorpion:

Retrogradarea lui Mercur, ingresul Soarelui și Luna Nouă își fac simțite toate influența în planul vieții sentimentale și în relația cu copiii. Cu excepția unor mici neînțelegeri care ar putea avea loc între voi în această săptămână, interacțiunile voastre stau sub zodia înțelegerii reciproce, a empatiei și a toleranței. Se vede cu ochiul liber cât de mult țineți unul(a) la celălalt(alaltă).


Horoscop 17-23 februarie 2020, Săgetător:

Retrogradarea lui Mercur, ingresul Soarelui și Luna Nouă se manifestă toate plenar în casa familiei din horoscopul tău general, fapt pentru care se întâmplă multe pe acest plan în perioada care urmează. Nu lăsa loc de interpretări în felul în care te raportezi la rudele apropiate. S-ar putea să te înțeleagă greșit și să se ajungă la conflicte pe care le vei regreta mai devreme sau mai târziu.






Horoscop 17-23 februarie 2020, Capricorn:

Efectele acestor evenimente astrale se sesizează și în plan social, în felul în care te raportezi la prieteni(e), persoana iubită și rudele apropiate. Dacă te deranjează ceva, bine ar fi să le spui direct ce simți, căci altfel există posibilitatea să nu îți interpreteze corect semnalele. Așadar, fă-ți curaj și ai mai multă încredere în faptul că te vei face corect înțeles(asă) în cele din urmă.


Horoscop 17-23 februarie 2020, Vărsător:

Cu Luna în semnul nașterii tale miercurea și joia aceasta, nu este de mirare că toți ochii sunt ațintiți asupra ta. Emani carismă și șarm prin toți porii, iar acest lucru te ajută să ieși în evidență atât pe plan social, cât și în cazul în care îți cauți activ un/ partener(ă). Iar dacă ai deja o relație, aceea este o perioadă bună să cauți să îl/o recucerești pe cel(a) drag(ă).


Horoscop 17-23 februarie 2020, Peşti:

Tot aceste conjuncturi astrale sunt cele care te fac mai popular(ă) în plan social. Ceva din felul tău de a fi atrage atenția și te ajută să te impui în orice context în care te regăsești în această săptămână. Dar cu toate acestea, există posibilitatea să trimiți semnale mixte anumitor persoane ori poate că felul în care comunici îi/le face pe ceilalți(lelalte) să întâmpine probleme în a te înțelege.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS