Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020


Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020, Berbec:

BERBECII vor încerca să dea startul unor experiențe la care se gândesc de ceva timp. Este posibil să fie vorba de o călătorie într-o destinație foarte îndepărtată.


Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020, Taur:

Chiar dacă unele persoane din jur i-au dezamăgit în ultima vreme, TAURII găsesc puterea de a trece foarte ușor peste supărări și să își impună gândul că acei oameni nici nu au existat în viața lor.


Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020, Gemeni:

GEMENII trebuie să iasă din zona de confort în care au intrat din punct de vedere profesional. E adevărat, au găsit un loc comod, unde nu sunt deranjați de nimic, însă nu sunt șanse să se dezvolte prea mult acolo.


Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020, Rac:

RACII s-ar putea confrunta cu o persoană conflictuală, care caută să îi supere cu orice preț. Sfatul aștrilor pentru ei este să nu dea curs niciunei provocări de acest gen.


Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020, Leu:

O zi foarte bună pentru LEI, aproape din toate punctele de vedere. Pot avea întâlniri de afaceri interesante, unde să își găsească un/o partener(ă) de muncă de mare nădejde.






Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020, Fecioară:

Și FECIOARELE stau bine la capitolul carieră astăzi. De unde nici nu se așteptau, se poate ivi o șansă să demonstreze de ce sunt capabili(e).


Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020, Balanţă:

Pentru BALANȚE, în schimb, s-ar putea să apară mici probleme de sănătate, pe care sunt sfătuiți(te) să le trateze cu mare atenție, ca să nu aibă mai mult de suferit pe viitor.


Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020, Scorpion:

SCORPIONILOR nu li se recomandă să între astăzi în discuțîi aprinse cu persoana iubită, pentru că pot ieși șifonați. Au făcut o greșeală și trebuie să accepte consecințele.


Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020, Săgetător:

Ar putea urma o zi foarte interesantă din punct de vedere sentimental pentru SĂGETĂTORI. O poveste mai veche, dar pe care nu au trăit-o așa cum și-ar fi dorit, poate reveni în viața lor.


Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020, Capricorn:

CAPRICORNII trebuie să înţeleagă că nu pot controla modul în care îi/le percep cei(le) din jur. Aşa că mai bine s-ar concentra pe confortul lor, decât să facă eforturi pentru a fi pe placul cuiva.






Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020, Vărsător:

Chiar dacă eforturile depuse în ultima vreme nu au fost recompensate aşa cum ei ar fi dorit, VĂRSĂTORII sunt sfătuiţi să mai aibă puţină răbdare şi să nu fie dezamăgiţi.


Recomandarea zilei de 31 ianuarie 2020, Peşti:

PEŞTII simt musai nevoia de o pauză. Cu cât mai lungă, cu atât mai bine, spun aştrii, pentru că ultimele zile le-au consumat bateriile peste măsură.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS