Horoscopul sănătății, 3-9 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 3-9 februarie 2020


Horoscop 3-9 februarie 2020, Berbec:

În prima zi a săptămânii, Mercur ajunge în casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să te surprinzi mai des în această săptămână într-o stare meditativă și introspectivă. De obicei, nu ți se întâmplă prea des să îți analizezi gândurile și sentimentele, dar de data aceasta, ai mai multă răbdare din acest punct de vedere, iar rezultatele vor apărea curând.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Taur:

În data de 7 a lunii, Venus pătrunde în casa subconștientului din horoscopul tău general, motiv pentru care se poate să ajungi adeseori în această săptămână să te gândești la lucruri neplăcute care s-au întâmplat recent sau în trecut în viața ta sentimentală. În cazul anumitor nativi(e), s-ar putea să apară un/o fost(ă) partener(ă) în peisajul lor actual.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Gemeni:

În zilele de 3 și 4, Luna se deplasează prin semnul nașterii tale, indiciu că începutul de săptămână te găsește cu bateriile încărcate la maximum, pregătit(ă) să te ocupi de sarcini dintre cele mai complexe. Ai grijă totuși să nu te epuizezi și încearcă să îți faci timp și pentru odihnă. Altfel, s-ar putea să fii prea obosit(ă) în restul zilelor pentru a trage prea tare.






Horoscop 3-9 februarie 2020, Rac:

Mercur ajunge lunea aceasta în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, marcând debutul unei perioade în care se recomandă să aduci unele mici modificări sistemului tău de referință. Acest astru caută să îți readucă în minte lecția toleranţei și a iertării, dar doar tu știi dacă este vorba de mai multă indulgență față de tine însuți(ăți) sau în raport cu ceilalți(lelalte).


Horoscop 3-9 februarie 2020, Leu:

Luna Plină din data de 9 se manifestă plenar în semnul nașterii tale, indiciu că acest fenomen astral îți oferă o infuzie binemeritată de energie la sfârşitul acestei săptămâni. Așadar, nu vei duce lipsă de chef pentru ieșiri și mișcare în acest weekend, dar trebuie să te asiguri că vei conserva o parte din acest entuziasm și pentru săptămâna viitoare, când te așteaptă multe alte provocări.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Fecioară:

În ultima zi a săptămânii se formează fenomenul de Lună Plină care se manifestă plenar în casa subconștientului din horoscopul tău general. Nu ar trebui să te mire așadar dacă ești mai sensibil(ă) decât în general săptămâna aceasta, atât la nivel fizic, cât și emoțional. Încearcă să ai mai multă grijă de tine.






Horoscop 3-9 februarie 2020, Balanţă:

Mercur ajunge lunea aceasta în casa sănătății din horoscopul tău general, fapt pentru care ai putea fi mai deschis(ă) decât de obicei la sfaturi cu privire la modul în care ți-ai putea modifica stilul de viață și/sau alimentație. Este posibil și să fii ceva mai sensibil(ă) decât de obicei, fapt care te-ar putea face vulnerabil(ă) în fața anumitor gesturi sau vorbe.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Scorpion:

Venus ajunge vinerea aceasta în casa sănătății fizice din horoscopul tău general, indiciu că dacă nu merge ceva bine în viața ta sentimentală ori în celelalte relații care contează pentru tine, se prea poate să ai parte de dureri de cap din cauza asta, atât la propriu, cât și la figurat. Poate ar fi cazul să nu iei anumite lucruri chiar atât de personal. În fond, așa construiți relații funcționale.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Săgetător:

Luna Plină din ziua de 9 se manifestă plenar în casa filozofiei de viață din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că Universul te cheamă să te uiți cu un ochi obiectiv la sistemul tău de referință. S-ar putea să observi că unele gânduri care nu îți dădeau pace și care erau contrare actualelor tale principii nu făceau să semnaleze decât faptul că ar trebui să operezi schimbări la ele.






Horoscop 3-9 februarie 2020, Capricorn:

În zilele de 3 și 4 februarie, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că nu duci lipsă de energie la începutul acestei săptămâni, dar există posibilitatea și să fii mai predispus(ă) decât de obicei la mici accidentări din cauza neatenției. Așadar, este foarte important să fii atent(ă), mai ales în cadrul activităților cu potențial de risc crescut.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Vărsător:

Luna Plină din data de 9 se manifestă plenar în semnul opus pe cercul zodiacal celui în care te-ai născut tu, dar îi vei simți influența negreșit și pe plan personal. Așadar, în cazul tău, sfârșitul de săptămână va veni cu un imbold de energie și încredere de sine, pe care le poți folosi pentru a face impresie bună la nivel social ori pentru a termina unele treburi restante.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Peşti:

Luna Plină din 9 a lunii se manifestă plenar în casa sănătății din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că trebuie să acorzi mai multă atenție bunăstării tale fizice. Încearcă, pe de-o parte, să nu faci prea mult efort, iar dacă există un istoric de afecțiuni cronice în familia ta, mai ales la nivelul aparatului cardiovascular, poate ar fi bine să faci unele analize medicale.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS