Horoscopul dragostei, 13-19 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul dragostei, 13-19 ianuarie 2020


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Berbec:

Mercur ajunge joia aceasta în casa prietenilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că viața ta socială o apucă pe o curbă ascendentă în zilele care urmează și implici în a doua parte a acestei săptămâni. Unde mai pui că, tot atunci, Luna traversează sectorul partenerului din astrograma ta solară, ceea ce înseamnă că ai parte de momente de calitate alături de cel drag.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Taur:

Tot Venus este și cea care marchează debutul unei perioade extrem de faste în plan social. Mai exact, ea îți ridică destul de mult nivelul de popularitate, moment numai bun să ieși mai mult pentru a cunoaște persoane care gândesc similar ție și/sau care îți împărtășesc idealurile și viziunile. De vineri până duminică, Luna se mișcă prin casa cuplului, motiv să faci ceva special cu partenerul.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Gemeni:

Miercuri și joi, Luna se mișcă prin casa iubirii și a copiilor din astrograma ta solară, indiciu că dacă nu ți-ai făcut încă planuri pentru mijlocul acestei săptămâni, parcă nu ar fi rău să te gândești la un program special configurat pentru preferințele tale și ale persoanei iubite și/sau copiilor. V-ar prinde bine să vă îndeletniciți cu acele activități pe care le-ați tot amânat de multă vreme.






Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Rac:

Tot pe fondul noului tranzit venusian s-ar putea să fii mai sensibil(ă) decât de obicei în următoarele săptămâni și inclusiv în aceasta, dar ești suficient de rațional(ă) (grație schimbării de semn a lui Mercur de joi) încât să nu lași lucruri nediscutate între tine și partener doar de dragul de a nu-ți fi lezate sentimentele. Adevărul doare la început, dar în cele din urmă vă va elibera.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Leu:

În plan sentimental, prezența celor două planete în case asociate sectorului relațional marchează începutul unei perioade în care, este foarte important să schimbi ceva la modul în care te poziționezi în raport cu persoana iubită. Poate că trebuie să readuci spontaneitatea în cuplu și să fii mai cald(ă) atunci când celălalt are nevoie.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Fecioară:

Venus ajunge luni în casa parteneriatelor din horoscopul tău general, îndemnându-te să petreci mai multe momente de calitate cu partenerul, în special dacă, de la sărbători încoace, a cam lipsit timpul necesar pentru a-l petrece unul alături de celălalt. Perioada Crăciunului și a revelionului a fost destul de obositoare și nu este exclus să se fi ajuns la tensiuni pe care le puteți lămuri acum.






Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Balanţă:

Joi schimbă și Mercur semnul, poposind în zodia asociată casei iubirii și a copiilor din horoscopul tău general. Acest lucru înseamnă că cei dragi ar trebui să constituie o prioritate pentru tine în următoarea perioadă, pe un loc suficient de înalt în lista ta de priorități încât să lași anumite lucruri la o parte și să te bucuri de momente de calitate în compania lor.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Scorpion:

Cu Venus de luni începând în casa iubirii și a copiilor și cu Mercur de joi încolo în cea a familiei, dar mai ales a părinților, nu te mira dacă perioada care urmează - și inclusiv zilele acestea - ți se solicită să te implici mai mult pe plan familial. Cei dragi ai tăi au nevoie de tine, pentru a rezolva chestiuni serioase sau doar pentru sprijin emoțional și nu îi poți lăsa de izbeliște.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Săgetător:

Venus intră luni în casa familiei, urmând ca joi să o urmeze Mercur în cea a rudelor apropiate, indiciu că aceste schimbări de semn îți atrag atenția asupra vieții domestice. Ținând cont de energia zodiilor în care intră, putem specula că se deschide o perioadă a iertării și a deschiderii față de viziuni altele decât ale tale. Ești mai puțin înclinat(ă) să judeci și mai orientat(ă) către a înțelege.






Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Capricorn:

Intrarea lui Venus în casa comunicării îți va prinde bine și pentru faptul că te va ajuta să vorbești limba acelor membri ai familiei cu care nu prea ai lucruri în comun. Este drept că sângele apă nu se face, dar nu poți ignora faptul că pur și simplu îți vine greu să interacționezi cu anumite rude apropiate. Venus îți ușurează de luni încolo aceste întâlni, ajutându-te să găsești subiecte comune.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Vărsător:

Cu Mercur de joi încolo în semnul nașterii tale nu duci lipsă în a doua parte a acestei săptămâni de șarm și carismă. Indiferent dacă le utilizezi pentru a te fofila de la unele sarcinii domestice, cu scopul de a dezamorsa o bombă cu tensiune ori pentru a câștiga atenția unei persoane pe care o simpatizezi, cert este că încredere în forțele proprii este un atu care te diferențiază de toți.


Horoscop 13-19 ianuarie 2020, Peşti:

În același timp, Mercur tranzitează de joi începând casa subconștientului din horoscopul tău general, în timp ce Venus intră luni în semnul nașterii tale. Poți experimenta așadar, chiar și pe parcursul aceleiași zile, senzația că nu aparții mediilor pe care le frecventezi, dar și senzația că te potrivești lor cu totul. Poate fi confuz pentru cei din jur modul în care schimbi stările de spirit.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS