Horoscopul banilor și a carierei, 6-12 ianuarie 2020

 
Primiţi horoscopul direct în căsuţa dvs. de e-mail
Horoscopul banilor și a carierei, 6-12 ianuarie 2020


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Berbec:

Toată săptămâna este marcată de aspecte astrale în casa carierei, ceea ce înseamnă că te așteaptă zile lucrătoare pline, dar bogate în recompense. Nu este nevoie decât să fii atent(ă) pentru a vedea oportunitățile de afirmare care se vehiculează în jurul tău, iar odată ce le reperezi, dă dovadă de profesionalism. Impresia pe care o creezi acum va avea un efect puternic asupra parcursului tău.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Taur:

Luna Plină de vineri sporește riscul de tensiuni la locul de muncă. Cel mai probabil, sursa acestora o constituie anumite neînțelegeri sau confuzii pe care nu le-ai clarificat la timp. Așa cum probabil te-ai fi așteptat, nu este un moment bun să semnezi contracte, să participi la interviuri sau să programezi întâlniri importante cu potențiali colaboratori sau clienți.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Gemeni:

Luna Plină de vinerea aceasta se manifestă plenar în casa banilor și a bunurilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că finanțele și valorile materiale reprezintă una dintre prioritățile principale ale acestei săptămâni. Așadar, s-ar putea să te întâlnești și cu oportunități de câștig, și cu situații în care s-ar putea să ajungi să cheltuiești mai mult decât în mod normal.






Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Rac:

Săptămâna aceasta se arată a fi una a provocărilor în plan profesional. Acest fapt se datorează Lunii Pline de vineri care poate produce turbulențe la nivel relațional. Așadar, dacă lucrezi cu oamenii sau activezi într-un parteneriat, este foarte important să ai mare grijă cum te raportezi la celălalt. Există riscul să se producă disensiuni, iar ele pot face rău fundației relației voastre.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Leu:

S-ar putea ca săptămâna aceasta lucrătoare să fie cam haotică. Factorii perturbatori ar putea fi de natură interioară, ce ține de starea ta de spirit sau de nivelul de energie de care dispui, ori de ordin exterior, care are de-a face mai degrabă cu modul în care evoluează lucrurile în raport cu colegii de muncă ori cu situațiile ivite la serviciu.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Fecioară:

Luna Plină de vinerea aceasta se manifestă plenar în casa planurilor de viitor și a proiectelor de grup, ceea ce înseamnă că unele eforturi depuse recent în raport cu acestea s-ar putea materializa cândva pe parcursul acestei săptămâni. Așteaptă-te însă ca realizările să vină pe fondul unor renunțări în plan personal. Mai exact, este vorba de faptul că trebuie să sacrifici timp pentru tine.






Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Balanţă:

Luna Plină de vinerea aceasta se formează plenar în casa carierei din horoscopul tău general, semn cum că săptămâna aceasta aduce realizări în plan profesional. Fie primești recunoașterea pe care o meriți ori platforme și oportunități de afirmare, dar un lucru este cert: va trebui să sacrifici din timpul petrecut cu familia pentru a ajunge acolo unde îți dorești din punct de vedere al muncii.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Scorpion:

Dacă te gândești să pleci într-o delegație în această săptămână sau ai programată o ședință importantă, asigură-te că îți iei orice măsură de precauție posibilă pentru ca lucrurile să iasă așa cum ți-ai dorit. Altfel, s-ar putea să să ți se amâne zborul și să ratezi o călătorie sau o întrevedere de afaceri importantă. Este foarte important să fii cu un pas înaintea lucrurilor.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Săgetător:

Luna Plină de vinerea aceasta te-ar putea solicita destul de puternic din punct de vedere financiar. Întrucât axa peste care se suprapune mai este cunoscută și ca cea a banilor, este de așteptat ca profiturile și cheltuielile să alterneze în această săptămână. În cazul în care nu reușești să le minimizezi la maxim pe cele din urmă, încearcă măcar să ajungi la o stare de echilibru.






Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Capricorn:

Luna Plină de vinerea aceasta se manifestă plenar în casa partenerilor de afaceri, a clienților și colaboratorilor din horoscopul tău general, ceea ce înseamnă că ei reprezintă o prioritate pentru tine săptămâna aceasta. Din dorința de a le face pe plac ori de a duce la un nivel superior relația cu ei, s-ar putea să obții exact contrariul. Încearcă mai degrabă să dai dovadă de naturalețe.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Vărsător:

Te așteaptă o săptămână lucrătoare destul de grea, motiv numai bun să mai treci o dată peste agenda de activități, astfel încât să te asiguri că le plasezi pe cele mai dificile în prima parte a săptămânii. Atunci aștrii sunt mai blânzi cu tine și nu riscă să te aducă în situația de a pierde controlul lucrurilor de care te ocupi în această perioadă.


Horoscop 6-12 ianuarie 2020, Peşti:

Luna Plină de vinerea aceasta poate face împărțirea timpului între planurile de viitor și cele care vizează prezentul un lucru destul de dificil, mai ales dacă nu toate evoluează așa cum ți-ai fi dorit pe primul plan. Mai exact, s-ar putea să fii tentat(ă) să oferi mai mult în ceea ce privește proiectele de grup, dar dacă nu merg tocmai bine, înseamnă că trebuie să iei o pauză.








Copyright © horoscop-urania.org. Informaţiile pot fi preluate de alte publicaţii online doar cu citarea sursei cu link activ, indexabil. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Trimiteţi pe Facebook Trimiteţi pe Twitter Abonare prin RSS