Horoscopul banilor și a carierei, 24 februarie - 1 martie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 24 februarie - 1 martie 2020


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Berbec:

Luna stă în semnul nașterii tale din 25 în 27 februarie, iar acest lucru îți accentuează trăsăturile native ca spiritul de inițiativă, spontaneitatea și ambiția. Cu astfel de atuuri poți face mari progrese la serviciu, dar nu uita să termini mereu ce ai început. În felul acesta, sfârșitul de săptămână ți-ar putea aduce un bonus sau o primă, deoarece Luna se va muta în casa banilor.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Taur:

În zilele de 24 și 26 februarie se perfectează aspecte astrale care te îndeamnă să te apleci mai mult asupra planurilor de viitor și a proiectelor de grup. În prima zi din săptămână, ai putea face progrese vizibile pe acest plan, urmând ca la mijlocul ei să cunoști oameni care îți dau idei în privința lor, asistență sau chiar o sumă de bani pentru a-ți materializa o parte din viziune.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Gemeni:

Luna petrece cel mai mult timp săptămâna aceasta în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup din horoscopul tău general, tranzitând-o din ziua de 25 până în ziua de 28. În acest sector, ea te poate ajuta să cunoști persoane dispuse să investească în tine timp, energie și chiar și banii deoarece au încredere în abilitatea ta de a-ți transpune planurile în realitate. Ești foarte aproape de o mare realizare.






Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Rac:

Din punct de vedere profesional, ești la înălțime săptămâna aceasta, dar mai ales în intervalul cuprins între zilele de 25 și 27. Atunci ești activ(ă), asertiv(ă) și foarte determinat(ă) să atragi șansa de partea ta. Ar fi bine totuși să dai dovadă de mai multă disponibilitate pentru compromis în anumite situații. In caz contrar, s-ar putea să îndepărtezi unele persoane importante carierei tale.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Leu:

Te așteaptă o săptămână lucrătoare complexă. Sectorul din horoscopul tău general în care își petrece cel mai mult timp Luna săptămâna aceasta este cel asociat călătoriilor, activităților cu o componentă birocratică, respectiv studiului. Așadar, se prea poate să pleci într-o delegație, să trebuiască să rezolvi ceva pe la instituțiile statului sau să te înscrii la un curs foarte important.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Fecioară:

De marți până joi, Luna traversează casa din astrograma ta solară asociată banilor și bunurilor de care dispui împreună cu partenerul(a) de viață și/sau afaceri. La fel de posibil este să se deruleze în aceste zile negocieri cu privire la o colaborare plătită sau cu un potențial destul de mare de a face profit. Nu te aștepta să ajungeți prea ușor la un armistițiu cu privire la chestiunile care vizează banii.






Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Balanţă:

De marți până vineri, Luna se deplasează prin casa parteneriatelor din horoscopul tău general, indiciu că ar fi bine să te apleci mai atent asupra colaborărilor și a relațiilor pe care le ai în mediul profesional. Ele pot fi o sursă de realizări mari în majoritatea zilelor acestei săptămâni, dar s-ar putea să apară și concurență din rândul colegilor(elor) de muncă. Asigură-te că te pregătești pentru orice.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Scorpion:

Aceeași casă tranzitată de Lună de marți până joi mai este asociată cu munca, indiciu că acest interval de zile se anunță a fi unul aglomerat și solicitant la serviciu. Nervii îți sunt supuși testului atunci, iar pentru a-l trece cu succes, este foarte important să nu începi conflicte cu colegii(ele) de muncă și să te ferești de eventualele neînțelegeri sau afirmații care pot fi interpretate greșit.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Săgetător:

Aștrii sunt destul de rezervaţi cu informațiile care privesc parcursul tău profesional de săptămâna aceasta. Știm doar că vineri ritmul tău de lucru este ceva mai atent, dar dai dovadă de o viziune practică ce îți lipsește uneori. Aceeași previziune se aplică și dacă lucrezi sâmbătă inclusiv. Duminică, ar fi recomandat să nu cheltuiești decât ce ți-a rămas din bugetul de weekend.






Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Capricorn:

Felul în care comunici la mijlocul acestei săptămâni poate duce la unele neînțelegeri destul de mari la serviciu. Evită să fii lacunar(ă) ori să eviți contactul cu unele persoane doar pentru că nu ai dispoziția necesară de a interacționa cu ele. Altfel, se poate ajunge la unele discuții în contradictoriu sau poate la erori care te pot costa scump mai devreme sau mai târziu.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Vărsător:

La mijlocul acestei săptămâni ar putea apărea o problemă de ordin financiar, generată cel mai probabil de faptul că nu ai ținut o evidență prea clară a veniturilor și cheltuielilor din ultima vreme. Nu există însă indici astrali potrivit cărora această situația nu se va rezolva cu bine în cele din urmă. Ai răbdare și mergi înapoi pe firul evenimentelor pentru a vedea ce s-a întâmplat.


Horoscop 24 februarie - 1 martie 2020, Peşti:

De marți până joi, Luna se deplasează prin casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să acorzi o atenție specială sectorului financiar pe parcursul acestor zile. Este foarte ușor să depășești în aceste zile măsura și să cheltuiești mai mult decât ar fi cazul. Încearcă să te limitezi doar la ceea ce este necesar pentru tine și cei(le) dragi în această perioadă.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS