Horoscopul banilor și a carierei, 10-16 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 10-16 februarie 2020


Horoscop 10-16 februarie 2020, Berbec:

Prima parte a acestei săptămâni se anunță o perioadă destul de aglomerată la locul de muncă, dar dacă dai dovadă de ambiție și profesionalism, nu vei întâmpina probleme în a-ți duce la bun sfârșit sarcinile care ți-au fost delegate. Din 12 încolo, concentrează-te pe stabilirea și/sau cultivarea de relații profesionale care te pot ajuta să ajungi acolo unde îți dorești în ierarhie.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Taur:

Mijlocul de săptămână se arată a fi unul destul de solicitant la serviciu. Ai putea fi pus(ă) în fața unor decizii nu prea ușor de luat, iar răspunderea atârnă destul de greu pe umerii tăi. Străduiește-te să cântărești atent opțiunile pe care le ai la dispoziție și vei constata la un moment dat că una dintre ele are mai multe avantaje pe termen lung decât celelalte.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Gemeni:

Marte ajunge duminica aceasta în casa banilor și a bunurilor pe care le deții și/sau pe care le-ai câștigat de pe urma asocierii cu alte persoane. Din această zi încolo, s-ar putea să crească riscul de a ajunge la situații în contradictoriu cu persoana dragă și/sau partenerul de afaceri cu privire la modul în care ar trebui să uzați de aceste resurse și mai ales cum anume ar trebui să le investiți.






Horoscop 10-16 februarie 2020, Rac:

Marte ajunge duminica aceasta în casa parteneriatelor și a competiției din horoscopul tău general, ceea ce indică faptul că, la locul de muncă, concurența ar putea deveni mai acerbă decât până acum. Ești o persoană care nu calcă peste cadavre pentru a se impune, dar se poate ca, pe acest fundal, să fie nevoie să dai dovadă de o atitudine asertivă și nu îți fie teamă dacă îți creezi unele antipatii.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Leu:

Nu vei avea prea mult timp de pierdut la serviciu. Se așteaptă de la tine să muncești pe brânci și să nu întârzii începerea execuției unor sarcini, iar atmosfera este una mai mereu tensionată. În felul acesta, este foarte important să ai grijă să nu te pierzi sau să abandonezi cursa către poziția în ierarhie pe care o meriți.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Fecioară:

În zilele de 12 şi 13 februarie, Luna traversează casa banilor din horoscopul tău general, fapt pentru care s-ar putea să îți iasă în cale unele ocazii de suplimentare a veniturilor și/sau de valorificare a unor economii pe care le-ai realizat în ultima perioadă. Pe de altă parte, în data de 14 ar putea fi programate unele ședințe sau negocieri foarte importante, în cadrul cărora trebuie să fii la înălțime.






Horoscop 10-16 februarie 2020, Balanţă:

În data de 14 ar putea apărea unele ocazii de suplimentare a bugetului, mai ales a celui dedicat sfârșitului de săptămână. Este destul de greu de spus dacă sumele în plus vin de pe urma unor bonusuri de la locul de muncă sau a faptului că derulezi alte activități sau mici comisioane în afara serviciului. Cert este că nu pari a duce lipsă de resurse în weekendul care vine.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Scorpion:

În zilele de 10 şi 11 februarie, ar fi bine să te ocupi de proiectele în care ești implicat(ă) și/sau pe care le derulezi în această perioadă. Dispui de toate atuurile necesare pentru a atrage investitorii de care ai nevoie. Marte îți conferă din 16 încolo puterea de convingere de care ai nevoie pentru a reuși.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Săgetător:

În zilele de 12 şi 13 februarie, Luna îți vizitează casa carierei, aducând cu sine oportunități să ieși în evidență în ochii superiorilor sau chiar în domeniul tău de activitate. Apoi încearcă să te concentrezi pe proiectele de liber profesionist sau pe care le derulezi cu prietenii, în special în zilele de 12 și 13. Din 16 încolo, ai grijă însă pentru că s-ar putea să crească simțitor cheltuielile.






Horoscop 10-16 februarie 2020, Capricorn:

Zilele de 10 și 11 sunt favorabile pentru a dezlega probleme birocratice sau face drumuri pe la instituțiile statului. Apoi, la mijlocul săptămânii, încearcă să te concentrezi pe carieră, cu atât mai mult dacă apar ocazii în plan profesional, să te afirmi ori să creezi relații cu persoane influente. În acest sens, te ajută intrarea lui Marte în semnul nașterii tale din ziua de 16 februarie.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Vărsător:

În zilele de 10 şi 11 februarie ai putea pune bazele sau reușești să dezvolți unele relații care îți pot aduce profituri destul de mari în viitor. În cursul sau în preajma zilelor de 12 și 13, te pot aștepta călătorii de afaceri sau interacțiuni cu instituțiile publice în vedere obținerii unor documente ca aprobările sau autorizațiile. În data de 14 ai parte de o realizare importantă la locul de muncă.


Horoscop 10-16 februarie 2020, Peşti:

În intervalul de zile 10-13 februarie, concentrează-te pe relația cu partenerul(a) de afaceri, colaboratorii(arele) și clienții(tele), respectiv pe alte persoane cu care ai putea ajunge să derulezi unele afaceri la un moment dat în viitor. De asemenea, Marte ajunge duminică în casa proiectelor și a planurilor de viitor, indiciu că dai dovadă de mai multă determinare în ceea ce urmărești să realizezi cu ele.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS