Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020


Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020, Berbec:

Este încă început de săptămână, însă pentru Berbeci este un moment bun să ia o pauză. Au nevoie de timp liber şi mintea limpede să ia nişte decizii privind locul de muncă.


Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020, Taur:

Taurii intră într-o perioadă foarte bună pentru avansarea în carieră. Nu atât de bine stau şi financiar, însă paşii făcuţi acum îi vor ajuta pe viitor şi în acest sens.


Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020, Gemeni:

Şi Gemenii sunt favorizaţi în plan profesional. Se pot implica într-un proiect care să le aducă nu numai venituri în plus, ci şi împlinire sufletească.


Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020, Rac:

Racii sunt tentaţi să judece prea aspru, numai după aparenţe. Sunt sfătuiţi să analizeze faptele oamenilor, înainte de a pune etichete atât de rapid.


Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020, Leu:

Nativii(ele) Leu pot fi atât de prinşi(se) cu sarcinile profesionale, încât să îşi lase familia sau relaţia cu partenerul(a) pe ultimul loc. Iar asta ar putea avea urmări neplăcute.






Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020, Fecioară:

Şi Fecioarele au parte de momente cam tensionate în cuplu, însă cu puţină răbdare, calm şi fără să îşi preseze persoana iubită cu explicaţii, vor trece cu bine peste acest impas.


Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020, Balanţă:

Nativii(ele) Balanţă sunt sfătuiţi(te) să nu ceară prea multe sfaturi într-un pas pe care urmează să îl facă în carieră, ci să îşi asculte numai intuiţia. Uneori, părerile celorlalţi(te) nu sunt tocmai bine intenţionate.


Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020, Scorpion:

Dragi Scorpioni, voi dacă aveţi de multă vreme un proiect măreţ în plan, astăzi este momentul perfect pentru a-i da startul, pentru a face primii paşi către ce vă doriţi.


Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020, Săgetător:

Săgetătorii ştiu că de ce cheltuie mai mult, de atât banii se vor întoarce la ei mai repede. Asta fac şi zilele acestea, cheltuie mai mult decât îşi permit, posibil pe nişte bunuri în casă.


Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020, Capricorn:

Iar pentru Capricorni, poate urma o zi extrem de importantă în cariera lor. O discuţie de care s-au temut până acum, pentru că nu ştiu cum are să se încheie, trebuie musai purtată astăzi.






Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020, Vărsător:

Vărsătorii aşteaptă cu nerăbdare o întâlnire cu o persoană dragă, pe care nu au văzut-o de multă vreme. De asemenea, au şanse să primească o invitaţie la o cafea care să îi ia prin surprindere.


Recomandarea zilei de 28 ianuarie 2020, Peşti:

Peştii au o frământare interioară, un sentiment care îi macină. Este posibil să fie din cauză că au minţit pe cineva la care ţin, iar acum să se simtă vinovaţi.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS