Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020


Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020, Berbec:

Norocul se ține scai de BERBECI în privința șanselor de promovare la locul de muncă. Dacă se ţin de treabă ca până acum, au șansa să obțină un post de lider.


Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020, Taur:

Nici pentru TAURI nu au vești mai puțin bune aștrii. Prezența lor la un eveniment astăzi poate fi remarcată de o persoană cu multă influență.


Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020, Gemeni:

GEMENII sunt sfătuiți să aibă o discuție cu persoana iubită, pentru a lămuri aspectele de care nu sunt mulțumiți în relație. Ar putea descoperi că au mai multe în comun cu partenerul(a) decât credeau.


Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020, Rac:

Pentru nativii(ele) RAC, urmează o perioadă solicitantă, după ce s-au implicat în mai multe proiecte în același timp, așa că e musai să își încarce bine bateriile.


Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020, Leu:

După ce au dezamăgit cu o decizie luată prea repede, nativii(ele) LEU luptă acum să își repare greșeala și să demonstreze familiei că sunt oameni de bază.






Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020, Fecioară:

FECIOARELE ar putea suferi o decepție, după ce își dau seama că un/o prieten(ă) în care aveau mare încredere nu este chiar demn(ă) de asta.


Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) BALANȚĂ se pot simți inferiori(are) într-o discuție purtată cu o persoană cu mai multă experiență decât ei(le), însă trebuie să privească asta ca pe o experiență din care au numai de câștigat.


Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020, Scorpion:

Pentru SCORPIONI, poate urma o zi în care să își consolideze locul de lider într-o echipă. Au idei foarte bune la locul de muncă, ce pot fi date drept exemplu pentru ceilalți.


Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020, Săgetător:

SĂGETĂTORII sunt, de cele mai multe ori, firi care se bazează pe instinct și nu pe rațiune. Ar face bine totuși ca astăzi să fie mai atenți la ceea ce spun, ce fac, ce dezvăluie.


Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020, Capricorn:

CAPRICORNII sunt sfătuiți să analizeze mai bine oamenii din jurul lor și să observe cine le-a fost alături, cine a fost superficial lângă ei și să elimine din viața lor persoanele toxice.






Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020, Vărsător:

Viața VĂRSĂTORILOR începe să capete un curs foarte liniștit, iar ei își fac tot mai puține griji cu privire la viitor. Încep să învețe cum să se bucure doar de prezent.


Recomandarea zilei de 30 ianuarie 2020, Peşti:

Pentru nativii(ele) PEȘTI poate începe o perioadă stresantă, în care să se simtă presați(te) de timp și de așteptările celorlalți(te) de la ei(le). Nu uitați, dragi(e) nativi(e), că alegerile voastre vă privesc pe voi și atât.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS