Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020


Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020, Berbec:

BERBECII au o zi dinamică în plan socio-profesional. Discuţii importante cu superiorii sau reprezentanţi ai unor instituţii pe care trebuie să le trataţi cu multă grijă. Secretul este să ascultaţi cu atenţie şi să fiţi diplomaţi.


Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020, Taur:

Relaţiile parteneriale îşi vor găsi o încheiere sau un început când vorbim de TAURI. Ar fi bine să vă concentraţi pe acest sector şi să nu neglijaţi nici partenerul de viaţă, nici partenerii de afaceri. Menţineţi un echilibru şi totul va decurge natural.


Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020, Gemeni:

La serviciu GEMENII se pot confrunta cu situaţii urgente care nu pot fi amânate. Printre ele putem include şi relaţiile cu superiorii sau colegii, pe care trebuie să le trataţi cu multă delicateţe dacă nu vreţi să iscaţi vreun conflict.


Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020, Rac:

Relaţiile sentimentale le dau RACILOR bătăi de cap. Încercaţi să fiţi prudenţi şi să vă ţineţi emotivitatea în frâu. Este o perioadă favorabilă testării relaţiilor. Însă vor rezista doar cele care o bază solidă formată mai ales din încredere.


Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020, Leu:

În ceea ce îi priveşte pe LEI, ar trebui să se concentreze mai mult pe activităţile gospodăreşti. Este o zi în care puteţi reamenaja sau chiar renova locuinţa, dar nu uitaţi să cooptaţi şi o rudă.


Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020, Fecioară:

FECIOARELE vor fi preocupate de relaţiile cu prietenii. Puteţi avea parte de dezamăgiri, aşa că cel mai bine ar fi să renunţaţi la acele legături. Mare grijă, însă, să nu aruncaţi frustrările asupra celor care vă sunt alături.


Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020, Balanţă:

Nativii BALANŢĂ vor avea cheltuieli majore, iar salariul va dispărea ca prin minune. Sfatul aştrilor ar fi să faceţi investiţii pe care să le gândiţi foarte bine, iar astfel puteţi câştiga sume consistente.


Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020, Scorpion:

Şi SCORPIONII vor arunca banii pe fereastră, însă, în cazul lor soluţia este prudenţa şi... economia. Tindeţi să cumpăraţi lucruri care se vor dovedi nefolositoare, aşa că mai bine înlocuiţi cumpărăturile cu un curs de educaţie financiară.


Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020, Săgetător:

Iar pentru SĂGETĂTORI discreţia este cuvântul cheie. Energia voastră spune mai mult decât ar trebui, iar lucrurile bune, în cazul vostru, ar trebui să le ţineţi doar pentru voi.


Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020, Capricorn:

Sănătatea este vulnerabilă pentru CAPRICORNI, iar soluţia este odihna. Nu vă extenuaţi la locul de muncă şi cel mai important - nu vă atribuiţi sarcinile colegilor.


Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020, Vărsător:

VĂRSĂTORII tind să se izoleze şi să comunice foarte puţin cu persoanele dragi. Reflectaţi asupra lucrurilor care nu vi se par în regulă, dar nu uitaţi să îi includeţi şi pe cei dragi.


Recomandarea zilei de 6 ianuarie 2020, Peşti:

Nativii PEŞTI conturează relaţii dinamice cu şefii, iar asta îi poate ajuta să avanseze în carieră. Însă, nu vă culcaţi pe o ureche şi demonstraţi de ce sunteţi capabili.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS