Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020


Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020, Berbec:

BERBECII pot simți nevoia de o discuție cu propria persoană, după ce s-au dedicat prea mult planului profesional și au căzut într-o ușoară stare de anxietate, de nevoie a împlinirii și pe alte planuri.


Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020, Taur:

Pentru nativii(ele) TAUR, unele zile sunt un adevărat maraton, pline de activități, că abia mai au timp să respire. Trebuie să înțeleagă că nu au nimic de dovedit cuiva și o pot lăsa mai moale cu munca.


Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020, Gemeni:

GEMENII și-ar putea îndeplini o dorință mai veche în plan sentimental. Putem vorbi de o întâlnire romantică cu o persoană care le-a intrat demult pe sub piele.


Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020, Rac:

Dacă de obicei nu vă arătați emoțiile, dragi nativi(e) RAC, astăzi este ziua perfectă să dați frâu liber sentimentelor și să vă lăsați descoperiți(te) de o persoană de care și voi sunteți interesați(te).


Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020, Leu:

Și nativii(ele) LEU pot simți că sunt mai sensibili(e) decât de obicei, că reacționează mai mult după instinct decât rațional și nu, nu este nimic greșit în asta, ci dimpotrivă, poate fi numai în avantajul lor.






Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020, Fecioară:

Ar putea urma o zi liniștită pentru ei(le), dar nativii(ele) FECIOARĂ trebuie să o complice. Pot isca discuții aprinse fie acasă, fie la serviciu, numai din dorința de a da peste nas cuiva.


Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020, Balanţă:

O stare de neliniște, de așteptare continuă pentru BALANȚE. Îi/le așteaptă o zi cu multă încărcătură emoțională, așa că e musai să o înceapă cu zâmbetul pe buze, cu încredere că totul se va termina cu bine.


Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020, Scorpion:

SCORPIONII își pot face planuri de călătorie. În sfârșit, pot găsi ocazia perfectă să plece într-o destinație la care visează de multă vreme.


Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020, Săgetător:

SĂGETĂTORII pot trece foarte ușor de la o stare la alta, de la entuziasm la dezamăgire și invers. Iar de asta ar putea fi de vină o persoană căreia i-au făcut loc în viața lor mai mult decât plănuiau.


Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020, Capricorn:

Este greu ca cineva să îi poată întrece pe CAPRICORNI la capitolul ambiție. Așa că, dacă simt că cineva le face concurență, scot pe masă toate armele.






Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020, Vărsător:

Pentru VĂRSĂTORI se anunță o zi numai bună să pună la cale un plan de afaceri. Mulți(te) dintre acești(ste) nativi(e) s-au săturat să lucreze pentru altcineva și vor să fie şi ei(le) la conducere.


Recomandarea zilei de 16 ianuarie 2020, Peşti:

PEȘTII nu sunt astăzi cea mai bună companie. Îi îngrijorează o veste primită la locul de muncă și le stă gândul numai acolo.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS