Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020


Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020, Berbec:

BERBECII sunt, de departe, preferații aștrilor când vine vorba de noroc la bani, afaceri câștiguri. Și se vor menține așa ceva timp de acum.


Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020, Taur:

TAURII pot descoperi un om extrem de interesant, pe care îl cunoșteau dar pe care l-au subestimat și nu credeau că au multe în comun.


Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020, Gemeni:

Dacă vor să ducă la capăt rapid un proiect, GEMENILOR li se recomandă să lase orgoliul deoparte și să ceară și puțin ajutor.


Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020, Rac:

Nativii RAC pot simți o luptă interioară, un zbucium care ar putea apărea în urma unor decizii pe care nu le-au luat cu inima împăcată.


Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020, Leu:

Zâmbete până la urechi și bucurie sunt cuvintele de astăzi pentru LEI. Se bucură de căldura familiei, a persoanei iubite și sunt recunoscători pentru ceea ce au.






Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020, Fecioară:

Începând de astăzi, FECIOARELE sunt favorizate în ce privește câștigurile financiare dar, totodată, pot apărea și noi oportunități profesionale.


Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020, Balanţă:

BALANȚELE sunt sfătuite că, orice își doresc să încerce nou, să nu stea o secundă pe gânduri. Doar așa vor atrage energia pozitivă de care au nevoie.


Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020, Scorpion:

Ajutorul acordat astăzi unui prieten, dragi SCORPIONI, chiar dacă pare greu de oferit, mai târziu se va întoarce în beneficiul vostru.


Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020, Săgetător:

Entuziasmul SĂGETĂTORILOR este greu de stăpânit atunci când se bucură de ceva nou în viața lor, dar, mare atenție dragi nativi, ca nu cumva euforia la cote înalte să vă facă mai puțin raționali.


Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020, Capricorn:

CAPRICORNII ar vrea astăzi să stea departe de agitație și de aproape tot ce înseamnă comunicare cu cei din jur. Nu au o zi neplăcută, ci doar simt nevoia de o pauză.






Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020, Vărsător:

VĂRSĂTORII încep să simtă tot mai mult nevoia de o schimbare în viața lor, dar, pentru asta, aștrii îi îndeamnă să facă o schimbare la ei, înainte de toate.


Recomandarea zilei de 15 ianuarie 2020, Peşti:

PEȘTII pot fi luați prin surprindere de o mărturisire picantă pe care sunt foarte tentați să o transmită mai departe, riscând să creeze tensiuni.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS