Horoscopul dragostei, 10-16 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 10-16 februarie 2020


Horoscop 10-16 februarie 2020, Berbec:

În zilele de 12 şi 13 februarie, Luna se deplasează prin casa parteneriatului de viață din astrograma ta solară, motiv pentru care trebuie să îți faci timp pentru relația de cuplu. Este drept că traversezi o perioadă destul de aglomerată, dar nu trebuie să neglijezi nevoile partenerului(ei), cu atât mai mult dacă îți cere ajutorul sau sfatul într-o privință sau alta. Așadar, petrece-ți după-amiaza cu persoana dragă.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Taur:

Tranzitul Lunii prin casa cuplului coincide tocmai cu zilele din săptămână în care te bucuri de mai mult timp liber – cele din vineri și sâmbătă. În cazul în care nu ți-ai făcut deja planuri pentru acest weekend, ar fi bine să iei în calcul perspectiva de a petrece mai mult timp cu partenerul(a). Sigur va aprecia să știe că ai pregătit o surpriză, cu totul specială doar pentru voi doi.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Gemeni:

În zilele de 12, 13 şi 16 februarie, atenția îți este îndreptată asupra relației cu partenerul(a), dar și asupra celei cu cei mici, dar ține cont că din ultima zi a săptămânii încolo, ar putea apărea unele situații conflictuale între tine și persoana iubită, cel mai probabil din cauza banilor. Este foarte important să dai dovadă de transparență totală în privința finanțelor, mai ales dacă le puneți la comun.






Horoscop 10-16 februarie 2020, Rac:

Marte își poate face simțită influența și în plan sentimental, unde se plantează o sămânță de discordie între tine și partener(ă). Indicat ar fi să nu dai apă la moară și să înăbușești din fașă orice posibil conflict, apelând la capacitatea ta de a înțelege puncte de vedere diferite cu care nu ești neapărat de acord. Nu-ți fie teamă, partenerul(a) se va da pe brazdă dacă va vedea că ai dreptate.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Leu:

În ziua(lele) de 14 și/sau 15, ar fi cazul să îți faci timp în agendă pentru familie, atât pentru cea de origine, cât și pentru cea pe care ți-ai format-o tu. Părinții s-ar bucura să te vadă ori să te audă la telefon, cu atât mai mult dacă nu ai prea avut timp de ei în ultima perioadă. Iar momentele tihnite alături de cei(le) dragi ai(le) tăi(ale) te vor ajuta să îți încarci bateriile la nivelul optim pentru săptămâna viitoare.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Fecioară:

Marte ajunge duminica aceasta în casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să se nască unele conflicte din ultima zi a acestei săptămâni încolo între tine și persoana iubită sau copii. Important este să nu alimentezi scânteia, ci să încerci să dai dovadă de mai multă înțelegere și să aplanezi conflictul lăsând de la tine și din orgoliu.






Horoscop 10-16 februarie 2020, Balanţă:

Marte poposește duminică în casa familiei din horoscopul tău general, iar cum această zi din săptămână este adeseori cea pe care o petrecem cel mai mult cu familia, este important să știi că atmosfera din casă ar putea fi destul de tensionată atunci. Poate ar fi mai bine să te ferești de subiectele de discuție care ar putea încinge spiritele prea mult, conducând astfel la disensiuni.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Scorpion:

Zilele de 10 și 11 sunt cele mai potrivite pentru a ieși cu prietenii(ele), fie cu scopul de a mai vorbi câte una-alta sau pentru a pune la cale un proiecte pe care intenționați să îl demarați și de care vreți să vă ocupați împreună. La finalul săptămâni, când Marte intră în casa rudelor, trebuie să ai grijă să nu se nască unele conflicte între tine și frați/surori/veri/verișoare.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Săgetător:

Mijlocul de săptămână este perfect pentru a ieși cu prietenii(ele), așadar că nu ar fi rău să îți faci planuri cu ei(le) miercuri sau joi, de exemplu. Duminică, Luna pătrunde tocmai în semnul nașterii tale, ceea ce te ajută să îți umpli bateriile până la nivelul optim pentru a te bucura de ce mai mai rămas din acest sfârșit de săptămână. O plimbare pe-afară îți va cădea foarte bine la moral.






Horoscop 10-16 februarie 2020, Capricorn:

Marte te face să dai dovadă de mai multă carismă și șarm. În felul acesta, te impui în toate contextele sociale în care te regăsești începând cu finalul acestei săptămâni. Iar când vine vorba de atenție din partea celorlalți(te), cu siguranță nu vei duce lipsă de ea. Partenerul(a) sau acel(a) cineva special(ă) s-ar putea simți și ei(le) atrași(se) de nou descoperita ta încredere de sine.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Vărsător:

Zilele de 10 şi 11 se pot dovedi destul de tensionate dacă se întâmplă să apară probleme în relația cu partenerul(a) pe seama banilor. Cresc șansele de conflict cu atât mai mult dacă țineți banii la comun, iar unul dintre voi a abuzat de dreptul de a se folosi de aceste finanțe. Este foarte important să vă consultați cum anume uzați de ele de fiecare dată.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Peşti:

Marte din casa proiectelor mai poate produce efecte și în planul vieții sociale. Se remarcă o atitudine asertivă la tine în ceea ce privește poziția ta în cadrul grupului. Comanzi respect printre prieteni(e) și poți impulsiona pe ceilalți(lelalte) să te urmeze, mai ales dacă te animă o idee în jurul căreia ai vrea să îi/le aduni și pe ei(le). Totuși, ar putea apărea și un soi de competiție cu ei(le).








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS