Horoscopul dragostei, 27 ianuarie - 2 februarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 27 ianuarie - 2 februarie 2020


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Berbec:

În perioada 29-31 ianuarie, șarmul și carisma ta sunt accentuate vizibil de tranzitul Lunii prin semnul nașterii tale, moment numai bun să îți dai întâlniri romantice sau să programezi activități care te aduc mai aproape de partener(ă). Cu siguranță vă va prinde bine să petreceți mai mult timp împreună. Același pronostic este valabil și dacă te vezi cu cineva cu totul interesant în această perioadă.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Taur:

Începutul de săptămână ar putea fi unul în care apar unele tensiuni în raport cu unii(ele) prieteni(e). S-ar putea ca ei(le) să nu se fi recunoscut la nevoie și să fi existat momente în care ai așteptat în zadar intervenția lor. Nu ar strica să porți o discuție serioasă pe marginea acestui subiect cu cei(le) de la care credeai că vei primi o mână de ajutor. Altfel, relația voastră are de suferit.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Gemeni:

S-ar putea să apară unele probleme în cuplu, mai ales dacă petreci mai mult timp la serviciu decât de obicei ori lucrezi în același loc cu partenerul(a). Ție sau persoanei iubite vă vine greu să faceți față competiției cu planul profesional din viața celuilalt, căruia(eia) cel(a) drag(ă) pare să îi acorde în această perioadă mai multă atenție decât relației pe care o formați. Vezi ce-i de făcut.






Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Rac:

În weekend, Luna parcurge casa vieții sociale din horoscopul tău general, indiciu că dacă nu ți-ai făcut planuri pentru acest sfârșit de săptămână, nu ți-ar cădea tocmai rău să pui la cale unele activități ad-hoc cu prietenii(ele). Cu siguranță există locuri nou deschise în oraș care ar merita să le vizitați. Ori poate că rulează la cinema un film pe care ați fi cu toții(ate) interesați(te) să îl vedeți.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Leu:

Relația cu persoana iubită decurge greoi în primele două zile ale acestei săptămâni, atunci când există riscul să apară unele suspiciuni cu privire la tine sau la comportamentul celui(lei) drag(i). S-ar putea totuși să nu fie altceva decât produsul unei neînțelegeri sau al faptului că tu sau partenerul(a) v-ați lăsat pradă geloziei și posesivității. Încercați să lucrați la capitolul „încredere”.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Fecioară:

Lunea și marțea aceasta ar putea interveni unele tensiuni între tine și persoana iubită. Acestea s-ar putea datora unor chestiuni domestice, locative sau casnice în privința cărora tu și partenerul(a) nu reușiți să ajungeți la un consens. Ar fi nevoie să lăsați orgoliile deoparte înainte de a încerca să vă conectați pe aceeași frecvență. Altfel, riscă să se ajungă la conflicte destul de aprinse.






Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Balanţă:

În plan sentimental, lucrurile par să meargă bine săptămâna aceasta. Petreci destul de mult timp cu partenerul(a) în zilele care urmează, dar mai ales în intervalul cuprins între marți și sâmbătă, indiciu că agenda voastră coincide în multe privințe în acea perioadă. Indiferent dacă doar vă ocupați împreună de chestiuni casnice sau aveți timp să faceți și altceva, cert este că vă va prinde bine.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Scorpion:

Cheltuielile s-ar putea ține ca scaiul de tine în primele două zile ale săptămânii. Nu este exclus ca aceste cheltuieli să aibă o legătură cu viața ta sentimentală ori cu planul personal în general. Este vorba poate de un cadou pe care vrei să îl faci celor dragi sau vrei să faci ceva pentru tine de care crezi că se vor bucura ei(le). Oricare este situația, ține cont de faptul că relația voastră nu se rezumă la astfel de lucruri. Vor veni și momentele în care poți face cheltuieli mai mari.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Săgetător:

În sectorul familial, primele două zile din această săptămână ar putea veni la pachet cu unele tensiuni destul de mari între tine și unii(ele) membri(e) ai(le) familiei mai în etate sau cu unele viziuni mai învechite. Pe fondul unor situații mai sensibile, există posibilitatea să resimți mai intens decât de obicei prăpastia dintre generații. În situații ca acestea, trebuie să îți păstrezi calmul și să fii diplomat(ă).






Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Capricorn:

Sâmbăta aceasta ar fi bine să îți faci mai mult timp pentru cei(le) dragi, dar mai ales pentru partener(ă) și copii. În cazul în care ai deja alte planuri pentru această zi din weekend, ține cont că mai ai la dispoziție ziua de duminică. Gândește-te la o activitate de sfârșit de săptămână care v-ar putea aduce mai aproape, mai ales dacă ați experimentat o perioadă de distanțare emoțională.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Vărsător:

Luna poposește sâmbătă în casa familiei din horoscopul tău general, indiciu că aștrii ți-ar recomanda ca sfârșitul acesta de săptămână să fie unul liniștit, în care petreci mai mult timp cu cei(le) dragi ai(le) tăi(ale). Așadar, dacă nu i-ai vizitat de mult pe părinți, poate îți faci timp să dai o fugă până la ei în acest weekend. Cu siguranță se vor bucura să te vadă și îți va prinde bine să îi reîntâlnești.


Horoscop 27 ianuarie - 2 februarie 2020, Peşti:

Tranzitul Lunii prin semnul nașterii tale îți accentuează șarmul și carisma, motiv pentru care nu îți vor lipsi atenția și chiar flirtul din partea celorlați/lte. Evită totuși să ajungi în situația de a încerca să le faci pe plac tuturor. Sâmbătă și duminică, asigură-te că incluzi în agenda ta de weekend unele activități cu frații/surorile, verii/verișoarele sau prietenii(ele) tăi(ale) din copilărie.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS