Horoscopul dragostei, 3-9 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 3-9 februarie 2020


Horoscop 3-9 februarie 2020, Berbec:

Luna Plină din data de 9 se perfectează pe axa prietenilor și a persoanei iubite din horoscopul tău general, cu mențiunea că, în ceea ce te privește, ar fi bine să dai întâietate timpului de calitate petrecut cu persoana iubită. În cazul în care nu te-ai văzut de mult cu gașca, ar fi indicat să îți faci timp pentru ea vineri sau cel târziu sâmbătă. Duminica rezerv-o pentru cel(a) drag(ă).


Horoscop 3-9 februarie 2020, Taur:

Luna Plină din 9 a lunii interconectează casa familiei cu cea a carierei în astrograma ta solară, cu amendamentul că familia ar trebui să ocupe un loc prioritar în ierarhia ta de priorități. S-ar putea ca, în această perioadă, să fii destul de preocupat(ă) de sectorul profesional, dar acest lucru nu înseamnă că trebuie să îți sacrifici îndatoririle casnice și domestice pe altarul muncii.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Gemeni:

Luna Plină din 9 îți atrage atenția asupra felului în care comunici, nu doar cu familia și prietenii(ele), dar și în general, la locul de muncă. Cât privește efectul ei asupra relației cu cei(le) dragi, de ținut minte ar fi faptul că poți avea tendința de a intra mai ușor decât de obicei în dezbateri inutile cu rudele, ocazionate cel mai probabil de unele diferențe de mentalitate între voi.






Horoscop 3-9 februarie 2020, Rac:

Mercur ar putea anunța și o apropiere mai mare sau o reînchegare a legăturilor cu rudele de peste hotare sau cu alte persoane apropiate ție cu care nu ai mai comunicat la fel de mult de când s-au stabilit într-o localitate ceva mai îndepărtată de a ta. La fel de posibil este să te înțelegi mai bine cu socrii(acrele) sau cu alte rude apropiate partenerului(ei) de viață. Găsiți puncte comune.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Leu:

Cu Venus în casa filozofiei de viață de vineri începând, se anunță un sfârșit de săptămână care îți va oferi oportunitatea să înțelegi mai bine motivațiile partenerului(ei) în anumite privințe. În cazul altor nativi(e) ai(le) acestui semn, acest tranzit le poate aduce în cale un nou(ă) partener(ă) de o altă religie și/sau naționalitate sau oportunitatea de a începe o relație la distanță cu cineva special.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Fecioară:

Te înțelegi mai bine cu persoana iubită și chiar vă gândiți împreună la metode prin care să economisiți sume mai mari sau să investiți o parte din banii pe care i-ați adunat deja. Trebuie să te pregătești însă pentru eventualitatea în care discuțiile nu decurg chiar atât de fluid pe cât te-ai fi așteptat.






Horoscop 3-9 februarie 2020, Balanţă:

Venus este cea care îți atrage atenția asupra modului în care interacționezi cu persoana iubită. Poate nu ar trebui să te alarmezi dacă se contimentează puțin raporturile voastre de peste zi. În fond, puțină spontaneitate și neprevăzut nu au făcut rău nimănui. Dar duminică, Luna Plină te atenționează că ar fi cazul să acorzi mai multă atenție și prietenilor(elor) pe care nu i-ai/le-ai mai văzut de mult.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Scorpion:

Mercur va ocupa de lunea aceasta casa iubirii și a copiilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că felul în care comunici cu cei(le) dragi se îmbunătățește vizibil în această săptămână. În cazul în care ești încă în căutarea persoanei potrivite, s-ar putea să constați că nu mai ai atât de multe emoții când te afli în ipostaza de a vorbi cu acel cineva special pe care ai pus ochii.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Săgetător:

Mercur intră lunea aceasta în casa familiei, urmând ca de vineri încolo, Venus să ocupe casa iubirii din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că persoanele apropiate ție ar trebui să ocupe un loc fruntaș în lista ta de priorități de săptămâna aceasta. Indiferent de cum îți gândești programul, asigură-te că aloci timp suficient momentelor cu cei(le) dragi, care au nevoie de tine acum.






Horoscop 3-9 februarie 2020, Capricorn:

Venus ajunge vinerea aceasta în casa familiei din horoscopul tău general, motiv pentru care există posibilitatea ca atmosfera de pe acest plan să se anime destul de mult. În funcție de cum au mers lucrurile între voi în ultima perioadă, îți poți da seama dacă va fi vorba despre unele discuții mai aprinse ori de readucerea pe tapet a unor proiecte de familie pe care le-ați pus în așteptare.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Vărsător:

Cu Luna Plină în casa parteneriatelor, este foarte important să acorzi mai multă atenție săptămâna aceasta relației cu persoana iubită, printre altele. Este drept că acest fenomen astral poate scoate la iveală unele nepotriviri de caracter între voi, dar depinde doar de tine să le folosești ca pe o oportunitate de a vă resincroniza și de a vă restabili pe o frecvență comună.


Horoscop 3-9 februarie 2020, Peşti:

Același Mercur aflat în tranzit prin semnul nașterii tale îți conferă și mai mult șarm și carismă decât ai parte tu în mod normal, ceea ce înseamnă că te vei bucura de multă atenție din partea admiratorilor(oarelor) în această săptămână. Iar dacă ești implicat(ă) deja într-o relație, s-ar putea să descoperi faptul că reușești să discuți mai ușor cu persoana iubită, chiar și chestiuni mai sensibile.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS