Horoscopul sănătății, 27 ianuarie - 2 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul sănătății, 27 ianuarie - 2 februarie 2020


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Berbec:

În zilele de 27 şi 28 ianuarie, Luna se deplasează prin casa subconștientului din horoscopul tău general, semn cum că începutul de săptămână nu te găsește într-o formă prea bună. În perioada 29-31 ianuarie, se schimbă lucrurile, fapt datorat intrării Lunii în semnul nașterii tale. De pe urma acestui ingres, te bucuri de un tonus mai bun, atât la nivel mental, cât și din punct de vedere fizic.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Taur:

Mijlocul de săptămână și prima zi a lunii februarie te-ar putea surprinde într-o stare de spirit nu prea bună. Ești destul de tensionat(ă) și nu îți prea dai seama care este motivul pentru care ajungi mereu la un pas de a te răsti pe ceilalți(te). În weekend, atunci când Luna se mișcă prin semnul nașterii tale, îți vii în fire și este evident faptul că te simți mai bine în pielea ta.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Gemeni:

Sfârșitul acesta de săptămână nu te găsește într-o formă prea bună, cel puțin din punct de vedere mental și emoțional. Luna tranzitează atunci casa subconștientului din horoscopul tău general, fapt care denotă că nivelul tău de energie este destul de scăzut. Așadar, când îți faci programul pe weekendul acesta, asigură-te că îți rezervi suficient timp pentru odihnă și relaxare.






Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Rac:

Zilele de 27 și 28 ianuarie sunt cele în care bunăstarea ta fizică și mentală are parte de unele încercări destul de serioase. Se prea poate să existe o anume legătură între aceste provocări și sarcinile care îți sunt delegate la serviciu. Dacă așa stau lucrurile, permite-ți să iei din când în când o pauză, astfel încât să îți limpezești gândurile și să îți relaxezi corpul.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Leu:

În zilele de 27 şi 28 ianuarie, Luna se plimbă prin casa emoțiilor din horoscopul tău general, indiciu că începutul acestei săptămâni ar putea fi presărat cu evenimente care ar putea avea un impact destul de puternic asupra stabilității universului tău interior. S-ar putea, de asemenea, ca unele dintre aceste situații să aibă de-a face într-o anumită măsură cu anumite relații din viața ta.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Fecioară:

Unele chestiuni care țin de relația cu partenerul(a) sau anumite capcane întinse de concurență te aduc lunea sau marțea aceasta la limita răbdării. Ești o persoană liniștită de fel, dar când se întâmplă să te calce cineva pe bătături, pur și simplu îți pierzi cumpătul. În astfel de situații, pe de altă parte, este nevoie să îți păstrezi calmul, acționând cu mult tact și cu diplomație.






Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Balanţă:

În zilele de 27 şi 28 ianuarie, Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, motiv pentru care s-ar putea să nu îți lipsească nivelul de energie de care ai nevoie pentru a face față agendei tale de la începutul acestei săptămâni. Bine ar fi totuși să te îngrijești de forțele tale pentru că se arată provocări în viața personală și profesională și în zilele care urmează.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Scorpion:

De miercuri până sâmbătă, cât Luna se deplasează prin casa sănătății fizice din horoscopul tău general, s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei. În acest interval, ți se poate întâmpla mai des decât de obicei să te alegi cu o durere de cap dacă nu reușești să rezolvi la timp unele probleme de ordin profesional sau dacă apar alte motive de supărare în viața ta.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Săgetător:

S-ar putea ca în weekend să nu debordezi de energie. De regulă, ești o persoană activă, ce preferă drumețiile, de exemplu, în locul alternativei de a lâncezi în fața televizorului, dar dacă simți nevoia să nu faci nimic în acest sfârșit de săptămână, este clar că organismul își cere dreptul de a-și reîncărca bateriile într-un ritm tihnit, fără prea multă agitație.






Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Capricorn:

În principiu, ești într-o formă bună săptămâna aceasta, dar s-ar putea ca zilele de 27 și 28 ianuarie să te surprindă cu unele vești nu tocmai bune. În felul acesta, există posibilitatea ca starea ta de spirit să aibă de suferit. Pentru a evita astfel de scenarii, trebuie să te asiguri că eviți să pui la suflet anumite lucruri. Și că stai departe de genul de persoane care te pot afecta puternic.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Vărsător:

Săptămâna aceasta ar putea debuta cu unele temeri legate de viitor. S-ar putea să sesizezi că au apărut unele probleme de ordin financiar sau că unele relații de colaborare nu evoluează sau nu îți aduc beneficiile la care te-ai așteptat. În situații ca acestea, este de înțeles dacă îți vine greu să ai încredere în felul în care vor merge lucrurile în viitor, dar nu îți pierde totuși încă speranța.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Peşti:

Începi săptămâna cu dreptul din acest punct de vedere deoarece Luna tranzitează tocmai semnul nașterii tale lunea și marțea aceasta, fapt pentru care te bucuri de un nivel de energie optim pentru acest moment din săptămână. Cu toate acestea, s-ar putea să îți irosești forțele fără să realizezi mare lucru. Asigură-te că toate eforturile întreprinse te conduc într-o direcție bună.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS