Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020


Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020, Berbec:

Vulnerabilitatea s-ar putea să fie mai apreciată decât orgoliul, aşa că Berbecii ar trebui să aibă din când în când încredere să-şi deschidă inima, iar astăzi ar putea fi un început.


Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020, Taur:

Nimeni nu le poate spune Taurilor ce să facă, însă astăzi încăpăţânarea v-ar putea crea probleme. Lăsaţi mândria la o parte şi cereţi ajutorul persoanelor în care aveţi încredere.


Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020, Gemeni:

Gemenii au şansa de a le spune lucrurilor pe nume. Recunoaşteţi că inima voastră bate cu putere pentru o anumită persoană şi, cine ştie, poate se aud chiar şi clopote de nuntă.


Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020, Rac:

Racii sunt foarte bine aspectaţi pe plan sentimental, mai ales cei singuri. Programaţi-vă o întâlnire, este un sfat prietenesc din partea aştrilor.


Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020, Leu:

Leii ar trebui să-şi împartă timpul liber cu prietenii. Urmează o săptămână grea, aşa că orice vă aduce un strop de relaxare este binevenit. Iar activităţile alături de familie sunt foarte bine aspectate.


Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020, Fecioară:

Fecioarele tind să întindă o mână de ajutor oricui are nevoie. Astăzi, în schimb, ar trebui să faceţi o reevaluare a celor pe care îi consideraţi prieteni. S-ar putea să fiţi surprinşi.


Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020, Balanţă:

Nativii Balanţă vor avea de rezolvat un mister. De obicei ştiţi exact ce aveţi de făcut şi cum ar trebui să procedaţi, însă astăzi abilităţile voastre vor fi puse la încercare.


Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020, Scorpion:

Câteodată graba nu strică treaba. Este şi cazul Scorpionilor. Deciziile rapide s-ar putea dovedi avantajoase aşa că nu trebuie să vă pară rău dacă vă aruncaţi rapid spre un răspuns.


Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020, Săgetător:

Punctualitatea ar trebui să-i preocupe pe Săgetători. Mai ales pe cei superstiţioşi cărora nu le place să se întoarcă din drum. Verificaţi de două ori dacă aveţi totul pus la punct şi ziua poate fi minunată.


Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020, Capricorn:

Capricornii sunt cei care trebuie să împărtăşească iubirea. Sfaturile sau simpla voastră prezenţă le-ar putea ridica moralul celor apropiaţi aşa că ştiţi ce aveţi de făcut.


Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020, Vărsător:

Dacă Vărsătorii au sentimente nebănuite faţă de o persoană apropiată ar fi momentul ideal să pună lucrurile la punct. Sinceritatea este cheia, dar asta nu înseamnă că vă va aduce şi răspunsul dorit.


Recomandarea zilei de 12 ianuarie 2020, Peşti:

Nativii Peşti muncesc prea mult. Cel mai bine ar fi să faceţi paşi mici spre succes şi între timp să vă bucuraţi şi de plăcerile vieţii de zi cu zi.
Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS